DrXavier Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα στο forum Πριν λιγες μερες ενα προβλημα απο το πουθενα εκανε την εμφανιση του στο laptop μου.Πριν 2 μερες ανοιξα το laptop , εβαλα κανονικα τον κωδικο μου, και αντι να με βαλει στο Account μου κανονικα (δεν υπαρχουν αλλα account) με εβαλε σε ενα ''προσωρινο προφιλ'' οπως λεει στο κατω μερος της οθονης διπλα στην ωρα μια ειδοποιηση η οποια εμφανιζεται και εχει τη βασικη εικονα στην επιφανεια εργασιας και αλλα 2 εικονιδια.Μου λεει επισης στην ειδοποιηση οτι δεν εχω προσβαση στα αρχεια μου και οτι αρχεια δημηουργησω με αυτο το προφιλ μετα την επανεκκινηση θα χαθουν. Μετα απο 1,2 η και 3 φορες που θα κανω επανεκκινηση θα με βαλει ξανα κανονικα στο Account μου με ολα τα αρχεια και ολες τι ρυθμησεις μου. Ξερει κανεις τι παιζει και πως μπορουμε να το διορθοσουμε; Ευχαριστω...
jim_p Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μηπως κολλησες τιποτα? Ενας φιλος μου ειχε παθει κατι παρομοιο. Ο "ιος" ειχε κρυψει το λογαριασμο του απο την login screen και τον εβαζε μονιμα σαν guest.
DrXavier Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μηπως κολλησες τιποτα? Ενας φιλος μου ειχε παθει κατι παρομοιο. Ο "ιος" ειχε κρυψει το λογαριασμο του απο την login screen και τον εβαζε μονιμα σαν guest. Οχι , δεν με βαζει σαν Guest.Με βαζει με ενα προσωρινο προφιλ και μετα κανοντας μια η δυο φορες επανεκκινηση με βαζει κανονικα στο Account μου. Δεν ξερω αν θα βοηθησει αλλα στο αρχειο καταγρφης συμβαντων λεει τα εξης : 1) ''Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του τοπικά αποθηκευμένου προφίλ από τα Windows. Πιθανές αιτίες αυτού του σφάλματος μπορεί να είναι ανεπαρκή δικαιώματα ασφαλείας ή ένα κατεστραμμένο τοπικό προφίλ.'' 2) ''Τα Windows δεν είναι δυνατό να εντοπίσουν το τοπικό προφίλ και θα σας συνδέσουν με ένα προσωρινό προφίλ. Οι αλλαγές που θα κάνετε σε αυτό το προφίλ θα χαθούν όταν αποσυνδεθείτε.''
chr1s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ίσως σε βοηθήσει http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-security/temporary-profile-loads-at-log-in/6a5f0f5d-d9a4-448b-af8f-b2e6a0a05479
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα