makisg133 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα,εχω ενα pc το οποιο εχει λειτουργικο win 7 ultimate κ ενα λαπτοπακι με λειτουργικο xp...Εχω φτιαξει ενα δικτυο με βαση τον υπολογιστη με τα 7 στο οποιο επισης εχω συνδεσει εναν εκτυπωτη κ μια smart tv....ενω παλιοτερα δεν ειχα προβλημα λοιπον οποτε τωρα παω να συνδεθω απο το λαπτοπακι στους κοινοχρηστους φακελους του κυριως υπολογιστη μου βγαζει μυνημα ''Δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν άλλες συνδέσεις με αυτόν τον απομακρυσμένο υπολογιστή αυτήν τη στιγμή, επειδή έχει ήδη πραγματοποιηθεί ο μέγιστος αριθμός συνδέσεων που μπορεί να δεχτεί ο υπολογιστής. Συμφωνα με την Microsoft ο μεγιστος αριθμος συνδεσεων που μπορει να δεχθουν τα 7 ειναι 20.....Τι μπορει να φταιει λοιπον κ πως μπορω να διορθωσω το προβλημα??????
άδικος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε να μειώσεις το χρόνο που κλείνουν οι ανενεργές συνδέσεις από 15' στο ελάχιστο (1') τρέχοντας την εξής εντολή από cmd: net config server /autodisconnect:1 Αυτό στον υπολογιστή με W7. Δες αν παρακάμψεις το πρόβλημα έτσι.
makisg133 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν γινεται κατι....Παρατηρησα να κλεισω την συνδεση με την τηλεοραση (Samsung All Share) το προβλημα παυει να υπαρχει....αλλα δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν μπορω να τα εχω ταυτοχρονα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα