telis_petsotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν 4 χρόνια είχα πάρει Site: αυτό κ πρόβλημα δε μ'έβγαλε. έχω συνδέσει πάνω 3 απλά πολύπριζα στα οποία έχω 1 pc με την οθόνη του, 2.1 ηχεία, ρουτερ, εκτυπωτη, 2 σκληρούς, τηλεόραση, βίντεο (ναι το έχω ακόμη), dvd player, αποκωδικοποιητή, χβοχ. Πειράζει που ολα αυτά τραβάνε ρεύμα απο εκεί; Δεν έχω καλή προστασία μήπως;
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πρέπει να διαβάσεις κάπου πάνω θα λέει για πόσα watt μάξιμουμ είναι,καλό είναι να μην τα υπερβαίνεις,κατά τα άλλα καλό είναι μετά από κάθε υπέρταση που δέχεται να πηγαίνει σε κάποιο τεχνικό έλεγχο για να δεις αν δουλεύει ακόμα σωστά.
dimitrisOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Να δεις και σε αυτό αλλά και στα πολύπριζα συνήθως έχουν max 3500watt
telis_petsotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κ αν τα υπερβαίνουν; Να φανταστώ πως δεν προστατεύονται τα μηχανήματα;
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Προστατεύονται απλά αν υπερβαίνεις τα watt κινδυνεύεις να κάψεις καμιά ασφάλεια ,να πάρει φωτιά η πρίζα ή το καλώδιο και γενικά είναι επικίνδυνο.
mikegad Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πρέπει να διαβάσεις κάπου πάνω θα λέει για πόσα watt μάξιμουμ είναι,καλό είναι να μην τα υπερβαίνεις,κατά τα άλλα καλό είναι μετά από κάθε υπέρταση που δέχεται να πηγαίνει σε κάποιο τεχνικό έλεγχο για να δεις αν δουλεύει ακόμα σωστά. Από ότι μου έχουν πει αν ανάβει το λαμπάκι σε πρίζες ασφαλείας όλα καλα. Αν δεχτεί υπέρταση και κάψει την ασφάλεια ,σβήνει και το λαμπάκι για να καταλάβεις πως δεν λειτουργεί για προστασία υπέρτασης
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αυτά που λες εσύ είναι για την άλλη πλευρά, το τι έρχεται από το δίκτυο της ΔΕΗ, το όριο των watt είναι από την πλευρά των συσκευών, πόσο φορτίο αντέχει δηλαδή.
telis_petsotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 δηλαδή ποια λύση προτείνετε για κεραυνόπτωση κ υπέρταση; να γεμίσω με τετοια '"]http://www.multielec...?id=17540' άλλες 2 κοντινές πρίζες κ να τα σπάσω τα πολύπριζα εκεί; την έπαθα ήδη μια φορά απο κεραυνό κ στοιχισε κοντα στο 1000 οπότε......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα