Προς το περιεχόμενο

Τέλος στις φήμες το iPhone 5 είναι εδώ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορείτε να μου πείτε σε τι είναι καλύτερα τα Galaxy Nexus, Nokia N9, Galaxy S3 κλπ που αναφέρετε πιο πάνω ;;;

Εκτός από το χαμηλότερο κόστος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα καλά εκεί στο αντικειμενικά καλύτερες μας τα χάλασες...

Oσο μπορει μια αποψη να ειναι αντικειμενικη... : )

Σαφως σε καποιους τομεις υπερτερει το Iphone. (εφαρμογες/υποστηριξη)

Εγώ να ρωτήσω μιας και το λέτε πολλοί εδώ μέσα:

Γιατί "σαφώς" ios>Android; Και δε δέχεστε και μύγα στο σπαθί σας δλδ;;

WP>Android>ios

• Like 1

Μπορείτε να μου πείτε σε τι είναι καλύτερα τα Galaxy Nexus, Nokia N9, Galaxy S3 κλπ που αναφέρετε πιο πάνω ;;;

Πρεπει να τα κρατησεις κανα δυο μερες για να δεις..

Ειμαι σιγουρος πχ πως αν δουλευες το Ν9 για λιγο καιρο δεν θα ξαναγυρναγες σε αλλο κινητο.

Η αν εβλεπες τι μπορεις να κανεις με ενα Captivate Glide ή ενα GS3

*Θα χασεις σε status symbol ομως... ειναι και αυτο!

...Ενώ πετώντας τα ίδια σχεδόν χρήματα για το s3, λύσεις το πρόβλημα της ζωής σου! Πάντως σας καταλαβαίνω όλους τους haters. Θα είναι πολύ βασανιστικό να βλέπετε από χθες παντού να μιλάνε και να ασχολούνται ολοι με την apple και το iPhone! :P

Its OK man πήγαινε δώσε 800 € να πάρεις το καινούργιο σου τηλέφωνο μπας και μαζέψει κανα φράγκο παραπάνω η μαμά apple και μπορέσει να κάνει μήνυση σε κανα μπακάλη επειδή πουλάει μήλα!

:)

• Like 2

S3 & Lumia 920.

Its OK man πήγαινε δώσε 800 € να πάρεις το καινούργιο σου τηλέφωνο μπας και μαζέψει κανα φράγκο παραπάνω η μαμά apple και μπορέσει να κάνει μήνυση σε κανα μπακάλη επειδή πουλάει μήλα!

:)

100 φορές το είπαμε εσύ εκεί το χαβά σου...πόσες φορές πρέπει να το πούμε ακόμα ότι δεν έχει 800$???

100 φορές το είπαμε εσύ εκεί το χαβά σου...πόσες φορές πρέπει να το πούμε ακόμα ότι δεν έχει 800$???

Παντως , το ενος ετους 4s (64gb εκδοση) ξεκιναει απο 839ευρω (!!!) στα καταστηματα που συνεργαζονται με το skroutz...

http://www.skroutz.g...ne-4S-64GB.html

(17 καταστηματα)

Η λιστα περιεχει και τα γνωστα media markt, πλαισιο, ηλεκτρονικη κλπ που το πουλανε παρα κατι ....900 ευρω

Ο Κωτσοβολος το δινει νταν 9 χαρτια

Παντως , το ενος ετους 4s (64gb εκδοση) ξεκιναει απο 839ευρω (!!!) στα καταστηματα που συνεργαζονται με το skroutz...

http://www.skroutz.g...ne-4S-64GB.html

(17 καταστηματα)

Η λιστα περιεχει και τα γνωστα media markt, πλαισιο κλπ που το πουλανε παρα κατι ....900 ευρω

Ναι αλλά όποιος θέλει iphone δεν είναι ανάγκη να πάρει το 64, και δεν μπορείς να λες ότι το iphone έχει 800 ευρώ όταν μπορείς να πάρεις το 16 στα 669.

• Like 1

Ναι αλλά όποιος θέλει iphone δεν είναι ανάγκη να πάρει το 64, και δεν μπορείς να λες ότι το iphone έχει 800 ευρώ όταν μπορείς να πάρεις το 16 στα 669.

Μην παιζουμε 100 πανω 100 κατω.

Συμφωνεις πιστευω πως ειναι πανακριβο. Λιγα λεφτα ειναι τα 669 για την 16gb εκδοση??!!

Hell 16Gb ειχε το σαπιο το Ν96 το 2008.

Δεν δικαολογει τα λεφτα του σε καμια περιπτωση.

Και δεν ειμαι απο αυτους που λενε τρελες του στυλ "400 ευρω και πολλα ειναι". Ομως πιστευω πως θα επρεπε να ξεκινανει απο τα 500-550 και να φτανει τα 650 (αναλογως την εκδοση)

Τι ειναι πια τα 64gb που το φτανουν στα 800 & 900 ευρω? Απο χρυσο ειναι οι μνημες του?

Εγώ βλέπω ότι οι περισσότεροι εδώ έχετε θέμα με την Apple και δεν βλέπετε το iPhone σαν smartphone (αφού τέτοιο είναι). Εγώ προσωπικά πήρα πρώτη φορά iPhone, το iPhone 4, 300€ μεταχειρισμένο. Το χρησιμοποιώ όλη μέρα ως τηλέφωνο/email/web browsing/ενημέρωση/camera/live scores/leledometro(57 και σήμερα)/κανα παιχνιδάκι/ραδιο/skype/viber. Όλα αυτά τα κάνει γρήγορα και όμορφα.

Πριν απ'αυτό είχα ένα Galaxy 551 με qwerty, φιλότιμο, συμπαθέστατο και το πήρα 180€. Και με κείνο έκανα πάνω κάτω τα ίδια, αλλά πολύ πιο αργά, κολλούσε συχνά πυκνά, φωτογραφίες μετριότατες, για να γράψω μήνυμα πατούσα 3 κουμπιά και περίμενα 1-2 δευτερόλεπτα να εμφανιστούν, ομοίως και στο τηλέφωνο. Επίσης έχω δει λίγο το galaxy s3 της αδερφής μου, αρκετά καλό κι αυτό αλλά τα κολληματάκια του τα είχε (σε κλήσεις skype το πρόσεξα ιδιαίτερα, μέσω wifi πάντα)...

Απ'αυτά κρίνοντας παραμένω iPhonικός, περιμένοντας να βρω την ευκαιρία ώστε να το πάρω σε χρήματα που μου φαίνονται λογικά, και όχι περισσότερα από όσα αξίζει το αυτοκίνητό μου (polo του 2001 :P )

• Like 2

Οπως ειπε καποιος παραπανω το 5αρι συγκρινεται μονο με 4s. Οσο δεν καταλαβαινουν καποιοι τι σημαινει αυτο θα συνεχιζονται οι copy-paste σε καθε νεο iphone συζητησεις, του τυπου ποιος την εχει μεγαλυτερη.

Εχουμε ενα καινουριο hardware που θα αξιοποιησει καλυτερα το ασυναγωνιστο iOS. Εκει τελειωνει η συζητηση.

Οποιος εχει χρονο και κουραγιο για roots,tuning,mods,updates κλπ μπορει να αγοραζει τα "καλυτερα" και φτηνοτερα κινητα του ανταγωνισμου και καλα θα κανει. Δεν υπαρχει λογος να κατακρινει τους κατοχους iphone γιατι απλα συγκρινει πορτοκαλια με μηλα. Δεν λεω οτι τα μηλα ειναι καλυτερα, αλλα οτι αλλοι θελουν μηλα και αλλοι πορτοκαλια. Και μπανανες.

Εμενα με χαλαει μονο η 4" ιντσες οθονη. Γιατι και ειμαι υπερ των 3.5" και κυριως γιατι δειχνει αυτο που φοβαμαι περισσοτερο, οτι η apple τα τελευταια χρονια κοιταει λιγοτερο να ικανοποιει το συνειδητοποιημενο κοινο της και περισσοτερο τον ανταγωνισμο. Το οποιο θεωρω οτι θα ειναι και η καταδικη της. Ελπιζω στην πραξη να αλλαξω γνωμη για τις ιντσες.

• Like 1

Μην παιζουμε 100 πανω 100 κατω.

Συμφωνεις πιστευω πως ειναι πανακριβο. Λιγα λεφτα ειναι τα 669 για την 16gb εκδοση??!!

Hell 16Gb ειχε το σαπιο το Ν96 το 2008.

Δεν δικαολογει τα λεφτα του σε καμια περιπτωση.

Και δεν ειμαι απο αυτους που λενε τρελες του στυλ "400 ευρω και πολλα ειναι". Ομως πιστευω πως θα επρεπε να ξεκινανει απο τα 500-550 και να φτανει τα 650 (αναλογως την εκδοση)

Τι ειναι πια τα 64gb που το φτανουν στα 800 & 900 ευρω? Απο χρυσο ειναι οι μνημες του?

Προσωπικά δεν μου φαίνονται πολλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Μπορεί οι μνήμες του να μην είναι από χρυσό, το σασί του όμως είναι από αλουμίνιο και από γυαλί.Δλδ το gs3 που είναι 100% πλαστικό τα αξίζει τα λεφτά του??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...