Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εδω όλοι οι κωδικοί για την Bloodrage... ιδιοι είναι με την flaming...

Εισαι σιγουρος ότι βλέπεις μονο μισό μηδενικο (κοινως C) .... μηπως είναι C1

Βγαλτο μια φοτο και βαλε το εδω να δουμε τι λεει!!

Ξεχασα το λινκ....

http://www.xtremesystems.org/forums/archive/index.php/t-218840.html

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα επεξεργαστής. Όταν έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής , δεν βγάζει σωστά νούμερα σε κάρτα με diagnostics , ή σε motherboard που έχει τέτοια κάρτα ενσωματομένη. Βγάλε επεξεργαστή να δεις αν έχει αλιωθεί τίποτα εμφανισιακά , και τσέκαρε τα pin της μητρικής. Αν δεν βλέπεις τίποτα εμφανισιακά στον επεξεργαστή στείλτον για rma.

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα επεξεργαστής. Όταν έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής , δεν βγάζει σωστά νούμερα σε κάρτα με diagnostics , ή σε motherboard που έχει τέτοια κάρτα ενσωματομένη. Βγάλε επεξεργαστή να δεις αν έχει αλιωθεί τίποτα εμφανισιακά , και τσέκαρε τα pin της μητρικής. Αν δεν βλέπεις τίποτα εμφανισιακά στον επεξεργαστή στείλτον για rma.

Και εγώ κατι τετοιο υποψιαζομαι.. μιας και το συγκεκριμενο code δεν βγάζει καποιο νοημα!

Δημοσ.

έχω την εγγύηση του επεξεργαστή μήπως να το έστελνα εκεί και όχι RMA που δεν γνωρίζω?

αα και κάτι ακόμα θα πληρώσω τίποτα στο RMA αν το στείλω?

Να αναφέρω επίσης ότι όταν δεν υπάρχει CPU πάνω βγάζει το ίδιο πράγμα έτσι....άρα +1 πιθανότητα να φταίει ο CPU...

Δημοσ.

Σε έχω ρωτήσει 3 φορές και δε μου έχεις απαντήσει.

1.Το 8απινο το έχεις κουμπώσει;

2.Έβαλες μια μια τις ram να δεις αν έχει διαφορά;

Μακάρι όντως να φταίει το cpu, να στο αλλάξουν και να ξεμπερδεύεις. Τι θα γίνει όμως αν σου πουν οτι δεν έχει πρόβλημα ή αν σου στείλουν άλλο και πάλι δεν παίζει;

Θα τα πετάξεις όλα; Ψάχνουμε πρώτα.

Διαγνώσεις μπορώ να βγάλω και γώ έτσι, πιστεύω πως για όλα ευθύνεται το ποντίκι σου και να πας να το αλλάξεις.

Σχετικά με τα rma, πληρώνεις έξοδα αποστολής μόνο.

Αν έχεις κοντά το μαγαζί που τον αγόρασες τον πας να στο ελέγξουν και ασχολούνται αυτοί με την intel μετά.

Ρώτα τους κιόλας απο πρώτο χέρι μη σου χρεώσουν τίποτα έξοδα ελέγχου αφού έχεις εγγύηση.

Δημοσ.

δοκίμασα το Link.png Site: "eXtreme Power Supply Calculator Lite" και έβαλα κανονικά τα στοιχεία μου και μου βγάζει Minimum PSU Wattage: 737W και RecommendedPSU Wattage: 787W...

και λέω τώρα....υπάρχει περίπτωση να μην φτάνουν τα Watt?

Δημοσ.

τι εννοείς brand? 600αρι είναι της Zalman...

με συγχωρείται λάθος Minimum PSU Wattage:474W και RecommendedPSU Wattage:524W....είχα βάλει 6870 αντί για 4870...

Δημοσ.

Τότε μια χαρά είσαι.

Κολπάκι να δούμε αν είναι επεξεργαστής.

Βγάλε ψύκτρα και βάλε το δάχτυλο σου επάνω. Αν δεν ζεσταθεί καθόλου τότε... κατάλαβες τι είναι :P

Δημοσ.

Πρέπει να βάλεις άλλο CPU 1366 socket να το κάνεις upgrade και να βάλεις μετά το δικό σου cpu. Οπότε δύσκολο αν δεν έχεις κάποιον να σου δώσει 1366 cpu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...