stm00192 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εδω όλοι οι κωδικοί για την Bloodrage... ιδιοι είναι με την flaming... Εισαι σιγουρος ότι βλέπεις μονο μισό μηδενικο (κοινως C) .... μηπως είναι C1 Βγαλτο μια φοτο και βαλε το εδω να δουμε τι λεει!! Ξεχασα το λινκ.... http://www.xtremesystems.org/forums/archive/index.php/t-218840.html
rounsmith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κατά πάσα πιθανότητα επεξεργαστής. Όταν έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής , δεν βγάζει σωστά νούμερα σε κάρτα με diagnostics , ή σε motherboard που έχει τέτοια κάρτα ενσωματομένη. Βγάλε επεξεργαστή να δεις αν έχει αλιωθεί τίποτα εμφανισιακά , και τσέκαρε τα pin της μητρικής. Αν δεν βλέπεις τίποτα εμφανισιακά στον επεξεργαστή στείλτον για rma.
alexkoukou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 όχι στην μητρική είναι όλα καλά και στον επεξεργαστή εμφανισιακά που είπες
stm00192 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κατά πάσα πιθανότητα επεξεργαστής. Όταν έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής , δεν βγάζει σωστά νούμερα σε κάρτα με diagnostics , ή σε motherboard που έχει τέτοια κάρτα ενσωματομένη. Βγάλε επεξεργαστή να δεις αν έχει αλιωθεί τίποτα εμφανισιακά , και τσέκαρε τα pin της μητρικής. Αν δεν βλέπεις τίποτα εμφανισιακά στον επεξεργαστή στείλτον για rma. Και εγώ κατι τετοιο υποψιαζομαι.. μιας και το συγκεκριμενο code δεν βγάζει καποιο νοημα!
alexkoukou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 έχω την εγγύηση του επεξεργαστή μήπως να το έστελνα εκεί και όχι RMA που δεν γνωρίζω? αα και κάτι ακόμα θα πληρώσω τίποτα στο RMA αν το στείλω? Να αναφέρω επίσης ότι όταν δεν υπάρχει CPU πάνω βγάζει το ίδιο πράγμα έτσι....άρα +1 πιθανότητα να φταίει ο CPU...
Sarandis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Σε έχω ρωτήσει 3 φορές και δε μου έχεις απαντήσει. 1.Το 8απινο το έχεις κουμπώσει; 2.Έβαλες μια μια τις ram να δεις αν έχει διαφορά; Μακάρι όντως να φταίει το cpu, να στο αλλάξουν και να ξεμπερδεύεις. Τι θα γίνει όμως αν σου πουν οτι δεν έχει πρόβλημα ή αν σου στείλουν άλλο και πάλι δεν παίζει; Θα τα πετάξεις όλα; Ψάχνουμε πρώτα. Διαγνώσεις μπορώ να βγάλω και γώ έτσι, πιστεύω πως για όλα ευθύνεται το ποντίκι σου και να πας να το αλλάξεις. Σχετικά με τα rma, πληρώνεις έξοδα αποστολής μόνο. Αν έχεις κοντά το μαγαζί που τον αγόρασες τον πας να στο ελέγξουν και ασχολούνται αυτοί με την intel μετά. Ρώτα τους κιόλας απο πρώτο χέρι μη σου χρεώσουν τίποτα έξοδα ελέγχου αφού έχεις εγγύηση.
alexkoukou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ναι το έχω σύνδεση το 8πινο και τις ραμ από το ίδιο Chanell και μια διαφορετική 1333MHz δοκίμασα και τίποτα ακόμα....
alexkoukou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κατά πάσα πιθανότητα επεξεργαστής. Όταν έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής , δεν βγάζει σωστά νούμερα σε κάρτα με diagnostics , ή σε motherboard που έχει τέτοια κάρτα ενσωματομένη. Βγάλε επεξεργαστή να δεις αν έχει αλιωθεί τίποτα εμφανισιακά , και τσέκαρε τα pin της μητρικής. Αν δεν βλέπεις τίποτα εμφανισιακά στον επεξεργαστή στείλτον για rma. δοκίμασα το Site: "eXtreme Power Supply Calculator Lite" και έβαλα κανονικά τα στοιχεία μου και μου βγάζει Minimum PSU Wattage: 737W και RecommendedPSU Wattage: 787W... και λέω τώρα....υπάρχει περίπτωση να μην φτάνουν τα Watt?
rounsmith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Βγάλε κάρτα γραφικών απο πάνω και δες αν το μηχάνημα ποστάρει. Α και δεν μας είπες το τροφοδιτικό σου πόσα watt είναι και brand
alexkoukou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 τι εννοείς brand? 600αρι είναι της Zalman... με συγχωρείται λάθος Minimum PSU Wattage:474W και RecommendedPSU Wattage:524W....είχα βάλει 6870 αντί για 4870...
rounsmith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Τότε μια χαρά είσαι. Κολπάκι να δούμε αν είναι επεξεργαστής. Βγάλε ψύκτρα και βάλε το δάχτυλο σου επάνω. Αν δεν ζεσταθεί καθόλου τότε... κατάλαβες τι είναι
alexkoukou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ναι ζεσταίνεται....κάποιος μου είχε πει να κάνω Update τα Bios...πως θα το κάνω όμως??
rounsmith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πρέπει να βάλεις άλλο CPU 1366 socket να το κάνεις upgrade και να βάλεις μετά το δικό σου cpu. Οπότε δύσκολο αν δεν έχεις κάποιον να σου δώσει 1366 cpu.
alexkoukou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 οοχ... εδώ είναι επαρχία και δεν ασχολούνται και πολλά άτομα με pc....τίποτα άλλο?? μήπως να το πάω σε τεχνικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα