Προς το περιεχόμενο

Τέλος στις φήμες το iPhone 5 είναι εδώ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε βλέπω να το συζητά κανεις. Φανμποισμους διαβάζω, ανεξήγητα και θρησκεία του iphone.

Υπάρχει κανένα σοβαρό επιχείρημά τι κερδισε η apple, και τι πρόσθεσε στην εμπειρια χρησης με αυτή την κίνησή;

Δεν μεγάλωσε η επιφάνεια; Δεν βλέπεις πια περισσότερο περιεχόμενο-πληροφορία; Γιατί θα έπρεπε να διατηρήσει τη συνήθη αναλογία; Επιλογή της ήταν η αλλαγή αυτή.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το iphone 5 θα το συγκρίνουμε αναγκαστικά με το sgs3, το one x, με κορυφαία κινητά τής sony, των κινέζων οσο και να ακούγεται αστειο που ετοιμάζουν κινηταρες (βλεπε χουαγουει). Τι τόσο μαγικό έχει απέναντί σε τέτοια κινητά με android jb;

Η οθόνη του iphone 5 παρεπιμπτοντως εξακολουθεί να ειναι μικρή με το καδρο που επέλεξε η apple. Η 4 ίντσες ειναι διαγωνίως για οποίον καταλαβαίνει καθόλου..

Ειναι μικρότερη απο 4αρα που έχουν τα android. Έχει καταφέρει να προσφέρει όλα τα μειονεκτήματα των μεγάλων οθονών σε μικρή οθόνη..

Στην πραγματικότητα πρόκειται για 3.5 ίντσες απλα προσθέτει ένα εκατοστό απο πανω. Η άλλη διάσταση παραμένει οσο ήταν και στις 3.5 ίντσες.

Τι κερδίζει πειτε μου να το μαθω και εγώ.. Καλυτερο κράτημα στο χερι; Δε νομίζω τακη..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2

Κερδίζεις 4άρα οθόνη χωρίς να ξεφύγει η συσκευή σε πλάτος. Τα περισσότερα sites δεν τα βλέπουμε σε φουλ προβολή όπως στα pc, αλλά ζουμαρουμε και τα διαβάζουμε σε στήλες.

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Δεν μεγάλωσε η επιφάνεια; Δεν βλέπεις πια περισσότερο περιεχόμενο-πληροφορία; Γιατί θα έπρεπε να διατηρήσει τη συνήθη αναλογία; Επιλογή της ήταν η αλλαγή αυτή.

Γιατί θα έβλεπες περισσότερα πραγματα. Ο οφελιμος χώρος ήταν μεγαλύτερος. Έτσι και αλλιώς αυτό που ήταν να παθεις με την μεγάλη οθόνη (μεγάλωμα συσκευής' date=' δυσκολία του δάκτυλου να φτάσει άνετα στο πανω μέρος), το έπαθες.. Το κακο ειναι ότι τουλάχιστον δεν έχεις όλα τα οφέλη της μεγάλης οθόνης. Το πλατος του iphone θα παρέμενε μια χαρά και με το παλαιο καδρο..

Το αστείο της υπόθεσής ειναι ότι το sgs2 (ένα παλαιο κινητό) έχει μια πολυ μεγαλύτερη οθόνη απο το iphone 5. Σερφαρεις πολυ καλύτερα στο νετ, και ταινίες βλέπεις καλύτερα. Και ταυτόχρονα δεν το λες μεγαλύτερο σε μέγεθος!!! Μπραβω apple!

Αν συγκρίνουμε το 5 με τα προηγούμενα iphone ενοειτε ειναι καλυτερο. Λεπτότερο ελαφρύτερο μεγαλύτερη οθόνη έστω και έτσι. Οποίος παει απο iphone 4 σε 5 θα δει διαφορα. Απο 4s σε 5 απλα 1 εκατοστό μακρύτερη οθόνη. Ας περιμένει το 6 καλύτερα.

Κερδίζεις 4άρα οθόνη χωρίς να ξεφύγει η συσκευή σε πλάτος. Τα περισσότερα sites δεν τα βλέπουμε σε φουλ προβολή όπως στα pc, αλλά ζουμαρουμε και τα διαβάζουμε σε στήλες.

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Σε πειραξε ποτε το πλάτος οποιαδήποτε κινητού με οθόνη 4αρα; Κατσε διαβασε οποίο review θες, ποτε σε αυτό το μέγεθος δεν ασχολήθηκε κανεις με το πλάτος.

Στο παράδειγμα που αναφέρεις μονο συν θα ειχες με 4 ίντσες στο παλαιο καδρο. Σκέψου και θα καταλαβεις ότι είσαι λάθος. (Για να μη σου πω ότι θα μπορούσε να αξιοποιήσει το παραπάνω πλάτος για να βαλει μεγαλύτερη μπαταρια. Έτσι και αλλιώς τόσο λεπτό που το έκανε μια χαρά θα έμπαινε σε τσεπη. Εδω μπαίνει το sgs3..)

Εγώ το μονο λόγο αλλαγής καδρου που βλέπω, ειναι για να διαφοροποιηθεί απο τον ανταγωνισμό. Κανέναν αλλο.

• Like 3

Τώρα τι να πω για να μην γελάσουν και οι πέτρες....

Μαζι σου για τις 12 ωρες,σου εχω ενα βιβλιο windows 8 for dummies διαβασε το θα μαθεις πολλα

Γιατί θα έβλεπες περισσότερα πραγματα. Ο οφελιμος χώρος ήταν μεγαλύτερος. Έτσι και αλλιώς αυτό που ήταν να παθεις με την μεγάλη οθόνη (μεγάλωμα συσκευής' date=' δυσκολία του δάκτυλου να φτάσει άνετα στο πανω μέρος), το έπαθες.. Το κακο ειναι ότι τουλάχιστον δεν έχεις όλα τα οφέλη της μεγάλης οθόνης. Το πλατος του iphone θα παρέμενε μια χαρά και με το παλαιο καδρο..

Το αστείο της υπόθεσής ειναι ότι το sgs2 (ένα παλαιο κινητό) έχει μια πολυ μεγαλύτερη οθόνη απο το iphone 5. Σερφαρεις πολυ καλύτερα στο νετ, και ταινίες βλέπεις καλύτερα. Και ταυτόχρονα δεν το λες μεγαλύτερο σε μέγεθος!!! Μπραβω apple!

Αν συγκρίνουμε το 5 με τα προηγούμενα iphone ενοειτε ειναι καλυτερο. Λεπτότερο ελαφρύτερο μεγαλύτερη οθόνη έστω και έτσι. Οποίος παει απο iphone 4 σε 5 θα δει διαφορα. Απο 4s σε 5 απλα 1 εκατοστό μακρύτερη οθόνη. Ας περιμένει το 6 καλύτερα.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App[/quote']

Η οθόνη δεν μεγάλωσε ουσιαστικά. Αλλαξε απλώς ratio. Το επόμενο βήμα του iOS είναι η τηλεόραση και αργότερα ο υπολογιστής. Δεν "μεγάλωσε" την οθόνη για να πάει κόντρα στο s3 και στα αντίστοιχα κινητα. Αν παρατηρήσεις το iPod touch δεν ανταγωνίζεται κανένα κινητο και όμως φοράει ίδια οθόνη. Απορω πως ο φανατισμός μερικών τους τυφλωσε και δεν βλέπουν τι ετοιμάζει η apple. Όπως πάντα θα σας αφήσει με το.... κινητο στο χέρι να το μετράτε ποιος την έχει μεγαλύτερη...την οθόνη.

Μην απορησετε αν ξαφνικά η google κάνει optimized το android για αυτο το ratio του χρόνου.

Sent from my iPad using Insomnia

Εχω καποιες σκεψεις.. ας υποθεσουμε οτι εχεις ενα galaxy και ενα iphone. 1.θεςνα δεις ενα βιντεο του youtube. Θα προτιμησεις να το δεις στη μικρη η' τη μεγαλη οθονη? 2. Εχεις καποιες φωτο. Θα προτιμησεις να τις δεις στη μικρη η τη μεγαλη οθονη με πολυ πιο.εντονα χρωματα? 3. Εχεις το ιδιο παιχνιδι και στις δυο συσκευες. Θα προτιμησεις να το απολαυσεις στη μικροσκοπικη η' στη πιο μεγαλη οθονη με τα πιο εντονα χρωματα? πολυ απλα ερωτηματα αναφορικα με τη καθημερινη χρηση των ανταγωνιστικων συσκευων.

Ακουω μαλιστα ολη τη διαφημιση περι γραφικων και παιχνιδιων.. Παιδια 3.5 ιντσες μειον αριστερα και δεξια τα δαχτυλα για το χειρισμο ουτε 1.5 ιντσα δεν απομενει καθαρης οθονης. Το πρωτο Gameboy να καταλαβεte που κυκλοφορησε το 1989!!! ειχε μεγαλυτερη οθονη!!!!! 2.6 inches καθαρης - ακεραιης οθονης για gaming..

• Like 1

Ειναι το καλύτερο brand στον κόσμο, τα προϊοντα ειναι εξαιρετικα (μπορει να μην ειναι τα καλύτερα), το iOs δεν έχει fragmentation issues, το one button navigation σε συνδυασμο με gestures ειναι οτι χρειάζεται ο αντιχειρας για να κάνει ότι θες. Εχει το σωστο πλατος, γιατι πιο φαρδυ αναγκαστικα χρησιμοποιεις και το αλλο χερι (κατεμε λαθος που το ψηλωσανε) γενικοτετρα οι διαστασεις ειναι σωστα προμελετημενες και δεν ειναι τυχαιο που δεν το εχουν μεγαλωσει τοσα χρονια. Εχει το εξυπνοτερο voice control.

Ειμαι κατοχος android phone και ο λόγος που δεν εχω iphone ειναι οικονομικος καθαρα.

• Like 2

Α ναι; Πάρε ένα game boy τότε! Το άλλο θα ακούσουμε! Δεν είναι παιχβιδιμηχανη! Κινητο είναι η άντε σμαρτ φον. Τώρα και μόνο που το βάζεις στην ίδια κατηγορία με το κινητο σου s2 τι να πω. Ναι την έχεις μεγαλύτερη. Καλύτερη όχι! Σου χουν πει φαντάζομαι ότι το μέγεθος απο μόνο του δε κάνει τι διάφορα. Έχω βαρεθεί να βλέπω να συγκρούονται οθόνες λες και μια σισκευη είναι μόνο αυτο. Συγκρίνουμε γενικα εμπειρία χρήσης! Ακόμα και τα specs δε μου λένε κάτι. Για παράδειγμα ενα μονοπυρινο windows παει πολυ καλύτερα απο ένα δυπυρινο android. Στην ίδια συχνότητα. Η απόδοση δεν έχει να κανει αποκλειστικά και μόνο με τα σπεκς. Αλλα και με το λειτουργικό. Τώρα για τα σπεκς του πέντε απο τη στιγμη που δε τα ξέρεις καν μη μπενεις ακόμα στο κόπο να τα συγκρίνεις με του s3. Όταν τα μάθουμε βάλτα δίπλα δίπλα και δες ποιο τα έχει ποιο μεγάλα πάλι....

Φιλικά πάντα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Απλα έχει καταντήσει κουραστική όλη αυτη η κόντρα και το "μίσος" και απο τις δυο πλευρές! Απολαύστε απλα τις επιλογέσας

• Like 1

Εχω καποιες σκεψεις.. ας υποθεσουμε οτι εχεις ενα galaxy και ενα iphone. 1.θεςνα δεις ενα βιντεο του youtube. Θα προτιμησεις να το δεις στη μικρη η' τη μεγαλη οθονη? 2. Εχεις καποιες φωτο. Θα προτιμησεις να τις δεις στη μικρη η τη μεγαλη οθονη με πολυ πιο.εντονα χρωματα? 3. Εχεις το ιδιο παιχνιδι και στις δυο συσκευες. Θα προτιμησεις να το απολαυσεις στη μικροσκοπικη η' στη πιο μεγαλη οθονη με τα πιο εντονα χρωματα? πολυ απλα ερωτηματα αναφορικα με τη καθημερινη χρηση των ανταγωνιστικων συσκευων.

Ακουω μαλιστα ολη τη διαφημιση περι γραφικων και παιχνιδιων.. Παιδια 3.5 ιντσες μειον αριστερα και δεξια τα δαχτυλα για το χειρισμο ουτε 1.5 ιντσα δεν απομενει καθαρης οθονης. Το πρωτο Gameboy να καταλαβεte που κυκλοφορησε το 1989!!! ειχε μεγαλυτερη οθονη!!!!! 2.6 inches καθαρης - ακεραιης οθονης για gaming..

Εγω θα προτίμησω να τα συνδέσω σε μια hd τηλεόραση (ενσυρματα ή ασυρματα) και να τα απόλαυσω με την παρέα μου. Νομίζω ότι δεν είμαι πια παιδι να παίζω με το gameboy και αν θέλω να παίξω gameboy δεν θα σκεφτώ κανένα κινητο. Δεν πάω σχολείο για να κάνω μόστρα στο διάλειμμα και η μητέρα μου δεν μου έχει κλειδωμένο το δωμάτιο με την τηλεόραση...

Sent from my iPad using Insomnia

Για να κλεισω, τα smartphones θα εχουν την ίδια κατάληξη που ειχαν τα προγενεστερα, τα σκουπιδια και στα ραφια της αποθηκης, η apple με το iphone το εχει ψηλοσωσει αυτο γιατι υποστηριζει τα παλια τηλεφωνα ακομη και τωρα. The Next big thing που θα λυσει ο προβλημα θα ειναι ta google gogles η οποιαδηποτε εταιρεια με augmentation τεχνολογια. Αυτο μάλιστα δεν θα μιλάμε μετα για hardware παρα μονο για υπηρεσιες, και νομιζω θα ειναι η μετεξελιξη του δυσχρηστου smartphone.

Α ναι; Πάρε ένα game boy τότε! Το άλλο θα ακούσουμε! Δεν είναι παιχβιδιμηχανη! Κινητο είναι η άντε σμαρτ φον. Τώρα και μόνο που το βάζεις στην ίδια κατηγορία με το κινητο σου s2 τι να πω. Ναι την έχεις μεγαλύτερη. Καλύτερη όχι! Σου χουν πει φαντάζομαι ότι το μέγεθος απο μόνο του δε κάνει τι διάφορα. Έχω βαρεθεί να βλέπω να συγκρούονται οθόνες λες και μια σισκευη είναι μόνο αυτο. Συγκρίνουμε γενικα εμπειρία χρήσης! Ακόμα και τα specs δε μου λένε κάτι. Για παράδειγμα ενα μονοπυρινο windows παει πολυ καλύτερα απο ένα δυπυρινο android. Στην ίδια συχνότητα. Η απόδοση δεν έχει να κανει αποκλειστικά και μόνο με τα σπεκς. Αλλα και με το λειτουργικό. Τώρα για τα σπεκς του πέντε απο τη στιγμη που δε τα ξέρεις καν μη μπενεις ακόμα στο κόπο να τα συγκρίνεις με του s3. Όταν τα μάθουμε βάλτα δίπλα δίπλα και δες ποιο τα έχει ποιο μεγάλα πάλι....

Φιλικά πάντα!

Απλα έχει καταντήσει κουραστική όλη αυτη η κόντρα και το "μίσος" και απο τις δυο πλευρές! Απολαύστε απλα τις επιλογέσας

Με συγχωρείτε αλλά και στη παρουσίαση του iPhone 4s αλλά και στου 5 ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην απόδοση τους στα γραφικά.. Μεγάλο μέρος της παρουσίασης αφορούσε αυτό το σκέλος. Εγώ δε παίζω παιχνίδια σε καμία οθόνη αφής.. Θέτω απλώς τη προβληματική για να καταλάβετε τι επιχειρήματα χρησιμοποιούν εκεί στην από για να σας πείσουν να πάρετε το νέο μοντελο. Επαναλαμβάνω με βάση πάντα τα επίσημα βίντεο παρουσίασης του νέου προϊόντος.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Με συγχωρείτε αλλά και στη παρουσίαση του iPhone 4s αλλά και στου 5 ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην απόδοση τους στα γραφικά.. Μεγάλο μέρος της παρουσίασης αφορούσε αυτό το σκέλος. Εγώ δε παίζω παιχνίδια σε καμία οθόνη αφής.. Θέτω απλώς τη προβληματική για να καταλάβετε τι επιχειρήματα χρησιμοποιούν εκεί στην απλ για να σας πείσουν να πάρετε το νέο μοντελο. Επαναλαμβάνω με βάση πάντα τα επίσημα βίντεο παρουσίασης του νέου προϊόντος κύριο επιχείρημα αποτελούσε η καλύτερη απόδοση γραφικών που αφορά κατα συντριπτικό ποσοστό τα παιχνίδια.

Μα η παρουσίαση ήταν σύνολο περίπου δυο ώρες. Όλο το event στα γραφικά απλα παρουσίασαν ένα game που εντιποσιασε αλλα δε με ενδιαφέρει και μένα όπως και σένα τα παιχνίδια. Για αυτο έχω τις κονσόλες μου. Δεν έχω σκοπο να το πάρω γιατι δε μου προσφέρει κάτι ουσιαστικά καινούριο απλα όλη η κόντρα δε ξέρω τι λόγο έχει να υπάρχει.

Το ίδιο γίνεται και με τις κονσόλες, εγω έχω και ps3 Kai 360 και τις ευχαριστιεμαι το ίδιο.

Μα η παρουσίαση ήταν σύνολο περίπου δυο ώρες. Όλο το event στα γραφικά απλα παρουσίασαν ένα game που εντιποσιασε αλλα δε με ενδιαφέρει και μένα όπως και σένα τα παιχνίδια. Για αυτο έχω τις κονσόλες μου. Δεν έχω σκοπο να το πάρω γιατι δε μου προσφέρει κάτι ουσιαστικά καινούριο απλα όλη η κόντρα δε ξέρω τι λόγο έχει να υπάρχει.

Το ίδιο γίνεται και με τις κονσόλες' date=' εγω έχω και ps3 Kai 360 και τις ευχαριστιεμαι το ίδιο.

Sent from my iPhone using Insomnia[/quote']

Συμφωνω μαζι σου. Απλως απανταω σε αυτους που παραπανω κανουν λογο για εμπειρια gaming κλπ καθως και στη διαφημιση οτι το νεο ιφον ειναι τοσες φορες πιο καλο στα γραφικα απο το προηγουμενο και παει λεγοντας. Θελω απλως να δειξω οτι η πανσοφη aple δε σεβεται και πολυ τη νοημοσυμη του κοινου οταν επικεντρωνεται στα παιχνιδια που θα παιξεις στη συσκευη της τονιζοντας οτι το νεο τσιπ ειναι 7 φορες καλυτερο απο το.προηγουμενο μαλιστα προσπαθωντας να σε πεισει ετσι να αναβαθμιστεις στο νεο προιον της. προσωπικα εχω ios οπως ειδες παραπανω απο την εποχη μαλιστα του 2g

Μα η παρουσίαση ήταν σύνολο περίπου δυο ώρες.

Αναφερομαι στο επισημο 7 λεπτο διαφημιστικο βιντεο το οποιο παρουσιαζει το νεο προιον. Αυτο αλλωστε ειναι που θα δει και η συντριπτικη πλειονοτητα του κοινου.

Οκ δεκτό...! Δεν διαφωνούμε κάπου, το θέμα είναι να ξέρει ο καθένας τι ΘΈΛΕΙ να αγοράσει!

Εμένα για παράδειγμα αν δε χαλάσει το τηλέφωνο η δεν αρχίσει πραγματικα να σέρνεται το τεσσερακι που έχω δεν έχω σκοπο να το αλλάξω. Όταν γίνει αυτο βέβαια πάλι σε iOS θα πάω γιατι αυτο μου αρέσει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Απλα είναι λίγο κακο να λεν οποίος Περνει iPhone είναι κορόιδο και όλα τα σχετικα. Με το ίδιο σκεπτικό και αυτός που πέρσι πήρε το gs2 και φέτος το άλλαξε για το gs3 είναι το ίδιο! Στο κίνηγι των σπεκς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...