ioannis8558 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια, επεσε στα χερια μου ενα παλιο PC με τα εξης specs CPU - Intel Pentium IV @ 2,8GHz MOBO - Asus http://www.asus.com/...#specifications GPU - GeForce™ FX 5200 RAM - 512 MB DDR CASE - Ενα σαχλοκουδουνο παλιο. ηδη ειμαι στη διαδικασια του να του περασω εξ αρχης windows xp για να παρει λιγη ανασα αλλα... κανει θορυβο και μου σπαει τα νευρα ... αξιζει να του βαλω πχ αυτην εδω την ψυκτρα? --> http://visionstudio....&step=undefined επισης, 512ΜΒ ακομη ram ειναι αρκετα για να του περνουσα Windows 7 βρηκα απτο VS παλι αυτην την Ram, θα ειναι ΟΚ ετσι? http://visionstudio....&step=undefined Αν αξιζει να κανω και τα δυο απο πανω, θα αξιζε να παρω και ενα κουτακι σαν και αυτο? http://visionstudio....&step=undefined
Αλκης K. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 αυτη η ψυκτρα μαλλον δεν κανει γιατι ειναι για socket 775 ενω η μητρικη σου εχει 478.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Aν είναι να δώσεις 50 ευρώ γι αυτό, δίνεις άλλα 50 και πας σε νέο σετ απείρως καλύτερο. Δεν αξίζει. Και 1gb να βάλεις, δεν έχει νόημα να βάλεις windows 7. Χειρότερα θα το κάνεις.
Αλκης K. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 γιατι να βαλει τα 7 βρε dino ??Ασ βαλει τα xp και θα ειναι μια χαρα.αρκει να μην θελει παιχνιδια βαριας κοπης και βαρια προγραμματα επεξεργασιας video κ.τ.λ.επισης με 100 euro που λες εσυ δεν παει πουθενα.σαν τι να παρει δηλαδη με τοσα ?? στο λεω γιατι ετσι ξεκινησα και εγω για αναβαθμιση και μονο τοσα δεν μου βγηκαν..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είπα να βάλει τα 7. To αντίθετο είπα. Με 100 ευρώ παίρνει σετάκι 1155 socket καινούριο.
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 γιατι να βαλει τα 7 βρε dino ??Ασ βαλει τα xp και θα ειναι μια χαρα.αρκει να μην θελει παιχνιδια βαριας κοπης και βαρια προγραμματα επεξεργασιας video κ.τ.λ.επισης με 100 euro που λες εσυ δεν παει πουθενα.σαν τι να παρει δηλαδη με τοσα ?? στο λεω γιατι ετσι ξεκινησα και εγω για αναβαθμιση και μονο τοσα δεν μου βγηκαν.. Μα και ο δινόσαυρος λέει ότι δεν αξίζει να βάλει τα 7. Με ~100€ παίρνει έναν g540 μια απλή μητρική 1155 και 4gb ddr3 που θα πετάει (εκτός από βαριά παιχνίδια)
dimitrisOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μητρική με cpu και μνήμη από 12 ευρο
ioannis8558 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μητρική με cpu και μνήμη από 12 ευρο Δηλαδη τι, απ'ολο το συστημα να κρατησω μονο το κουτι και τον 75GB σκληρο?! Aπ'ότι καταλαβα δεν αξιζει τον κοπο, θα του κανω φορματ και οσο αντεξει με 512 ram
tigergreg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Η μητρικη αυτη ειναι μια χαρα. Μ ενα 478 ΗΤ επεξεργαστη και 4χ512 400αρια ραμ και φυσικα XP θα πεταει. Πολλοι τωρα τελευταια ισως λογω κρισης ξεθαβουν τα ως επι το πλειστον θαμενα 478αρια τους.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μητρική με cpu και μνήμη από 12 ευρο Αν αποφάσισει ο φίλος να δώσει 100αρικο, δεν υπάρχει σύγκριση ή δίλημμα. Είναι πολύ μπροστά ο celeron απ αυτό. Βασικά είναι κανονικός υπολογιστής...
ahristos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Και 1gb να βάλεις, δεν έχει νόημα να βάλεις windows 7. Χειρότερα θα το κάνεις. Το έχεις δοκιμάσει; Εγώ έχω φτιάξει 2 συστήματα αυτής της δυναμικότητας (Pentium 4 2800 και Sempron 3100+ με 1GB μνήμη) και δεν παρατήρησα να ήταν πιο αργά τα Windows 7 από τον δικό μου 4πύρηνο Phenom στα 3400 MHz. Αυτό μέχρι που έβαλα το Avast βέβαια 50 ευρώ πάντως δεν αξίζει να δώσεις αφού με 100-120 παίρνεις καινούριο 2πύρηνο-μητρική-4GB μνήμη.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Το έχεις δοκιμάσει; Ναι. Σε μηχάνημα με Αthlon X 64 3800+ (διπύρηνο) και 1GB DDR2 667 (με sata δίσκο μάλιστα). Με το aero εννοείται απενεργοποιημένο και δεν πήγαινε καθόλου. Μαρτύριο ήταν. Αλλά και να έμπαιναν τα win 7 δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σε αυτό το μηχάνημα. Α και χωρίς καθόλου antivirus! Mάλλον έχει θέμα το μηχάνημά σου με τον τετραπύρηνο.
tigergreg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Το υποτιθεμενο 100αρικο θα γινη αυτοματα 200αρι+ καθοτι δεν υπαρχει IDE σ αυτην την μητρικη οποτε δισκος γραφτηρι μνημες......ξεφυγαμε. α και ψυκτρα πιθανον. Οσο για το αν κανη το παλιο τροφοδοτικο.....
HamerZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Γενικά δεν αξίζει να δώσεις φράγκο για αλλαγές του. Δώσε μας μια εικόνα του κουτιού που έχεις τώρα. Ρίξε καλύτερα μια ματιά για μεταχειρισμένα εδώ ή πάρε καινούργιο συνδιασμό με κάτω από 150ευρώ ότι πιο χαμηλό πωλείται στα μαγαζιά μιας και θα έχει μεγάλη μεγάλη διαφορά από το τρέχον σου.
ahristos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Mάλλον έχει θέμα το μηχάνημά σου με τον τετραπύρηνο. Μπα, δεν έχω συναντήσει κάτι πιο γρήγορο σαν αίσθηση όταν δουλεύω Windows-Internet και άλλα τέτοια απλά πράγματα. Ακόμα και τα XP που έχω σε εικονική μηχανή, δουλεύουν τόσο γρήγορα σαν να ήταν εγκατεστημένα. Άσε που τα Windows 7 έχουν τόσο καλό προγραμματισμό των διεργασιών που μπορώ την ώρα που μετατρέπω κάποιο DVD με τον x264 να παίζω και Left 4 Dead 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα