Xrysa_dd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μολις πηρα το pc μου απο αναβαθμιση κ δεν μπορω να κατεβασω κανενα αρχειο απο το internet. Το στελνω στην επιφ.εργασιας, μου δειχνει οτι φορτωνει κανονικα κ μετα τιποτα. Δεν υπαρχει πουθενα το αρχειο. Το εκανα κ εκτελεση κ παλι το ιδιο μου κανει. Εχω παει στις επιλογες internet εχω αλλαξει καποιες ρυθμισεις αλλα τιποτα!! Εχω windows 7 και internet explorer 8. Τι μπορει να συμβαινει????
Xrysa_dd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μα δεν μ'αφηνει να εγκαταστησω αλλον browser.
chaosmaster Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 κατέβασε απο άλλο pc έναν browser πέρασέ τον σε ενα usb μπες σε safe mode κάντο εγκατάσταση και παίξε τη μπαλιτσά σου
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι admin ο user που χρησιμοποιείς?
Xrysa_dd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι οκ τωρα, τελικα ηταν ο browser το προβλημα. Ευχαριστω πολυ παιδια!!!
kostasgalllia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 παιδια εχω το ιδιο προβλημα κ ακομα χειροτερα. δε μπορω να κανω upload / download τιποτα κ απο πουθενα. δεν ειναι ο browser/to firewall/ to router. τι μπορει να φταιει. ελπιζω στην αμεση απαντηση σας καθως εχω deadline σε εργασιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα