Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 3 240gb Firmware Update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχω τον σκληρο που γραφω παραπανω και θελω να του κανω firmware update στην 2.22 απο την 2.15 που ειμαι τωρα.Προσπαθησα να το κανω αλλα δεν τα καταφερα!Εκανα τον σκληρο μου εξωτερικο δισκο και τον συνδεσα σε ενα αλλο λαπτοπ αλλα με το προγραμμα της OCZ δεν μου βλεπει τον σκληρο μου παρα μονο τον σκληρο (Agility 3) του λαπτοπ..Αλλαξα πολλες φορες usb τον σκληρο μου μηπως και φταιει αυτο αλλα τιποτα!Τι μπορει να φταιε??

Δημοσ.

Oταν λες αλλο τυπο καλωδιου τι εννοεις?Εγω τον εκανα εξωτερικο με θηκη που κανεις ολους τους 2,5 εξωτερικους και βγαζει μονο usb..Ετσι δεν μπορω να το κανω?Πρεπει να βρω αναγκαστικα desktop για να το δοκιμασω?Ρωταω γιατι δεν εχω και αμα ειναι θα πρεπει να το κανω αλλου..

Δημοσ.

Μια πιθανοτητα ειναι αυτη ο τροπος συνδεσης δηλαδη. Οπως δεν μπορεις να τρεξεις windows απο usb ισως να συμβαινει κατι αναλογο.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά για να γίνει update πρέπει να παίζει πάνω σε AHCI, κοινώς σε usb port δεν τον βλέπει το πρόγραμμα της OCZ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια έχω τον ιδιο ssd το συνδεω σε άλλο pc για να κάνω το update αλλά οταν αλλαζω το sata confiuration απο ide σε ahci δεν μου bootarei στα windows( μου εμφανίζει το εικονίδιο εκκινηση των windows και μετα μου κάνει επανεκίνηση).To pc εχει ενα HDD seagate 3120813AS 120GB sata..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...