Προς το περιεχόμενο

Τέλος στις φήμες το iPhone 5 είναι εδώ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

αν ήταν ΤΟΣΟ επείγουσα η λήψη εκείνη τη στιγμή να το καταλάβω, αλλά κάλιστα μπορούσε να γίνει η δουλειά με usb flash ή dropbox

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 769
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι θα κάνουμε κουβέντα' date=' τώρα; Και συ δε βάζεις σωστά ή καθόλου τα σημεία στίξης, τόνους, χρησιμοποιείς λατινικό ερωτηματικό, δυο φράσεις έγραψες και το κείμενό σου θέλει σοβαρό edit. Ομοίως και γω θα κάνω μικρά ή μεγαλύτερα λάθη, so what?[/quote']

Φαινεται δεν θελεις να πιασεις το point μου. Ειναι θεωρω διαφορετικο να προσπαθεις να εντυπωσιασεις κ δωσεις κυρος(??) μιλωντας Αγγλικα κ κανοντας χοντρα λαθη ελλειψει γνωσεων κ αλλο να κανεις επιτηδες παραληψεις για ευκολια.

(Αλλα αν ειναι μικρος κ δεν εχεις επιχειρηματα ,ετσι κανεις. Αλλωστε κατηγορει τα αλλα πλαστικα κινητα, ενω στην κατοχη του εχει μια πλαστικουρα 3gs που του εχουν σπασει τα πλαστικα στις γωνιες. Ή συγκρινει ενα κινητο 150€ με ενα 3πλασιας αξιας για να βγαλει συμπερασμα για τα 2 λειτουργικα. Δυο μετρα,δυο σταθμα κ μετα λες για διαλογο κ κουβεντα.Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν τον παιρνουν στα σοβαρα αν "επιχειρηματολογει" ετσι.)

Για να στο δωσω να καταλαβεις:

δεν ειναι το ιδιο που κατηγορειται η samsung για αντιγραφη στο design

με την apple που κατηγορειται οτι πραγματι αντεγραψε κ χρησιμοποιησε παντεντες της samsung,αλλα ειναι FRAND.

Επεξ/σία από haHa

Thresh γίνεσαι αρκετά υπερβολικός και θα σου πω κάτι που έγινε πρόσφατα.

Πριν 2 μέρες ήθελα να στείλω απο ένα κινητό (Galaxy Ace) σε S3.Είμασταν σε μέρος που δεν υπήρχε Wifi δίκτυο κοντά,και το άτομο δεν είχε ίντερνετ στο κινητό του.Πως θα μπορούσα να πάρω τις φωτογραφίες εκτός απο bluetooth και χωρίς να το πω,όταν πας σπίτι σου,στέιλτες με email;

Ps.ήθελα να πάρω 8 φωτογραφίες απο 3.2 MP η καθεμία,πόσο να πιάνουν;10 mb άντε 15.Τίποτα το τρελό.

Ps2.Ακόμα και βίντεο 720p με μέγεθος 100mb πως θα μου το στελνε με email;αφού έχει περιορισμό σε μέγεθος των συννημένων αρχείων.

Ps3.Το Ace δεν έχει wifi-direct.

εσυ το επαθες στου διαολου το κωλο, εγω που μεσα στο πολιτισμο ηθελα να στειλω καμια 8αρια φωτο σε i4 , καθομουν και εστελνα mail :lol:

μου φαινοταν πολυ πρωτογνωρη η διαδικασια.. την επομενη φορα θα ριξω ακυρο

fail

σε σχετικα παλια se ή νοκια δεν ειχα ποτε προβλημα

ΥΓ υπαρχει ομως και το χειροτερο..

η αδερφη μου με android (ξερει τα βασικα , αλλα ξερει απο bt) και το αγορι της με iphone (τελειως ασχετος)

αντε να βγαλουν ακρη αυτοι οι 2 :lol:

τελικα αναρωτιεμαι τι ειναι και τι οχι πρακτικο και ευχρηστο..

ακομα στο iphone ειναι οι φωτογραφιες.. πηγα να εξηγησω τα περι dropbox(γιατι ηταν πολλες για mail), αλλα τζιφος.. στο τελος εγω θα κατσω να κανω τη δουλεια

• Like 1

αν ήταν ΤΟΣΟ επείγουσα η λήψη εκείνη τη στιγμή να το καταλάβω, αλλά κάλιστα μπορούσε να γίνει η δουλειά με usb flash ή dropbox

Φαντάζομαι δεν εννοείς το usb-on-the-go.Όπως και να χει,καταλαβαίνεις το point μου,οτι το bluetooth χρειάζεται ακόμα και αν έχει bt 2.0 και πάει σα χελώνα.Είναι οτι πιο καθιερωμένο αυτήν την στιγμή και ότι πιο απλό/άμεσο.

Ναι,σίγουρα υπάρχουν νεες τεχνολογίες που θα το αντικαταστήσουν,που πάλι είναι πιο πολύπλοκες (Wifi Direct) αλλά μέχρι αυτές να καθιερωθούν σε όλα τα κινητά, το bt είναι 100% σίγουρη λύση.

Τώρα θυμήθηκα την απάντηση ενός φίλο μου με iPhone 4,που μου είπε "μισό να κάνω ftp server,να μπεις να κατεβάσεις τις φώτος"...Με το που το άκουσα,είπα άστο.

• Super Moderators

εγώ πάντως γκρινιάζω 1000 φορές παραπάνω για την έλλειψη sd card slot το οποίο θα έλυνε και το πρόβλημα με το transfer ανάμεσα στα κινητά μιας και θα έκανες άνετα swap και δεν θα σε ανάγκαζε να πληρώσεις iPhone με μεγαλύτερη χωρητικότητα...

• Like 1

εγώ πάντως γκρινιάζω 1000 φορές παραπάνω για την έλλειψη sd card slot το οποίο θα έλυνε και το πρόβλημα με το transfer ανάμεσα στα κινητά μιας και θα έκανες άνετα swap και δεν θα σε ανάγκαζε να πληρώσεις iPhone με μεγαλύτερη χωρητικότητα...

Και σε αυτό είναι θρασύτατες οι εταιρίες...Δες σε πόσες εκδόσεις έχει βγει το S3 (16,32 & 64 :P)

Και αυτό που λές είναι καλή λύση αν μόνο υλοποιηθεί σωστά...Αν είναι για να σου δώσω την κάρτα μου,να κλείσω το κινητό,να βγάλω τι μπαταρία... :P

το να ζηταει κανεις sd σε iphone ειναι πληρως υπερβολη.. ειναι σα να ζηταει mass storage κατι που δε θα γινει ποτε

η ms για παραδειγμα που δε πουλαει και ξεχασε σε ποιους απευθυνεται θα κανει αυτες τις υποχωρησεις και καλως θα τις κανει

η apple ομως οχι

αλλωστε η sd αρχιζει να μην υπαρχει και σε μοντελα android , πχ one x (πραγμα βεβαια που ενδεχομενως συνεβαλλε και στις κακες πωλησεις του, αν και δε νομιζω οτι επαιξε τοσο πολυ ρολο πια )

αλλωστε η sd αρχιζει να μην υπαρχει και σε μοντελα android ' date=' πχ one x (πραγμα βεβαια που ενδεχομενως συνεβαλλε και στις κακες πωλησεις του, αν και δε νομιζω οτι επαιξε τοσο πολυ ρολο πια )[/quote']

Αν είχε sd και μεγαλύτερη μπαταρια θα είχε 2πλασιες εως 3πλασιες πωλήσεις.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Η υπαρξη η οχι sd δεν νομιζω να επηρεαζει μεγαλο ποσοστο αγοραστων, οταν στα υπολοιπα ειναι καλο.

Ειδικα οταν μιλαμε για αγοραστες του iphone δεν ξερω ποσο ποσοστο θα επηρεαζοταν απο πρακτικα πραγματα τυπου sd. Πρωτο κριτηριο ειναι το δαγκωμενο μηλο και δευτερο κριτηριο να ειναι το τελευταιο μοντελο (πχ ενα 4s τωρα, δεν εχει να πει πολλα σε εναν τυπικο iphonakia).

Και σε αυτό είναι θρασύτατες οι εταιρίες...Δες σε πόσες εκδόσεις έχει βγει το S3 (16,32 & 64 :P)

Και αυτό που λές είναι καλή λύση αν μόνο υλοποιηθεί σωστά...Αν είναι για να σου δώσω την κάρτα μου,να κλείσω το κινητό,να βγάλω τι μπαταρία... :P

Αλλα σου εχει και θεση για micro sd... giati πολλους μπορει να τους περιοριζει..βλεπε φιλο μου με sii 16+32gb micro sd που δεν του φτανουν...

δεν ειναι το ιδιο 16+32 / 32+32/64+32

αναλογα τι το θες ..

βεβαια αν με ρωτησεις το θεωρω υπερβολη να εχεις 100 gb στο κινητο..που μεχρι και εγω που θελω να παρω raw αρχεια απο slr ψηφιακες μου φτανουν τα +32gb class 10 με ενα otg καλωδιο..

Εγω δεν καταλαβαίνω αυτήν την τρέλα που έχουν πολλοί σε αυτόν τον κόσμο για τις μάρκες ήδη διαβάζω πολλοί τρελαίνονται και περιμένουν πως και πως αυτο το iphone. Έλεος υπάρχουν και άλλα πράγματα πιο σημαντικά

Αν είχε καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρια θα είχε 2πλασιες εως 3πλασιες πωλήσεις.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Fixed

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Εμενα δεν μου αρεσει το Iphone για τους εξης λογους:

* Ειναι μια συσκευη που δεν σε αφηνει να την παραμετροποιησεις αρκετα και σε αναγκαζει να την λειτουργησεις οπως θελει αυτη. Εμενα μου αρεσει το αντιθετο. Να ερχεται το κινητο και να "δενει" στα μετρα μου. Να με υπακουει και οχι να το υπακουω (Ν900/HD2/Pre/Droids , anyone..?)

* Τα ιδια ακομη και με τα καλωδια φορτιστων/usb. Θα επρεπε να ηταν Micro USB εδω και 2 χρονια τουλαχιστον

* Πολλοι κατοχοι του νομιζουν πως η μαρκα λεγεται "Iphone"

* Επρεπε να ειναι φθηνοτερο (οχι παρα πολυ αλλα σιγουρα κοντα στα 550-600 ευρω)

* Τo "Reality distortion" που χρησιμοποιει η εταιρια οταν το προωθεί

* Το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοχων του οταν τους ρωτας γιατι το επελεξαν δεν εχουν επιχειρηματα να απαντησουν. Αντιθετως ειναι δογματικοι οσο δεν παει

* Απο συσκευη με στυλ εχει καταντησει η απολυτη συσκευη του καγκουρα. Ξερω πως κατι τετοιο τσουβαλιαζει ολους τους κατοχους και δεν ειναι σωστο... Αλλα πρεπει να παραδεχτειτε πως σιγα σιγα το Iphone εχει περασει στην συνειδηση πολλων ως τετοιο.

+

Σταν συν, η υποστηριξη και η σταθεροτητα του λειτουργικου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...