Προς το περιεχόμενο

TOYOTA Corolla Verso 1.6 VVT-i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια, θα ηθελα να σας ρωτησω την γνωμη σας για ενα TOYOTA Corolla Verso 1.6 VVT-i του 2005 και με 190.000 στα 2.500 ευρω με βιβλιο service (τα εχει κανει ολα), ειναι στην eurolease , το αυτοκινητο ειναι για τον πατερα μ , που δεν θα το μετακινει και πολυ , τι λετε αξιζει? ποσα χρονια μπορει να αντεξει ακομα? και ποσα χιλιομετρα ευχαριστω

Δημοσ.

απλα μας κανει καλυτερη τιμη μεσω ενος γνωστου κ μας προτεινε 2 , αυτο κ ενα μοντεο σε χειροτερη κατασταση,

Δημοσ.

κοιτα, πολυ διαφορετικα αυτοκινητα το verso και το mondeo, οπως και διαφορετικες κατηγοριες (μικρομεσαιας καταγωγης το ενα μεσαιας το αλλο). εχετε αποφασισει τι θελετε η ψαχνετε γενικα;

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2364120/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2656303/

στο στυλ του verso. λιγο πιο ακριβα αλλα με πολυ λιγοτερα χιλιομετρα, ειδικα το δευτερο. και σιγουρα θα πεφτουν καπως οι τιμες. γι αυτο σου λεω..κατι θα βρειτε με λιγο ψαξιμο, το θεμα ειναι πρωτα να αποφασισετε τι στυλ αμαξι θελετε και τι χρηματα δινετε.

αλλα αμαξι με 190000 χλμ εγω σιγουρα θα το προσπερνουσα.

• Moderators
Δημοσ.

Κατσε, αφου λεει οτι το θελει για λιγη χρηση.

Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι κανει 5000km το χρονο, θα πιασει 250k σε... 12 χρονια!

Αν ειναι σε καλη κατασταση, γιατι οχι? Για να εχει κανει τοσα χιλιομετρα αμαξι του 2005, σημαινει οτι καταπινε χιλιομετρα. Αρα ειναι ξεκουραστα, ταξιδιαρικα χιλιομετρα κυριως. :)

Εγω την παλευω μια χαρα με Lancia με 323000, τα 190000 θα τον μαρανουν? :P

Δημοσ.

ενα ρεκριφιε κινητηρα ομως οχι απλα θα τον μαρανει, θα τον καψει και θα τον τσουρουφλισει.

εσυ τα χιλιομετρα αυτα τα εχεις κανει μονος σου; με ποσα το πηρες το αμαξι; γιατι αλλο πραγμα εχω το αμαξι εγω και του κανω απειρα χιλιομετρα και αλλο παιρνω ενα αμαξι με παρα πολλα χιλιομετρα απο αλλον/ους ιδιοκτητη/ες και ποιος ξερει πως του εχουν φερθει. σε τοσα χιλιομετρα κοιτας τα παντα, μοτερ (εστω μια συμπιεση απλα απλα), συμπλεκτη, σασμαν, αμορτισερ, καταλυτη. ολα αυτα εχουν φαει πολλη χρηση και ολα αυτα κοστιζουν πολυ, οποτε αν δεν ειναι στην εντελεια, τα αποφευγεις για να μην πληρωνεις με το καλημερα.

• Moderators
Δημοσ.

Το πηρα πριν 7 χρονια με 242000 και δεν εχει κανει κιχ απο πλευρας κινητηρα. Πρωτα θα μου μεινει κανα ψαλιδι στο χερι και πολυ αργοτερα ο κινητηρας.

Το τσεκαρα ομως διεξοδικα και το ειδε και ο συνεργειας μου πριν το παρω. :)

Ναι συμφωνω οτι τα κοιτας ολα, ομως δε νομιζω να βρισκεις Verso του 2005 με 2,5 χιλιαρικα. Οποτε και αν κατι εχει φθαρει και θελει αμεσα ή συντομα αλλαγη, εγω παλι θα το σκεφτομουν.

Δημοσ.

ενα ρεκριφιε κινητηρα ομως οχι απλα θα τον μαρανει, θα τον καψει και θα τον τσουρουφλισει.

εσυ τα χιλιομετρα αυτα τα εχεις κανει μονος σου; με ποσα το πηρες το αμαξι; γιατι αλλο πραγμα εχω το αμαξι εγω και του κανω απειρα χιλιομετρα και αλλο παιρνω ενα αμαξι με παρα πολλα χιλιομετρα απο αλλον/ους ιδιοκτητη/ες και ποιος ξερει πως του εχουν φερθει. σε τοσα χιλιομετρα κοιτας τα παντα, μοτερ (εστω μια συμπιεση απλα απλα), συμπλεκτη, σασμαν, αμορτισερ, καταλυτη. ολα αυτα εχουν φαει πολλη χρηση και ολα αυτα κοστιζουν πολυ, οποτε αν δεν ειναι στην εντελεια, τα αποφευγεις για να μην πληρωνεις με το καλημερα.

Πως μπορεί να έχει φερθεί κάποιος σε Corolla Verso;

Μιλάμε για αυτό:

toyota-corolla-verso-04.jpg

Δημοσ.

άσε που είναι toyota japan κτλ οπότε τι μπορεί να πάθει δεν είναι σαν τα γερμανικά δες το άλλο θέμα κτλ shifty.gif

Εισαι σιγουρος οτι το φτιαχνουν στην Ιαπωνια και οχι Αγγλια/Tουρκια? :P

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχουν πολλα. Αλλα απο 7 χιλιαρικα (!!!)

http://www.car.gr/classifieds/cars/?make=248&model=3198&offer_type=sale&or=a&so=pr

Ρε μπας και παραειναι λιγα για το συγκεκριμενο τα 2.5? Κατι αρχισε και μου μυριζει...!

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλα. Αλλα απο 7 χιλιαρικα (!!!)

http://www.car.gr/cl...sale&or=a&so=pr

Ρε μπας και παραειναι λιγα για το συγκεκριμενο τα 2.5? Κατι αρχισε και μου μυριζει...!

Στα 2.5 ειναι πραγματικα τζαμπα, αν δεν εχει προβληματα ειναι τρελη εκαιρια

Δημοσ.

Ένας πωλητής κάνει κατά μέσο όρο 100.000χιλ το χρόνο.

Αυτά που έχουν οι πωλητές συνήθως είναι leasing.

Ένα νοικιάρικο άιντε να κάνει λίγα λιγότερα χιλιόμετρα στη καλύτερη.

Τα 190.000 ίσως να προέκυψαν τελικά μετά από μια ξεγυρισμένη "στρογγυλοποίηση" προς τα κάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...