mangeo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί ρε γμτ να υπάρχουν κολλημένοι τύποι που λένε: Το Android είναι ακόμα καλύτερο απο το iPhone 5... Να του θυμήσω βέβαια οτι το Android είναι λογισμικό και όχι κινητό! Γιατι ρε γμτ με το που βγεί τo iPhone 5 να πέσουν όλοι αυτοί που για τον δικό τους λόγο έχουν Samsung HTC και όποια άλλη συσκευή έχει Android, και να κράζουν την Apple και το iPhone? Λες και δεν ξέρουμε οτι όποιος το θέλει θα το πάρει, ΝΑΙ φυσικά όποιος έχει το 4s ακόμα και το 4 δεν αξίζει να αγοράσει το 5 εκτός αν το πουλήσει σε μια καλή τιμή και δώσει αλλα 250-300 ευρώ και το αγοράσει Σταματήστε να κράζετε απλά για να κράζετε και καλα οτι όλοι αυτοι που αγοράζουν iphone ipad και όποιος αγοράζει μια συσκευή Apple να είναι θύμα και προβατο!! Φιλικά ένας χρήστης 3gs εδώ και 3 χρόνια!! Υπάρχουν άπειρα προβλήματα εκτός απο τα Gadgets.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 ΝΑΙ φυσικά όποιος έχει το 4s ακόμα και το 4 δεν αξίζει να αγοράσει το 5 εκτός αν το πουλήσει σε μια καλή τιμή και δώσει αλλα 250-300 ευρώ και το αγοράσει αυτο λεω εγω... οτι ΔΕΝ αξιζει η μεταβαση στο 5(δλδ iphone 4s turbo) δινοντας 250-300 ευρω..γιατι στην χωρα μας τοσα ειναι ο μισος βασικος...και ενω αυτοι που θα το κανουν ως επι των πλειστων δεν το χρεισημοποιουν τοσο οσο θα το παρουν για μουρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John Valthuer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το έγραψα κ πιο πάνω αλλά μπορεί να μην το διατύπωσα σωστά.. Μιλάμε για μια εταιρία και συσκευή που άλλαξε την πορεία της εξέλιξης και έθεσε τα standars για ακόμα πολλές γενιές smartphones και αφού τα πράγματα είναι αδιαμφισβήτητα έτσι,όλοι στην τσέπη σας ότι συσκευή κ να έχετε (εκτός κ αν δεν είναι smart) κουβαλάτε ένα κομμάτι της.. Όσοι δε έχετε samsung κουβαλάτε και ένα αντιγραμμένο κομμάτι της. (η δικαιοσύνη απεφάνθη).Οπότε μπορείτε άνετα να κάνετε την... "αυτοκριτική" σας στο κομμάτι που σας αναλογεί. Τώρα το ότι θα πάρουν ένα πολύ κομψό πραγματάκι με άψογη ποιότητα κατασκευής και θα αρχίσουν να φτιάχνουν οι άλλες εταιρίες κάτι πλαστικές παντόφλες Νο 45+μισό νομίζω κανείς δεν το περίμενε... Διόρθωση: η αμερικανική δικαιοσύνη απεφάνθη. Στην οποία η Apple προσέφυγε όταν αποδείχθηκε ότι, ορισμένες από τις «πλαστικές παντόφλες Νο 45» (όπως υποτιμητικά τις αναφέρεις) των ανταγωνιστών της, προτιμήθηκαν σε τέτοιο βαθμό από τους καταναλωτές ώστε να είναι σε θέση να αφαιρέσουν απ' την Apple ένα-πολύ μικρό έστω-μερίδιο της αγοράς των smartphones. Αυτό ποιος το περίμενε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το ίδιο και περισσότερο καλτ είναι και τα physical buttons ' date=' αλλά τι να κάνουμε που κάποιοι τα χρησιμοποιούν ακόμη..[/quote'] Ωραίο ανέκδοτο. Θα το πω και σε φίλους που έχουν συσκευές μόνο με πλήκτρα αφής για να το θυμούνται και να γελάνε κάθε φορά που τα πατάνε κατά λάθος, ειδικά σε landscape ή παιχνίδια. Μάλιστα, είναι τόσο cult που μου ρχεται τώρα στο μυαλό μια εντελώς καινούρια συσκευή με μηχανικό κεντρικό πλήκτρο... να δεις ποιάς εταιρείας είναι. Από S αρχίζει... Sent from my GT-I9100 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Διόρθωση: η αμερικανική δικαιοσύνη απεφάνθη. Στην οποία η Apple προσέφυγε όταν αποδείχθηκε ότι, ορισμένες από τις «πλαστικές παντόφλες Νο 45» (όπως υποτιμητικά τις αναφέρεις) των ανταγωνιστών της, προτιμήθηκαν σε τέτοιο βαθμό από τους καταναλωτές ώστε να είναι σε θέση να αφαιρέσουν απ' την Apple ένα-πολύ μικρό έστω-μερίδιο της αγοράς των smartphones. Αυτό ποιος το περίμενε; Φαντάζομαι πολλοί το περίμεναν γι'αυτο άλλωστε δεν την αντιγράφει ? Οσο για το "Αμερικάνικη" μπορεί αυτή η χώρα να είναι η χειρότερη του κόσμου αλλά είναι παγκοσμίως γνωστό ότι έχει την πιο ανεξάρτητη δικαιοσύνη.Rules is Rules εξάλλου.Για να προσφυγεις δε στην δικαιοσύνη πρέπει να έχει βγει στην κυκλοφορία αυτό είναι το αυτονόητο.. Αλλά όπως είπα πιο πάνω είμαι διατεθειμένος να ακούσω ακόμα και άλλες "αυτοκριτικές". iPhone εξάλλου εκτός των άλλων είναι κ η συσκευή που κάνει ευχαριστημένους χρήστες Android να τρέχουν από νήμα σε νήμα προσπαθώντας να την αποδομήσουν.. είδες εμένα να έρθω να πω τίποτα ποτέ σε νήμα της Samsung ? Ούτε θα με δεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Οσο για το "Αμερικάνικη" μπορεί αυτή η χώρα να είναι η χειρότερη του κόσμου αλλά είναι παγκοσμίως γνωστό ότι έχει την πιο ανεξάρτητη δικαιοσύνη.Rules is Rules εξάλλου.Για να προσφυγεις δε στην δικαιοσύνη πρέπει να έχει βγει στην κυκλοφορία αυτό είναι το αυτονόητο.. Προσπαθεια να μιλησει καποιος Αγγλικα(για να δωσει κυρος??) . Ομως ουτε τα βασικα του ενικου και του πληθυντικου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι η δεύτερη φορά που τουλάχιστον απέναντι μου προσπαθείς να το κάνεις προσωπικό, ίσως είναι και ο ίδιος κομπλεξισμος κατωτερότητας τελικά.. και φυσικά η μη ύπαρξη αντίλογου.. και εδώ τελειώνω γιατί όπως είπα πάλι πιο πάνω ο καθένας είναι υπεύθυνος των επιλογών του και δεν θα βάλω εγώ μυαλό σε κανέναν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John Valthuer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Φαντάζομαι πολλοί το περίμεναν γι'αυτο άλλωστε δεν την αντιγράφει ? Οσο για το "Αμερικάνικη" μπορεί αυτή η χώρα να είναι η χειρότερη του κόσμου αλλά είναι παγκοσμίως γνωστό ότι έχει την πιο ανεξάρτητη δικαιοσύνη.Rules is Rules εξάλλου.Για να προσφυγεις δε στην δικαιοσύνη πρέπει να έχει βγει στην κυκλοφορία αυτό είναι το αυτονόητο.. Αλλά όπως είπα πιο πάνω είμαι διατεθειμένος να ακούσω ακόμα και άλλες "αυτοκριτικές". iPhone εξάλλου εκτός των άλλων είναι κ η συσκευή που κάνει ευχαριστημένους χρήστες Android να τρέχουν από νήμα σε νήμα προσπαθώντας να την αποδομήσουν.. είδες εμένα να έρθω να πω τίποτα ποτέ σε νήμα της Samsung ? Ούτε θα με δεις.. Την ποιότητα της αμερικανικής δικαιοσύνης δεν την αμφισβητώ. Ούτε και θεωρώ τις ΗΠΑ ως τη χειρότερη του κόσμου-ίσα ίσα που είναι απ' τις καλύτερες. Επειδή όμως ο κόσμος μας είναι μεγάλος και η μάχη μεταξύ Samsung και Apple θα συνεχιστεί και σε άλλες χώρες, μιλάμε απλώς για μία ακόμη δικαιοσύνη μεταξύ άλλων. Σε ό,τι αφορά τώρα το τι γράφει ένας και ο άλλος στο α' ή στο β' thread, ούτε που με απασχολεί. Δικαίωμα του καθενός είναι να ξοδεύει όπως θέλει τον χρόνο του. Είμαι καινούριος στο insomnia. Σιγά μην κάτσω να ψάξω το αν έχεις γράψει κάτι ενάντια στο Android ή την Samsung. Λες και αν το έχεις κάνει τρέχει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπαθεια να μιλησει καποιος Αγγλικα(για να δωσει κυρος??) . Ομως ουτε τα βασικα του ενικου και του πληθυντικου.... Έτσι θα κάνουμε κουβέντα, τώρα; Και συ δε βάζεις σωστά ή καθόλου τα σημεία στίξης, τόνους, χρησιμοποιείς λατινικό ερωτηματικό, δυο φράσεις έγραψες και το κείμενό σου θέλει σοβαρό edit. Ομοίως και γω θα κάνω μικρά ή μεγαλύτερα λάθη, so what? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραίο ανέκδοτο. Θα το πω και σε φίλους που έχουν συσκευές μόνο με πλήκτρα αφής για να το θυμούνται και να γελάνε κάθε φορά που τα πατάνε κατά λάθος, ειδικά σε landscape ή παιχνίδια. Μάλιστα, είναι τόσο cult που μου ρχεται τώρα στο μυαλό μια εντελώς καινούρια συσκευή με μηχανικό κεντρικό πλήκτρο... να δεις ποιάς εταιρείας είναι. Από S αρχίζει... Sent from my GT-I9100 using Insomnia το οτι οι φιλοι σου τα πατανε κατα λαθος και το ότι η samsung χρησιμοποίει ακομα τα άθλια touch σε συνδυασμο με το ενα hard στη σειρα galaxy ωστε βλακωδως να επιμενει να αντιγραφει εμφανισιακα την apple , δε σημαινει οτι ειναι και η καλυτερη λυση.. η google απεφανθη ποια ειναι η καλυτερη λυση κι εμεις τα nexus-sheep την ακολουθουμε τυφλα επισης δε χρειαζομαστε και ραδιο , εχουμε απο το ιντερνετ ΥΓ σοβαρα τωρα.. μετα απο λιγη συνηθεια ειναι κλασεις ανωτερα τα κουμπια πανω στην οθονη , εγω προσωπικα δε τα αλλαζω με τιποτα ... αυτα τα κλικι-κλικι που καμια φορα χαλανε (δε λεμε πού.. καταλαβαινετε..) μου φαινονται πλεον τρελη οπισθοδρομηση, δεν υπαρχει λογος για physical buttons , ειδικα σε μια καλη και τεραστια οθονη με γρηγορη αποκριση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το θέμα είναι να ανταγωνιστεί το 4s ή το φρέσκο Lumia 920 με το εξίσου φρέσκο os; Έναντι αυτού σε τι κερδίζει εκτός από το βάρος και το πάχος; Υπαρχει περιπτωση να ανταγωνιστει ενα νεο κινητο με νεο OS το iPhone με το πολυχρονο και ποιοτικοτερο λειτουργικο που εχει βγει ποτε ?? Εγω θα επαιρνα και samsung αν ειχε 2 πραγματα : Το iOS και την ποιοτητα κατασκευης της Apple ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 το οτι οι φιλοι σου τα πατανε κατα λαθος και το ότι η samsung χρησιμοποίει ακομα τα άθλια touch σε συνδυασμο με το ενα hard στη σειρα galaxy ωστε βλακωδως να επιμενει να αντιγραφει εμφανισιακα την apple ' date=' δε σημαινει οτι ειναι και η καλυτερη λυση.. η google απεφανθη ποια ειναι η καλυτερη λυση κι εμεις τα nexus-sheep την ακολουθουμε τυφλα επισης δε χρειαζομαστε και ραδιο , εχουμε απο το ιντερνετ ΥΓ σοβαρα τωρα.. μετα απο λιγη συνηθεια ειναι κλασεις ανωτερα τα κουμπια πανω στην οθονη , εγω προσωπικα δε τα αλλαζω με τιποτα ... αυτα τα κλικι-κλικι που καμια φορα χαλανε (δε λεμε πού.. καταλαβαινετε..) μου φαινονται πλεον τρελη οπισθοδρομηση, δεν υπαρχει λογος για physical buttons , ειδικα σε μια καλη και τεραστια οθονη με γρηγορη αποκριση[/quote'] Δεν θέλω να είμαι απόλυτος, υποψιάζομαι, δε, ότι σε λίγο καιρό η Apple θα το καταργήσει το κεντρικό πλήκτρο, αλλά ένα πράγμα είναι η ιδέα και ένα άλλο η υλοποίηση. Sent from my GT-I9100 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Στην ουσία έχουμε 4" 16:9 οθόνη, και καλύτερο CPU απο το 4S. Όλα τα άλλα μικροβελτιώσεις. Αυτή τη στιγμή πιστεύω αξίζει περισσότερο η αγορά ενός 4S, με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά το 5 είναι απλά overpriced. Εγω κραταω το 4αρι που ειναι και φθηνο και κανει τη δουλεια του μια χαρα ... Το 5 θα το παρω για την οθονη περισσοτερο και το cpu .. (αν το παρω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 @kirileman καλα δε ξερω για την apple , η αληθεια ειναι οτι κατι τετοιο σου "μικραινει" τη περισσοτερη ωρα την οθονη, το δικο μου δηλαδη εχει πρακτικα οση οθονη εχεις εσυ στα περισσοτερα πραγματα, απλα με hd αναλυση πιο πολυ για τις υπολοιπες συσκευες αndroid αναφερομουν που κοντευουν να φτασουν τις 5 ιντσες και εχουν και κουμπακια η οθονη του iphone αλλωστε ειναι ακομα μικρη για κατι τετοιο και ειναι και σημα κατατεθεν της το ενα κουμπι το android μεχρι στιγμης δεν ειναι για ενα κουμπι, απλα μου κακοφαινεται να ειναι το ενα hard και τα αλλα 2 ή 3 "αορατα" touch.. φαινεται οτι υπαρχει επιρροη απο καπου.. και οτι ακομα προσπαθουν να μοιασουν καπου η υλοποιηση παντως στη δικη μας μερια εχει γινει και ειλικρινα σου λεω οτι ειναι πολυ καλη, αλλα σχεδον κανεις μεχρι στιγμης δε την υιοθετει , γιατι ασχολουνται ακομα με τον πολεμο των ινστων και των specs.. λες και εχει πια τοσο νοημα να εχεις πανω απο διπυρηνο πιο μεγαλη σημασια εχει τελικα να εχεις μια ρομ και εκδοση της προκοπης (βλεπε jelly bean) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στην πράξη δεν τις πιάνουμε εμείς στο Ελλάντα, Apple doesn't give a fuck για τόσο μικρή αγορά... εμπρός καλό μου 721kbps seriously, photos στο email... Thresh γίνεσαι αρκετά υπερβολικός και θα σου πω κάτι που έγινε πρόσφατα. Πριν 2 μέρες ήθελα να στείλω απο ένα κινητό (Galaxy Ace) σε S3.Είμασταν σε μέρος που δεν υπήρχε Wifi δίκτυο κοντά,και το άτομο δεν είχε ίντερνετ στο κινητό του.Πως θα μπορούσα να πάρω τις φωτογραφίες εκτός απο bluetooth και χωρίς να το πω,όταν πας σπίτι σου,στέιλτες με email; Ps.ήθελα να πάρω 8 φωτογραφίες απο 3.2 MP η καθεμία,πόσο να πιάνουν;10 mb άντε 15.Τίποτα το τρελό. Ps2.Ακόμα και βίντεο 720p με μέγεθος 100mb πως θα μου το στελνε με email;αφού έχει περιορισμό σε μέγεθος των συννημένων αρχείων. Ps3.Το Ace δεν έχει wifi-direct. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα