απρόσμενος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 προτείνετέ μου παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων σε λαπτοπ.Περισσότερα του στυλ assasins creed-god of war και τετια φάση
ikaruga24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχως μονο σε παλια παιχνιδια θα πρεπει να καταφυγεις. Παρα αυτα ομως πες τουλαχιστον τα βασικα χαρακτηριστικα του laptop μιας και μπορει να εχεις καποια τυπικη ξεχωριστη καρτα γραφικων ετσι ωστε να παιξεις και κανενα παιχνιδι της προκοπης. Πρωτο πραγμα ειναι οτι δεν υπαρχουν παιχνιδια στυλ God of War στο PC. Ειναι πολυ λιγα και σχεδον ολα ειναι σχετικα νεα οποτε τα ξεχνας για το laptop σου. Μερικα παιχνιδια που μπορεις να δεις ομως και να δοκιμασεις ειναι: Oni MDK 2 Prince of persia the sands of time Blade of darkness (μπορει και να δουλεψει, εγω δεν το καταφερα παντως) Δες πρωτα αυτα και μετα βλεπουμε.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μα άμα δεν ξέρουμε τα specs του λαπτοπ,πως θα προτείνουμε;
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Προτείνεις παιχνίδια που παίζουν σε οτιδήποτε μπορείς να το ονομάσεις ακόμα Η/Υ στης μέρες μας. Εκτός από τον πέρσο που απλά δεν τον ξέρω τι θέλει, τα άλλα τρια που λέει ο ikαγγούρια τρέχουν και σε Η/Υ με 600-700mhz.
haris013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδια για προτεινεται μου και εμενα παιχνιδια για το καρβουνι το λαπτοπ μου γιατι μεχρι να ερθει το καινουργιο,πλητω... το λαπτοπ ειναι το acer aspire 5720 και παιζει ανετα ως τωρα san andreas,torchlight,warcraft 3,υπαρχει κανα αλλο καλο game οποιοδηποτε ειδος,ανεξαρτητος χρονιας που να παιζει? το lol που με ενδιαφερει δεν το τρεχει η βλακεια(χαμηλα fps)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα