Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Θέλω οπωσδήποτε την βοήθειά σας για το πρόβλημα μου...

αποκλείουμε το θέμα να είναι χαλασμένη η μητρική διότι άλλαξα ήδη δυο μητρικές...

κατά την γνώμη μου ο επεξεργαστής δεν παίζει να έχει πάθει κάτι....

να πω επίσης ότι το σύστημα μου δεν το έχω λειτουργήσει γιατί τα πείρα από άτομα του forum μας και από διαφορετικά άτομα...

i7 920 - Foxconn FlaminBlade GTI - Zalman ZM600-HP - G.Skill 6Gb Tri-Chanell
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το διαγνωστικό με τους αριθμούς μου δείχνει μόνο το ενα μηδενικό και αυτό μισό...σε μητρικές άλλες που δούλευαν με AMD επεξεργαστές το διαγνωστικό μου έδειχνε όλους τους αριθμούς και άνοιγε κανονικά το PC, ενώ τώρα όχι μόνο δεν δείχνει τους αριθμούς αλλά και δεν ανοίγει η οθόνη....έλυσα όλο το PC από την αρχή και το έδεσα πάλι αλλά τίποτα

τι να φταίει?

Δημοσ.

τα γραφικα τα παιρνεις απο την on board καρτα? εμενα μου μυριζει επεξεργαστης... εχεις ενα μηχανιμα να κανεις μερικες δοκιμες? για αρχη βγαλε μνημη και δισκο να δεις τι γινεται...πες μας αλλα μ φαινεται επεξεργαστης

Δημοσ.

από κάρτα είμαι... όταν λες αν έχω ενα μηχάνημα να κάνω δοκιμές εννοείς αν έχω δεύτερο PC για 1366?? όχι φίλε δεν έχω...επίσης ρώτησα κάτι φίλους και μου έλεγαν να βγάλω την μπαταρία για 5 λεπτάκια, να βγάλω το καλώδιο ρεύματος και να τα ξαναβάλω και να τον ανοίξω...το έκανα και αυτό και τίποτα δεν έγινε

Δημοσ.

Γιατί να φταίει ο cpu;

Το 8pin το έχεις κουμπώσει δίπλα απο το socket;

Αν μπορείς δοκίμασε και με διαφορετικό τροφοδοτικό. Προσωπική εμπειρία, 2 φορές που έβλεπα ακαταλαβίστικα codes στη μητρική είχα εκεί το θέμα.

Δες και το manual τι σημαίνει αυτό το 0 που βλέπεις.

EDIT

μήπως δεν είναι 0 και είναι C ;

Δημοσ.

όχι φίλε μου βγάζει μόνο το μισό μηδενικό...δεν περισσεύουν λεφτά για άλλο τροφοδοτικό και το συγκεκριμένο το λειτουργούσα και στην προηγούμενη μου αναβάθμιση...

Δημοσ.

Αν δεν κάνεις δοκιμές δεν πρόκειται να βρεις τι έχει. Ανέβασε και μια φωτογραφία να το δώ.

Δεν είναι ανάγκη να πάρεις καινούριο, δανεικό από κάποιο φίλο. Τι κάρτα γραφικών έχεις; Δοκίμασες με μια μόνο ram πάνω;

Όπως και να έχει δες το manual τι σημαίνει το bug code.

Δημοσ.

Αν δεν κάνεις δοκιμές δεν πρόκειται να βρεις τι έχει. Ανέβασε και μια φωτογραφία να το δώ.

Δεν είναι ανάγκη να πάρεις καινούριο, δανεικό από κάποιο φίλο. Τι κάρτα γραφικών έχεις; Δοκίμασες με μια μόνο ram πάνω;

Όπως και να έχει δες το manual τι σημαίνει το bug code.

έχω μια Link.png Site: 7600GS αλλά θα πάω σε PowerColor 6870...--δεν μας ενδιαφέρει--...για πιο λόγο να αλλάξω το τροφοδοτικό? δοκίμασα μια παλιά μητρική πάνω του και λειτουργούσε...(άνοιγε κανονικά τα BIOS)... τώρα εικόνα θα σου στείλω σε μήνυμα[/color][/font]

Δημοσ.

Εδω όλοι οι κωδικοί για την Bloodrage... ιδιοι είναι με την flaming...

Εισαι σιγουρος ότι βλέπεις μονο μισό μηδενικο (κοινως C) .... μηπως είναι C1

Βγαλτο μια φοτο και βαλε το εδω να δουμε τι λεει!!

Δημοσ.

Μας ενδιαφέρει γιατί ήθελα να δω τι ρεύματα τραβάει.

Να δοκιμάσεις άλλο για να δεις τι θα κάνει. Το οτι λειτουργούσε δε μου λέει κάτι. Kαι μια μια τις ram. Kαι τι σημαίνει το 0 στο manual. Kαι αν έχεις κουμπώσει το 8pin.

Δημοσ.

πως ανεβάζω εδώ φοτο?

Κατω κατω "περισσοτερες επιλογες απαντησης-----> επισύναψη αρχείου"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...