stm00192 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Το λεπον ήρθε ο καιρός να αλλαχθεί η άθλια σε απόδοση Η50 στο 1366 με κάποια που θα δώσει μια σοβαρή προς τα κάτω διάφορα στην θερμοκρασία! Θα πηγαινα στην silver arrow αλλά ο πλαινος 23αρης ανεμηστηρας του S μας τα χαλάει όσο αφορά το υψος. Ενδεικτικά αναφέρω ότι παλιότερα που είχα την true black αναγκαστικα να κοψω λίγο το πλαίσιο του ανεμηστηρα για να χωρέσει. Τώρα πλέον υπάρχει ανέμηστηρας τον οποίο δεν θέλω να κατακρεουργησω άλλα ούτε να αφαιρεσω διότι χωρίς αυτόν οι κάρτες λόγο cf βραζουν. Υπάρχει λοιπον κάποια σοβαρά καλύτερη αεροψυκτρα απο την Η50 που να με περνει στο υψος η οι μοναδικές λύσεις είναι οι Η80 Η100 τις οποίες θεωρώ ακριβές για αυτά που προσφέρουν?
qweRRr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/416775/Noctua-NH-C14.html Δεν είμαι σίγουρος εαν σε Push-pull θα χωράει αλλα σίγουρα με έναν θα χωρέσει ανετότατα!!!
stm00192 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Thanx για την απαντηση! Θα τσεκαρω κάνα review να δω αν αξίζει σε σχέση με την Η50. Φαίνεται καλή λύση παντως
qweRRr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hcrnJDPSpMY Λέει και για τις διαστάσεις! Βασικά θα δεις γιατί δεν νομίζω να καταλάβεις τι λέει! Ελπίζω να βοήθησα!
qweRRr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 stm μέτρα λίγο να δούμε πόσο περιθώριο έχεις! η D14 ειναι γύρω στα 16-17,η c14 ειναι 13 (μαζί με την φαναρα) !
kosegdit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω την εντύπωση πως οι ανεμιστήρες της Noctua NH-C14 εξάγουν τον ζεστό αέρα προς το πλαινό μέρος του κουτιού. Θα μου ακουγόταν κουλό να τον πετάνε πάνω στην μητρική. Αν σκεφτείς ότι ο πλαινός ανεμιστήρας του cosmos s εισάγει αέρα, δεν θα χαλάσει το airflow σε αυτήν την περίπτωση; Στην ουσία ο ένας ανεμιστήρας θα πετάει τον αέρα πάνω στον άλλον, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεται και να μην έχεις σωστή ροή. Θα σου πρότεινα κι εγώ να κοιτάξεις μία ψύκτρα που να εξάγει αέρα προς το πίσω μέρος του κουτιού. edit: It is also worth noting that the direction of airflow through this cooler, directly down onto the CPU, means there's a flood of air passing over your Motherboard VRMs and, to a lesser degree, your RAM chips.
qweRRr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν το είχα σκφτεί πολύ σωστή παρατήρηση !! Δηλαδή τα φουρφούρια τα βάζεις να "τραβάνε" αέρα ε?
kosegdit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις είδα ένα review του Linus για την εν λόγω ψύκτρα. Λέει πως τα φουρφούρια φυσάνε αέρα προς την μητρική, κάτι που μάλιστα απ'όσο λέει είναι θετικό καθώς αναλόγως πως θα την τοποθετήσεις, μπορείς να βοηθήσεις στην ψύξη διαφόρων parts της μητρικής (Ram, Northbridge, ...) 1
stm00192 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 stm μέτρα λίγο να δούμε πόσο περιθώριο έχεις! η D14 ειναι γύρω στα 16-17,η c14 ειναι 13 (μαζί με την φαναρα) ! H True black ειναι 16cm και δεν χωρουσε βαρια βαρια για κανενα ποντο... οποτε οτιδηποτε μεχρι 15cm μπαινει ανετα... Παρολο που δεν της πήγα ποτε τις top-down. Αρχιζω και ψηνομαι για την ΝΗ-C14 μαυτα που διαβάζω και βλέπω...
qweRRr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 H True black ειναι 16cm και δεν χωρουσε βαρια βαρια για κανενα ποντο... οποτε οτιδηποτε μεχρι 15cm μπαινει ανετα... Παρολο που δεν της πήγα ποτε τις top-down. Αρχιζω και ψηνομαι για την ΝΗ-C14 μαυτα που διαβάζω και βλέπω... H d14 δεν χωράει τότε! Με την c14 θα είσαι άνετος!
stm00192 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 H d14 δεν χωράει τότε! Με την c14 θα είσαι άνετος! Κοιτα να δεις πανω που σχεδον πειστικα διαβασα αυτο και ξενερωσα..... http://www.overclockersclub.com/reviews/noctua_nhc14_review/4.htm Η μονη που εχει σοβαρες διαφορες απο Η50 σε oced load ειναι η d14 και αυτονοητα ακομη σοβαροτερες θα εχει η silver arrow... Στην C14 βλεπω μια διαφορα μολις 4 βαθμούς κατω και δεν με πειθει ωστε να ακουμπισω την 70αρα!!! Πφφφφφ με βλεπω να καταλήγω με καμια Η100 την τρελα μου μεσα!!
Thanos1972 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα,η δ14 δεν χωραει με τιποτα γιατι ο 14αρης ανεμιστηρας βγαινει προς τα πανω.
maik42 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 χωρις να ξερω την αποσταση του επεξεργαστη σου απο το πλαϊνο καπακι, μειον την διαφορα των 2,5 ποντων του πλαϊνου ανεμηστηρα, θα σου ελεγα να δεις αν χωραει να μπει η silver αν εβαζες για πλαϊνο ανεμηστηρα,καποιον με 1,5 cm παχος.
stm00192 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 χωρις να ξερω την αποσταση του επεξεργαστη σου απο το πλαϊνο καπακι, μειον την διαφορα των 2,5 ποντων του πλαϊνου ανεμηστηρα, θα σου ελεγα να δεις αν χωραει να μπει η silver αν εβαζες για πλαϊνο ανεμηστηρα,καποιον με 1,5 cm παχος. Αμα μου βρεις 23αρη ανεμηστηρα με 1,5 cm παχος και οχι 3cm τον πηρα αυριο κιολας.. ας διαβαζουμε λιγο καλύτερα τα προηγούμενα ποστ..... Τεσπα επεσε στην υποληψη μου αυτή http://www.guru3d.com/news/cooler-master-eisberg-watercooling-lineup-shown/ θα περιμενω να κυκλοφορήσει κανενα σοβαρο review να δουμε αποδοση και τιμη και θα αποφασισω τοτε ... δεν καιγομαι ετσι και αλλιως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα