tulka Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αγαπητοί συμφορουμίτες καλησπέρα σας. Είμαι καινούριο μέλος στο forum (αν και το έχω συμβουλευτεί αρκετές φορές για τα τεχνολογικά μου προβλήματα και συμβουλές), αλλά για να είμαι ειλικρινής έκανα εγγραφή γιατί χρειάζομαι βοήθεια σε μία έρευνα. Θεωρώ εαυτή σοβαρότατη tv addict και για να αποδείξω πόσο addict είμαι, κάνω τη μεταπτυχιακή διπλωματική μου εργασία πάνω στην αμερικάνικη TV. Πρόκειται μία έρευνα για τους αγαπημένους τηλεοπτικούς μας χαρακτήρες. Έτσι ζητώ τη βοήθεια άλλων addicts, αρχικά για να ολοκληρώσω το ερωτηματολόγιο μου, ενώ αργότερα θα σας ζητήσω αν έχετε την καλοσύνη να το συμπληρώσετε κιόλας, να πάρω το πτυχίο μου, να έχω χρόνο να βλέπω και τις σειρές μου γιατί έχω μείνει πίσω. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε ο καθένας από 3 αγαπημένους αντρικούς πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες σειρών drama, procedural κλπ που να πληρούν τα εξής χαρακτηριστικά: 1) Να πρόκειται για αμερικάνικη σειρά οποιουδήποτε καναλιού (καλωδιακού, free κλπ) 2) Η σειρά αυτή να έχει μία τουλάχιστον ολοκληρωμένη σεζόν (αλλά να μην έχει ακυρωθεί) και σε περίπτωση που έχουν προβληθεί όλες οι σεζόν και να έχει πια τελειώσει, να τελείωσε μέσα στο 2012 (να είναι δηλαδή φρέσκια) 3) Να μην είναι χαρακτήρας κωμικής σειράς. 4) Μπορεί να είναι χαρακτήρας από sci-fi ή fantasy σειρά, αρκεί να μην πρόκειται για χαρακτήρα που να έχει κάποια υπερφυσική ιδιότητα (βρυκόλακες, δαίμονες, βαμπιροφόνισες κλπ). 4) Τέλος, αποκλείονται οι χαρακτήρες από mini-series και tv movies. Αν έχετε διάθεση και χρόνο μπορείτε να μου πείτε εν συντομία, γιατί αγαπάτε αυτούς τους χαρακτήρες. Ευχαριστώ και αναμένω με αγωνία Υ.Γ. Οι αυθόρμητες απαντήσεις είναι οι καλύτερες. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αγαπητοί συμφορουμίτες καλησπέρα σας. Είμαι καινούριο μέλος στο forum (αν και το έχω συμβουλευτεί αρκετές φορές για τα τεχνολογικά μου προβλήματα και συμβουλές), αλλά για να είμαι ειλικρινής έκανα εγγραφή γιατί χρειάζομαι βοήθεια σε μία έρευνα. Θεωρώ εαυτή σοβαρότατη tv addict και για να αποδείξω πόσο addict είμαι, κάνω τη μεταπτυχιακή διπλωματική μου εργασία πάνω στην αμερικάνικη TV. Πρόκειται μία έρευνα για τους αγαπημένους τηλεοπτικούς μας χαρακτήρες. Έτσι ζητώ τη βοήθεια άλλων addicts, αρχικά για να ολοκληρώσω το ερωτηματολόγιο μου, ενώ αργότερα θα σας ζητήσω αν έχετε την καλοσύνη να το συμπληρώσετε κιόλας, να πάρω το πτυχίο μου, να έχω χρόνο να βλέπω και τις σειρές μου γιατί έχω μείνει πίσω. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε ο καθένας από 3 αγαπημένους αντρικούς πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες σειρών drama, procedural κλπ που να πληρούν τα εξής χαρακτηριστικά: 1) Να πρόκειται για αμερικάνικη σειρά οποιουδήποτε καναλιού (καλωδιακού, free κλπ) 2) Η σειρά αυτή να έχει μία τουλάχιστον ολοκληρωμένη σεζόν (αλλά να μην έχει ακυρωθεί) και σε περίπτωση που έχουν προβληθεί όλες οι σεζόν και να έχει πια τελειώσει, να τελείωσε μέσα στο 2012 (να είναι δηλαδή φρέσκια) 3) Να μην είναι χαρακτήρας κωμικής σειράς. 4) Μπορεί να είναι χαρακτήρας από sci-fi ή fantasy σειρά, αρκεί να μην πρόκειται για χαρακτήρα που να έχει κάποια υπερφυσική ιδιότητα (βρυκόλακες, δαίμονες, βαμπιροφόνισες κλπ). 4) Τέλος, αποκλείονται οι χαρακτήρες από mini-series και tv movies. Αν έχετε διάθεση και χρόνο μπορείτε να μου πείτε εν συντομία, γιατί αγαπάτε αυτούς τους χαρακτήρες. Ευχαριστώ και αναμένω με αγωνία Υ.Γ. Οι αυθόρμητες απαντήσεις είναι οι καλύτερες. μολις εχασες τους αγγλους χαρακτηρες
