solamnic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αξιοτιμοι... Εχω το συγκεκριμενο router ασυρματο. Μου δημιουργει προβληματα με κοψιματα του ασυρματου ανα ατακτα χρονικα διαστηματα... Ενσυρματα δεν εχω προβλημα... Ασυρματα ομως ... Εκει που δουλευεις κοβεται.. Καμια ιδεα?
kemosabe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα μήπως έχει βγει κανένα firm. update. Επίσης σε τι μπάντα στέλνεις ασύρματα? b,g,n? Μήπως έχει πρόβλημα το pc δέκτης του σήματος?
solamnic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Τελευταιο firmware.. Το προβλημα παρουσιαζεται σε πολλα pc... Θα δοκιμασω να βγαλω το auto channel..
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 ναι βαλε καρφωτα καναλι και αν παλι τιποτα δοκιμασε να αλλαξεις κλειδωμα.
solamnic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ναι βαλε καρφωτα καναλι και αν παλι τιποτα δοκιμασε να αλλαξεις κλειδωμα. Τι προτεινεις να βαλω ?
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 καναλια δοκιμασε 1 ,6 η 11 για δοκιμη. σε κλειδωμα αν το εχεις πχ wpa2 θα το βαλεις wpa/wpa2 η σκετο wpa αν το εχεις wpa θα δοκιμασεις αντιστοιχα τα αλλα 2.γενικα θελουμε να παιξουμε σε οτιδηποτε wpa.βεβαια για δοκιμη και μονο μπορεις να δοκιμασεις και χωρις καθολου κλειδωμα για να δεις αν θα στο κανει και ετσι το προβλημα για να ξερεις τι γινεται.επισης το ρουτερ να μην ειναι κοντα σε ασυρματα τηλεφωνα κτλ μηπως επηρεαζεται απο αυτα.η γενικα απο κατι ασυρματο
solamnic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστω για τις προτασεις. Θα το δοκιμασω το πρωι μολις παω γραφειο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα