nikos21aek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Διάβασα τον τίτλο και μπήκα όλο χαρά να γράψω Χάρης Ρώμας αλλά απογοητεύτηκα αν και προτείνω για αυτόν τον άνθρωπο να κάνεις μια εξαίρεση και να τον συμπεριλάβεις στη λίστα σου. Τες πα. Τες πα.. 1)Bobby (Supernatural) 2)Vic (The Shield) 3)Dean (Supernatural) Βρυκόλακες δεν θες, κωμωδίες δεν θες, γυναίκες δεν θες. Δεν μου αφήνεις και πολλά περιθώρια. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 1) Dr. William Bell (Fringe) 2) Supervisor special agent Aaron Hotchner (Criminal Minds) 3) Pope Alexander VI - Rodrigo Borgia (The Borgias) 2
bluesattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Dexter Morgan (dexter) Patrick Jane (The Mentalist) Hank Moody (californication) Nancy Botwin (weeds) 1
tulka Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ!!! Συγγνώμη για τους περιορισμούς, αλλά πρέπει να βάλω κανόνες (πρώτα στον εαυτό μου για να καταλήξω κάπου). Keep them coming!!!!
javavall Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Tate Langdon (American Horror Story) 1
Sellers Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Κανονας 24: Να είναι γιατρός. Κανόνας 25: Το όνομα του να έχει να κάνει με στέγαση. Κανόνας 26: Να κουτσαίνει. 3
mitsosbmx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Dr. Gregory House (House M.D.) Dick Roman (Supernatural) Braian Moser (Dexter) 1
TAKE5 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Οι κανόνες δεν μου αρέσουν κυρίως το 2012 αλλά παρακάπτονται ευκολα για κάποιους αγαπημένουςπ.χ Chalky White από Boardwalk Empire Luther από Luther θα έβαζα και τον Bonk στο αντίστοιχο του ρολο στο Treme αλλά ας μην το παρακάνω οποτε Ezra Stone από Boss 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Kαλά αυτό με το 2012 και μένα με ξενέρωσε. Πώς θα βάλω τον Jack Bauer, ε?
nikos21aek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα το παρατήρησα αυτό με το 2012. Συμφωνώ με τον sellers.
marantonis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 1. Ειναι τοσο προφανες αλλα αφου πρεπει να το πω: House 2. Walter White (Breaking Bad) 3. Dexter Morgan (Dexter) Και guest star o Omar Little :-P. 1
speedy23 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ!!! Συγγνώμη για τους περιορισμούς, αλλά πρέπει να βάλω κανόνες (πρώτα στον εαυτό μου για να καταλήξω κάπου). Keep them coming!!!! Ετσι κι'αλλιως τσαμπα τους εβαλες απ'οτι φαινεται.Αρκετοι που εχουν γραφτει, δεν πληρουν τα κριτηρια που εχεις βαλει στο πρωτο ποστ. 1
tulka Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια. Όπως λέει και ο Speedy23 ναι μεν δεν πληρούν όλοι οι χαρακτήρες τα κριτήρια, αλλά ακόμα και αυτοί που "κόβονται" μου δίνουν μια σαφή εικόνα για τις γενικότερες προτιμήσεις προς χαρακτήρες. Αν θέλετε κι άλλοι να απαντήσετε, καλοδεχούμενοι... Σε καμιά βδομάδα πάντως φιλοδοξώ να ανεβάσω το ερωτηματολόγιο για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι και ευελπιστώ στην πολύτιμη βοήθειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα