@cmos@ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά μιας και κυκλοφόρησε χθες το demo του FIFA 13 θέλω να μου πείτε την γνώμη σας σε σχέση με το PRO 2013. Τα έπαιξα και τα δύο και οφείλω να ομολογήσω ότι κατα την γνώμη μου το PRO 2013 μου άρεσε περισσότερο... Περιμένω τις δικές σας απόψεις. Πιό από τα 2 θα αγοράσετε;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Aν και το Pes ειναι πραγματικα καλο φετος,αυτα που ειδα απο το fifa demo δεν με αφηνουν να εχω αλλη απιλογη.Fifa για μενα.
kjtzemis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Φετος ειναι η μοναδικη φορα που εχω ξενερωσει τοσο πολυ με τα 2 ποδοσφαιρακια που μου περασε απτο μυαλο μεχρι και να μην παρω κανενα (wtf ), που αν ρωτησεις καποιον που να με γνωριζει λατρευω τα ποδοσφαιρακια (ειμαι ικανος να ασχολειθω μονο με αυτο το παιχνιδι και να κανω μηνες να ασχολειθω με αλλα) και γενικα το ποδοσφαιρο. Σιγουρα θα τσιμπησω και εγω καποιο γιατι δεν μου παει η καρδια να μην παρω κανενα αλλα δεν ξερω πιο απο τα 2 ακομη. Σκατα τα εκανα KONAMI και EA αντιστοιχα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εμενα απο την αλλη μου φαινεται οτι και τα 2 ειναι πολυ καλα φετος. Ειχα απογοητευτει και εγω απο 2008 και μετα,αλλα κατι γινεται.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ μάλλον δεν θα πάρω κανένα φέτος. ΝΒΑ 2Κ13 και ξερό ψωμί. 1
kjtzemis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Υστερα απο μια 2η ματια σημερα και στα 2 ντεμο (PES/FIFA) ισως να κατεληξα στην αποφαση μου,κατα πασα πυθανοτητα θα παω στο FIFA 13, οσες βελτιωσεις και αν εκατσαν να κανουν στο PES13 δεν μου θυμιζει real football και εγω προσωπικα αυτο θελω να μου προσφερει το ποδοσφαιρακι.το fifa 13 συνεχιζει και ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα σε σχεση με το pes13, βαζωντας σε ολα manual και slow game speed (αρκει να το κανουν slow και οχι οπως τοχουν τωρα) παιζεις ωραια μπαλιτσα, εχουν βελτιωσει αρκετα πραγματα τα οποια σημερα τα καταλαβα μετα απο 6-7 αγωνες. στο pes 13 μπορω να πω οτι η AI ειναι σαφως πιο εξυπνη απο αυτη του fifa 13 που οπως εχουμε ξαναπει παιζει σαν την μπαρτσα ολο πασες πασες πασες και γυρω γυρω που εμενα αυτο μου την δινει (αν και η μπαρτσα μαρεσει απο τις ξενες και μαρεσει το ποδοσφαιρο της ειναι πολυ εκενυριστικο) και το κακο ειναι οτι πανε μονο μπροστα και ποτε προς τα πισω, ουτε μια πασα προς τα πισω. αυτο που μου αρεσε στο demo του fifa13 ειναι οτι ειδα βελτιωμενα faces (καιρος ηταν) και σαν να εχουν φτιαξει και εκει λιγο τους τερματοφυλακες. βαιβαια το fifa σε assissted δεν βλεπετε. θα παω στο fifa 13 τελικα και αν το βρω αργοτερα σε καμια προσφορα ή απο 2ο χερι το PES ισως να το τσιμπησω, μεχρι τοτε θα παιζω που και που του θειου στο pc. οσων αφορα την 2Κ ναι ειναι οντως φοβερη εταιρια που καθε χρονο κανει θαυματα στα παιχνιδια της και ειδικα στα NBA οπου εχει πεταξει στην κυριολεξια εξω την EA με το NBA Live. Εχω να παιξω NBA 2K απο το 8 και αυτο στο PS2 και ηταν πολυ καλα.απο τοτε δεν εχω ασχοληθει μιας και δεν μου αρεσει το μπασκετ. απο Online λεει τιποτε ή μπα?γιατι απο θεμα career γενικα στα basket δεν ειχα βγαλει ποτε ακρη. :/
skanjos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 το 2ο demo του pes 13 ειναι μέρα με την νύχτα με το πρώτο ,μου άρεσε αρκετά ,δεν περίμενα τέτοια βελτίωση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, το έχω κάνει ήδη preorder.