tulka Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί να είναι Άγγλοι/ή να παίζουν Άγγλους, αλλά σε σειρά αμερικάνικης παραγωγής. Πρέπει να το περιορίσω κάπως το θέμα... είναι ήδη χαοτικό!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ευκολάκι. Dexter Morgan (Dexter) Walter White (Breaking Bad) Tyrion Lannister (Game of Thrones) 1
thomasG4 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Patrick Jane (The Mentalist) Dr. Gregory House (House M.D) 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Al Swearengen (Deadwood) Walter White (Breaking Bad) Dale Cooper (Twin Peaks) (...) Edit: μόλις πρόσεξα και τον κανόνα για σύγχρονη σειρά (2012). Πάρα πολλοί περιορισμοί για μένα. I'm out. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2012 από Praetorian 2
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μας περιοριζεις πολυ που δεν θες κωμικες σειρες Αναγκαστικα τα κλισε λοιπον House Dean (Supernatural) Tyrion (Game of thrones) 1
linuslost Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Οι δικοι μου ειναι: John Lock (Lost) Benjamin Linus (Lost) Walter Bishop (Fringe) 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Οι δικοι μου ειναι: John Lock (Lost) Benjamin Linus (Lost) Είσαι εκτός όρων και πολύ φοβάμαι ότι θα ακυρωθείς. 2) Η σειρά αυτή να έχει μία τουλάχιστον ολοκληρωμένη σεζόν (αλλά να μην έχει ακυρωθεί) και σε περίπτωση που έχουν προβληθεί όλες οι σεζόν και να έχει πια τελειώσει, να τελείωσε μέσα στο 2012 (να είναι δηλαδή φρέσκια) 2
billstamaniac Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Andrew Lincoln ( walking dead ) 1
NoisePollution Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 1. Νάκι Τομπσον (Μπορντγουοκ Εμπάιρ) 2. Tyrion Lannister (Game of Thrones) 3. Nelson Van Alden (Boardwalk Empire) 1
speedy23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Να πληρουν και τα 4 κριτηρια ή ενα απ'αυτα? Αν ισχυει το πρωτο(που ειναι κριμα γιατι χανονται καποιοι πολυ καλοι χαρακτηρες) θα επιλεξω 1)Walter White- για την απιστευτη εξελιξη του χαρακτηρα του απο τοτε που αρχισε η σειρα μεχρι σημερα 2)Tyrion Lannister- διοτι πολυ απλα ειναι ο πιο ενδιαφερον χαρακτηρας της σειρας 3)Dr Gregory House- διοτι ειναι το πιο λαμπρο παραδειγμα χαρακτηρα και ηθοποιου που κρατησε ολοκληρη σειρα πανω του ολα αυτα τα χρονια που διηρκησε.Η παρουσια του και μονο σε κραταγε να δεις την σειρα ενω αυτη ειχε σαφεστατα βαλτωσει τα τελευταια χρονια 4)Tom Kane(Boss)-Αν και με μια μονο σεζον ολοκληρωμενη πιστευω οτι ηταν αρκετη να σε πεισει οτι αξιζει να δεις τη σειρα μονο και μονο για χαρη του.Αλλη μια πετυχημενη αποδοση χαρακτηρα που δεν ειναι το χιλιοπαιγμενο μαυρο-ασπρο. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2012 από speedy23 2
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν, έχουμε και λέμε... Michael C. Hall (Dexter) Jim Caviezel (Person of interest) Peter Dinklage (Game Of Thrones) 1
genius_13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ψηφίζω για... Harvey Specter (Suits) 1
errieta Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 wentworth miller (prison break) michael c.hall (dexter) and last but not least ... Tony shalhoub (monk) μπορει να έχει και κωμικά στοιχεία αλλά ο άνθρωπος είναι ευφυέστατος και απολαυστικός! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα