vagotron1995 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον,πριν λιγες μερες χαλασε το router του internet.Ετσι,πηγα και το αλλαξα και πηρα νεο.Ομως οταν προσπαθησα να συνδεθω με το κινητο μου μεσω wi-fi,το κινητο δεν εβρισκε καν το router.Με το παλιο router ομως εμπαινα κανονικα.Τί να κανω?? Νεο router:ZTE CONNX Παλιο router:Baudtec Kινητο:Sony Ericsson Xperia Neo V(Me andorid 4.0.4)
@topos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Να υποθεσω πως το ρυθμισες πρωτα? Υ.Γ Γενικα τα ΖΤΕ ειναι παντελως για τα μπαζα...Την καλυτερη δουλεια θα κανεις εαν μπορεις να το αλλαξεις.
vagotron1995 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ναι ολα ειναι ρυθμισμενα και στο λαποπ που εχω μπαινει κανονικα.Στο κινητο δεν μπαινει.αλλα ουτε καν βρισκει το router το wi-fi του κινητου,ενω τα γυρω της γειτονιας τα βρισκει
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 α.δοκιμασε αλλο καναλι στο ρουτερ.β.ελπιζω να μην πληρωσες για το zte διοτι με αυτα τα λεφτα επαιρνες 10 φορες καλυτερο ρουτερ. βαλε αλλο καναλι απο 1 εως 11 οχι 12 οχι 13.επισης αν παλι δεν παιξει αλλαξε κλειδωμα που δεν νομιζω να χρειαστει.και το ssid να κανει broadcast μην το εχεις hidden.
billmel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Παντος εγω εκανα ολα αυτα και δεν δουλεψε και ενα νοε Ζτε που πηρα τα ιδια δεν μπορω να σηνδεθω απο καμια σησκευη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα