Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκίμασα το Link.png Site: %22eXtreme'>http://www.extreme.o...p']"eXtreme Power Supply Calculator Lite" και έβαλα κανονικά τα στοιχεία μου και μου βγάζει Minimum PSU Wattage: 737W και RecommendedPSU Wattage: 787W...

και λέω τώρα....υπάρχει περίπτωση να μην φτάνουν τα Watt?

ΔΕΝ παίζουν ρόλο τα watt, όπως λέω και στο 1ο post που σου έκανα το έχω πάθει 2 φορές και τα τροφοδοτικά ήταν 850αρια και το πολύ 6 μηνών. Το pc δεν μπούταρε και έβγαζε τα δικά του στα λαμπάκια της μητρικής.

Δε λέω οτι φταίει σίγουρα αυτό αλλά μια δοκιμή με δανεικό τροφοδοτικό θα μας πείσει πριν αρχίσεις να μπλέκεις με rma.

Βγάλε κάρτα γραφικών απο πάνω και δες αν το μηχάνημα ποστάρει.

Χωρίς κάρτα βγάζει τα bug codes στη μητρική; Δεν το έχω δοκιμάσει.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν έχει on board :P Βγάζεις την κάρτα γραφικών μένεις με On board Και βλέπεις αν Postarei. Και σου βγάζει bug code ότι δεν έχει συνδέσει όλα τα ouputs ή κάτι τέτοιο

Δημοσ.

οοχ... εδώ είναι επαρχία και δεν ασχολούνται και πολλά άτομα με pc....τίποτα άλλο?? μήπως να το πάω σε τεχνικό?

Μπορεί να είσαι σε επαρχία, αλλά αν δεν σου είναι πρόβλημα γράψε από που είσαι. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να βρεις κάποιον κοντά σου που να προσφερθεί να σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Βγάλε κάρτα γραφικών και δες τι bug code σου βγάζει(κάτι θα σου βγάλει ότι δεν έχει π΄΄ανω κ'αρτα γραφικών , ή video output):P. Και σωστά δεν έχει onboard γιατί η γενιά εκείνη δεν έβγαινε με Onboard. Όπως και η γενιά του 2011 socket τώρα.(απλά δεν το θυμόμουνα χθες).

Δημοσ.

Update στα BIOS έκανε μου είπε με άλλον επεξεργαστή πάνω... τα πήγα χτες το βράδυ και του είπα ότι δεν ανοίγει το σύστημα (του πήγα όλο το κουτί) και του τα άφησα εκεί και έφυγα...πήγα σήμερα το πρωί και μου λέει στο έφτιαξα... όμως δεν πλήρωσα τίποτα γιατί ήταν γνωστός μου...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...