kjtzemis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 το 2ο demo του pes 13 ειναι μέρα με την νύχτα με το πρώτο ,μου άρεσε αρκετά ,δεν περίμενα τέτοια βελτίωση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, το έχω κάνει ήδη preorder. ναι οντως μερα με την νυχτα, οταν ειχα δει το 1ο ειχα πει μακρια απο το προ μην πανε τζαμπα τα λεφτα, μολις ειδα το 2ο πορωθηκα και ειπα παω κατευθειαν για πεσ13 day one.μολις ομως επαιξα με εναν φιλο 4-5 1vs1 ματσακια εκει ειπα νταξει αυτη η ετερεια δεν προκειτε να αλλαξει ποτε το παιχνιδι της, τις ιδιες μ@λ@κιες που γινοτανε περυσι γινοντε και φετος οτι ναναι.αφου μου αναψαν με την μια τα λαμπακια απτην τσατιλα.
kostiger Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 FIFA 13 και για μενα!Το θεωρω σε επιπεδα προσομοιωσης πολυ ανωτερο του PRO και απο οτι ειδα και απο το demo ειναι αρκετα βελτιωμενο,απο το ηδη κορυφαιο περσινο...
dhmhtrhs79 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ θα έλεγα να πάρεις αυτό που ξέρουν να παίζουν καλύτερα οι πιο πολλοί φίλοι σου και εσύ, γιατί όταν έρθει η ώρα να παίξετε ελάχιστη σημασία έχουν τα faces και τα υπόλοιπα τεχνικά στοιχεία. Συμφωνώ ότι το FIFA είναι ένα κλίκ πιο πάνω σαν συνολικό πακέτο, αλλά και το φετινό PES δείχνει αρκετά καλό. Και το κακό είναι ότι οι πιο πολλοί μάθανε με Pro και δύσκολα ξεκουνάνε. Κανονικά θα έπρεπε (για να πάρει και το μήνυμα η Konami), αλλά στην πράξη δεν γίνεται. Εδώ εγώ που παίζω τώρα 3 χρόνια FIFA, δεν το κατέχω όπως το Pro και ώρες-ώρες μπερδεύομαι από το Pro στις κινήσεις μου (πιστεύω έχουν περάσει πλέον στο DNA με τόσα χρόνια που έπαιζα Pro, εποχές Nintendo και Ravanelli). Εγώ για αυτό το λόγο κάθε χρόνο αγοράζω και τα 2, γιατί μόνος μου στο net παίζω FIFA, αλλά όταν έρχονται οι φίλοι μου λένε "τι FIFA βάλε Pro", "δεν το ξέρουμε, θα μας σκίσεις" κτλ. Έτσι αν είναι να πάρεις μόνο ένα, εγώ θα έλεγα το PES, εκτός αν οι φίλοι σου είναι FIFAδες (χλωμό). Εκτός αν... δεν έχεις φίλους και παίζεις μονό, αλλά αυτά τα παιχνίδια για διπλό τα παίρνουμε Πάντως αλλάζουν γρήγορα τα δεδομένα. Δεν λέω να παίζουμε ακόμα Teckhan World Cup ή Sensible, αλλά θυμάμαι τα παλιά Pro που τρέχανε σαν τρελά τα sprites, τα γραφικά ήταν σαν cartoon και τα γκόλ μπαίνανε βροχή (κλασσικά κεφαλιά Kanu, δοκάρι και μέσα) και όμως ξημεροβραδιαζόμασταν και περνάγαμε τόσο ωραία, ταυτιζόμασταν με τους παίκτες και ας μην έμοιαζαν και τόσο (ούτε σωστά ονόματα δεν είχαν ακόμα και οι πρωτοκλασσάτοι παίκτες). Τώρα ψειρίζουμε την μαιμού, αν κάνουν καλά το τεχνητό off side, αν τα μαλλιά του επόπτη έχουν πολύγωνα κτλ. Και είμαι και της άποψης ότι ειδικά τα ποδοσφαιράκια δεν χρειάζεται να είναι και εντελώς simulation, χάνεται το fun. Αλλιώς καλύτερα να πάμε σε 5x5 ή να πάρουμε Flight Simulator Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια, ο καθένας γουστάρει άλλα πράγματα, αλλά εγώ ένα έχω να πώ: ΠΑΙΧΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ !!!! ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
kitsosdigital Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως πάτησα φρένο γιατι ξετρύπωσα Res 6 στα €45 , παρόλο που λένε ότι είναι έτσι κι έτσι , στο www.digitalstore.gr θα ασχοληθώ και ποδόσφαιρο με το μισθό του Νοεμβρίου . Ασε που μπορεί να γίνει κανένα θαύμα όπως πέρυσι και να πέσει η τιμή του Fifa Χριστουγεννιάτικα
Socratis_g Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 εγώ που έχω λιώσει το φίφα 11 και το 12 επαιξα το 13 και μου φάνηκε μια απο τα ίδια. τίποτα το διαφορετικό. οπότε θα πήγαινα στο Pro για φέτος αν κοιταγα μόνο για ποδοσφαιράκια. γενικα σκέφτομαι πολύ σοβαρά το 2κ13, θεωρώ ότι πολύ ανώτερα sport game απο όλλα.
polakis21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 LOL μακραν μπροστά το fifa με first touch control και slow/manual...Όποιος θέλει real football ξέρει την επιλογή του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα