Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει να φαει ψυχτρακια στα vrms και ανεμιστηρες να βαρανε επανω.....θα ενημερωσω για αποτελεσματα εαν εχει καποια σημασια.Βλεπω οτι με αφηνει κιολας να παιξω με το ρευμα.ωραια...

thanks.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Wash ισχυει αυτο που λες,

Benchmark Results

Εγώ ανέφερα γενικά αυτά που λεγόντουσαν για τους Pres και North πάντως. Όσο για το bench, είναι overclocked, και νομίζω πως οι Pres είχαν καλύτερες επιδόσεις σε Hz (όπως ειπώθηκε κι εδώ νομίζω) - αλλά σε overall performance χάνανε λόγω pipelines κτλ.

Όπως και να 'χει, δες μόνος σου την απόκριση του συστήματος και με τους 2 όπως είπαμε -και είπες- γιατί σαν την εμπειρική γνώση, τίποτα δεν υπάρχει....

Δημοσ.

Καλά εγώ δεν είπα γενικά για πρεσκοτ κ' νορθγουντ, μιλάω συγκεκριμένα για αυτους τους 2 επεξεργαστές.

και δεν πιστεύω ότι έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στα ρεύματα.

Aν είναι να πληρώνει στην ΔΕΗ αρκουδες, εμεις τότε που έχουμε τελευταίας τεχνολογίας(σχετικα) επεξεργαστες με ~100W τι πρέπει να πληρώνουμε? Γαλάζιες φάλαινες?

Αλλά καλύτερα κάνε αυτό που είπε ο Wash...

το καλύτερο Benchmark είναι το δικό σου Benchmark! :whistle: Πσσσσ τι είπα πάλι? B) (πάλι μακακίες λέω)

• Moderators
Δημοσ.

Btw με HD5850 και i5 2500K που δε τα λες και τελευταια λεξη της τεχνολογια στο power saving πλεον, καιω κατι παραπανω απο 100W μετρημενα στην πριζα σε idle!

Με το PC1 της υπογραφης (~2000), καιω σε idle παλι, 48 βατ.

Με Celeron Sandy Bridge 2.4GHz, 4GB ram και HD2000 καιω (idle παντα) 35W. Και με HD6570 vga, 52W.

Με Prescott ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ηταν πανω απο 120W σε idle. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Celeron 663 MHz? :blink: Windows 98? :huh: απο ποια χρονιά ήρθες εσύ? :P

Δεν είδες το βασικότερο του συστήματος στο τέλος "+ Emulators" :devil:

That's a reason enough for me ;)

Επεξ/σία από άδικος
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ε δεν προκειται ποτέ να πληρωσεις στη ΔΕΗ για τον επεξεργαστη ΜΟΝΟ, οποτε δεν εχει νοημα να μετρησεις ποσο καταναλωνει μονο αυτος....

Αν και το εχω κανει :-D :-D (μεσαιο αμπερομετρο)

09052010104.jpg

Οσο για το Win 98 Celeron, δυστυχως καηκε η μητρικη στο Pentium MMX 166Mhz μου :fear:

Εχει ομως ολο το πιθανο οπλοστασιο παιχνιδιων 70s-90s που μπορεις να διανοηθεις :P

• Like 1
Δημοσ.

Aν είναι να πληρώνει στην ΔΕΗ αρκουδες, εμεις τότε που έχουμε τελευταίας τεχνολογίας(σχετικα) επεξεργαστες με ~100W τι πρέπει να πληρώνουμε? Γαλάζιες φάλαινες?

...δεν το κατάλαβα αυτό - αλλά μάλλον φταίει το ότι δεν κατάλαβες εσύ αυτό που είχα ήδη πει : υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση των επεξεργαστών. Οι Pres είναι πιο ενεργοβόροι. Κι αν ακόμη αυτό το "πιο" μεταφράζεται σε μερικά μόλις βατ (5,10,15 - όσα κι αν είναι) ανά ώρα, ΕΑΝ ένα σύστημα δουλεύει 24/7 η τελική διαφορά στην κατανάλωση του διμήνου είναι αξιοσημείωτη. Όχι τόσο ως απόλυτο κόστος με βάση την τιμολόγηση της κιλοβατώρας, αλλά ως ενδεχόμενο καζίκι που τρώει κάποιος που για μία και μόνο κιλοβατώρα περνάει σε άλλη κλίμακα χρέωσης (δεν ξέρω αν το γνωρίζεις/έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά από 1/4/2012 οι χρεώσεις της ΔΕΗ, έχουν τιναχτεί στον Θεό, για τις υψηλές κλίμακες χρέωσης, ελέω επιμερισμού των τιμολογίων σε "όμορφες" κατηγορίες όπως "σύστημα μεταφοράς" "σύστημα διανομής" "υπηρεσίες κοινής ωφελείας" και διάφορα "ειδικά τέλη". Έχω πχ παράδειγμα που από ~150/δίμηνο μέση κατανάλωση, σταθερή για χρόνια, έσκασε σχεδόν 500άρι πριν μερικούς μήνες. Χωρίς να υπάρχει "λάθος", χωρίς χαράτσι κτλκτλ. Απλά λόγω υπέρογκων αυξήσεων στην υψηλή κατανάλωση).

Όσο για τα "νέα συστήματα"...τον νου σας ένα παραπάνω στην κατανάλωση - αλλά "το ίδιο πράμμα είναι".

• Moderators
Δημοσ.

L3 cache.

wash, διαβασα το μηνυμα σου, μαλλον θα την επαθες γιατι το λες συνεχεια. Σιγα τα 5W μη σε βγαλουν απ την κλιμακα :P

Δημοσ.

Καλα,σιγουρα με hirens boot cd θα γινει η δουλεια που εαν θυμαμαι καλα,εχει stressing προγραμμα μεσα.θα το δουμε.

κατι τελευταιο,ξερει κανεις αυτη η μητρικη τι ρολο βαραει?την δανειστικα για τις δοκιμες.

GA-8IPE1000 (rev. 2.x)

Απο τις καλυτερες μητρικες της αγορας τοτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...