Προς το περιεχόμενο

Νέα iPod nano και iPod touch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι μιλάτε για αντιγραφή του Lumia, μάλλον ξεχάσατε πόσο έμοιαζε το πρώτο lumia με τα παλιότερα χρωματιστά iPods που κυκλοφόρησαν χρόνια πριν... :P

Δεν ξεχάσαμε τίποτα. Μάλλον εσύ ξέχασες τη μόδα των μηνύσεων που ξεκίνησε η apple γιατί οι άλλοι έβγαλαν ορθογώνια τηλέφωνα με στρογγυλεμένες γωνίες. Καιρός λοιπόν να πάρει μια γεύση και η ίδια...

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσοι μιλάτε για αντιγραφή του Lumia, μάλλον ξεχάσατε πόσο έμοιαζε το πρώτο lumia με τα παλιότερα χρωματιστά iPods που κυκλοφόρησαν χρόνια πριν... :P

Συμφωνω απόλυτα, εχω windows phone και τα Lumia ειναι πραγματικα πανέμορφα, αλλα το ειχα γραψει εδω μεσα όταν πρωτοκυκλοφορησαν μαζι με το Ν9 πως ειναι εμπνευσμενα απο τα παλια ipod nano. Αυτη ειναι η πικρη αλήθεια, τουλαχιστον η δικη μου αληθεια

• Like 2
Δημοσ.

εγω διαφωνώ με όσους παίρνουν το ipod το κανονικό, ας πάρουν το Iphone που θα είναι και τηλέφωνο δλδ

+1

Έχουν μια μικρη διάφορα στην τιμή ξέρω γω

Πραγματι εχουν διαφορα στην τιμη.

Μονο που αν εχεις ipod touch των 300+ ευρω, πρεπει να προσθεσεις και κανα 150αρι για κινητο.Σχεδον 500€ δηλαδη, οσο περιπου κανει ενα iPhone 4s που εχει κ λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα(πχ καμερα και gps) απο το καινουριο ipod touch.

Επισης το iphone σε αντιθεση με το ipod touch επιδοτειται χοντρα απο τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας.

Γενικοτερα η διαφορα στο κοστος τους ειναι μικρη και ο συνδυασμος ipod touch+ κινητο εχει και το μειονεκτημα οτι πρεπει να κουβαλας 2 συσκευες..

Δεν ειναι τυχαιο οτι το ipod touch πουλαει κατα κυριο λογο σε teenagers..

Οι λιγο μεγαλυτεροι καταλαβαινουν οτι ειναι προτιμοτερο για ελαχιστα χρηματα παραπανω(που μπορει να ειναι κ ιδια τα χρηματα αν συνυπολογισουμε την επιδοτηση) να εχουν μια συσκευη αντι για 2 και να εχουν την δυνατοτητα να εχουν παντου ιντερνετ.

Δημοσ.

Καλά οκ δεν υπάρχετάι Που κολλάει το iPod ΝανΟ το παλιό με το λουμιa? Είναι σαφές ότι η apple αντιγραφή έλεος δηλαδή. Ο καθένας πετάει το δικό του λες και είναι δικηγόρος της apple και κερδίζή λεφτά από Αυτό

Δημοσ.

Δηλαδή δε μπορεις να διακρινεις καμια ομοιοτητα; Εγω δε διαφωνω οτι η apple εμπνευστηκε απο το Lumia, αλλα το Lumia προηγουμενως εμπνευστηκε απο το ipod nano

new-ipod-nano.jpg

nokia-ipod-nano.jpg

• Like 1
Δημοσ.

κάθεστε και ασχολείστε για το αν μοιάζει το lumia στο ipod ή το ipod στο Lumia! τι σας απασχολεί όλους??αν σας αρέσει το ios πάρτε iphone-ipod αν σας αρέσει το (τελειωμένο για εμενα) windows phone πάρτε Lumia..κάθεστε και ασχολείστε με ομοιότητες... για κινητά μιλάμε όχι για γκόμενες!!

είναι για να τα λειτουργούμε όχι για να μας λειτουργούν αυτά..

Δημοσ.

Με ολο το σεβασμο αν δε σε απασχολουσε εστω και λιγο δε θα εγραφες τιποτα. Ουτε καν θα εμπαινες στο thread για τα νεα ipod, αρα σε ενδιαφερουν και εσενα. Δε θελουμε να αγορασουμε κατι, το χομπυ μας και την πλακα μας κανουμε.

• Like 1
Δημοσ.

καλά προφανώς δεν είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η τεχνολογία..και επίσης έχω iphone 3gs με αυτό εννοώ ότι δεν με νοιάζει η τρελή επίδοση στο κινητό αλλά να κάνω την δουλειά μου σε ένα φιλικό περιβάλον χρήσης..προς θεου δεν είπα να μην ασχολούμαστε με αυτά,απλά για τις ομοιότητες που έχουν φαγωθεί,εκεί πήγαινε το σχόλιο μου..

Δημοσ.

+1

Πραγματι εχουν διαφορα στην τιμη.

Μονο που αν εχεις ipod touch των 300+ ευρω, πρεπει να προσθεσεις και κανα 150αρι για κινητο.Σχεδον 500€ δηλαδη, οσο περιπου κανει ενα iPhone 4s που εχει κ λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα(πχ καμερα και gps) απο το καινουριο ipod touch.

Επισης το iphone σε αντιθεση με το ipod touch επιδοτειται χοντρα απο τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας.

Γενικοτερα η διαφορα στο κοστος τους ειναι μικρη και ο συνδυασμος ipod touch+ κινητο εχει και το μειονεκτημα οτι πρεπει να κουβαλας 2 συσκευες..

Δεν ειναι τυχαιο οτι το ipod touch πουλαει κατα κυριο λογο σε teenagers..

Οι λιγο μεγαλυτεροι καταλαβαινουν οτι ειναι προτιμοτερο για ελαχιστα χρηματα παραπανω(που μπορει να ειναι κ ιδια τα χρηματα αν συνυπολογισουμε την επιδοτηση) να εχουν μια συσκευη αντι για 2 και να εχουν την δυνατοτητα να εχουν παντου ιντερνετ.

iPod touch με 200+ και ένα κινητο των 10 ευρω. Οκ; Που να βρω τόσα λεφτά που λες; Και δεν έχουν όλοι επιδοτήσεις.... Και γιατι πρέπει να διαφωνούμε; Πάρε εσυ iPhone και εγω iPod touch, okay;

Δημοσ.

iPod touch με 200+ και ένα κινητο των 10 ευρω. Οκ; Που να βρω τόσα λεφτά που λες; Και δεν έχουν όλοι επιδοτήσεις.... Και γιατι πρέπει να διαφωνούμε; Πάρε εσυ iPhone και εγω iPod touch, okay;

Δεν θελω να στο χαλασω , αλλα το καινουριο ipod touch κανει 359€ (και οχι 200+ που λες) και εχει τον επεξεργαστη που εχει το iPhone 4s, οχι αυτον που εχει το iPhone 5.

http://www.isquare.g...and-silver.html

Και δεν διαφωνουμε, απλα ειναι λογικο το ipod touch να πουλαει περισσοτερο σε teenagers .

Οι λιγο μεγαλυτεροι καταλαβαινουν οτι ειναι προτιμοτερο για λιγα χρηματα παραπανω(που μπορει να ειναι κ ιδια τα χρηματα αν συνυπολογισουμε την επιδοτηση) να εχουν μια συσκευη αντι για 2 και να εχουν την δυνατοτητα να εχουν παντου ιντερνετ και παοιες εξτρα δυνατοτητες(gps, καλυτερη καμερα κλπ).

Δημοσ.

Χαχαχα iPod touch και κινητό με 10€0ποιος το είπε; Χαχαχαχαχα

Μια χαρά τα πε.

Κινητό των 20€ με 2 sim και κρατάει 8 μέρες αφόρτιστο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...