Προς το περιεχόμενο

Τέλος στις φήμες το iPhone 5 είναι εδώ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι οκ το ξέρουμε αυτό ότι δεν αρκεί μόνο η ανάλυση, απλά θα έπρεπε να είναι ακόμα καλύτερη, εγώ μπορώ να γουστάρω να την δείξω την φωτογραφία με έναν Projectora σε έναν τεράστιο τοίχο και να θέλω να ζουμάρω!

ε ναι πες μας για τον προτζεκτορα 8k Που εχεις σπιτι σου.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

πες μου κανένα ακόμα γιατί δεν ξέρω άλλο...

Πριν σου πω, πες μας με σοβαρά επιχειρήματα τι δεν σου αρέσει στο iphone.

• Like 1

Αντε τωρα κανα 2 χρονια με τις 4'' κολλημενοι οι iphonaκιδες, δεν πειραζει καποτε θα γινουνε just right και οι 4,3'' υπομονη μεχρι το 2015.

• Like 4

μπορεί το sola να μην είναι κορυφή τουλάχιστον όμως γράφω και το χειρίζομαι δίχως να ακουμπάω την οθόνη του,αυτό είναι καινοτομία κύριοι και αν το είχε εισάγει η apple θα δίνατε χιλιάρικο

• Like 1

μπορεί το sola να μην είναι κορυφή τουλάχιστον όμως γράφω και το χειρίζομαι δίχως να ακουμπάω την οθόνη του,αυτό είναι καινοτομία κύριοι και αν το είχε εισάγει η apple θα δίνατε χιλιάρικο

όπως καινοτομία είναι και το ότι θα μπορείς να χειρίζεσαι το Lumia με γάντια ακόμα και μαγειρικής

lumia-920-glove.jpg?w=536

δε λέει κάτι ακόμα και το x5 το χειρίζεσαι άνετα με τα γάντια της μηχανής πχ. το να δουλεύεις όμως μια κινητή συσκευή δίχως να ακουμπάς, όπως και να το κάνουμε είναι καινοτόμο, όπως δεν είναι όλες αυτές οι αναβαθμίσεις που προσφέρει το 5αρι.

Λοιπον μετα το πρωτο σοκ :P εχω να πω οτι προκειται για μια πολυ καλη συσκευη που αφηνει προς το παρων λιγα ερωτηματικα.

Αυτο που με ξενισε ειναι οτι δεν εχει καμια διαφορα στο ντιζαιν. Ναι ειναι πιο λεπτο και πιο ελαφρυ αλλα φαινεται σαν ενα μακροστενο 4.

Κατα τ αλλα πεοκειται για ενα κινητο με πολυ καλη οθονη, πολυ καλη καμερα, ποιοτικη κατασκευη, ταχυτατο.

Μονο ερωτηματικο να δουμε πως αντοκρινεται η μπαταρια.

Θα περιμενω να το δω απο κοντα, και μαλλον θα τ αγορασω. Φαινεται να εχει ιδανικο μεγεθος

• Like 1

Μια χαρα δειχνεις μια 8ΜP φωτο σε προτζεκτορα. Αρκει να ειναι απο καλο φακο και οχι κουνημενη.

Αλλα προτζεκτορα ρε καρνταση; Σοβαρα;

Συμπληρώνω... Τα MP όταν μιλάμε για την υπάρχουσα τεχνολογία στα κινητά, κυρίως βοηθούν στο ψηφιακό ζουμ. Σκεφτείτε ότι έχετε ένα τοπίο μπροστά σας και βγάζετε μια φωτογραφία χωρίς ζουμ. Αυτή η φωτογραφία έχει μια απόδοση 8/10 ας πούμε. Όταν θα μπεις στη διαδικασία να ζουμάρεις στο τοπίο και βγάλεις φωτογραφία, τα MP σου δίνουν τη δυνατότητα να μη φύγεις από τα 8/10 στα 5/10 π.χ. Όσο περισσότερα MP τόσο πιο κοντά στο 8.

• Like 1

Κατα τ αλλα πεοκειται

έτσι έτσι καλά τα λες προχώρα%CE%BF%CF%85%CF%80%CF%82.jpg

Όσα δεν φτάνει η αλεπού !!! Τι παραπάνω περιμένατε;;;; Το τηλέφωνο ειναι πολυ όμορφο και θα το πάρω :-)

Sent from my iPad using Insomnia

κάτσε ρε παιδί μου, τι δεν φτάνει η αλεπού δλδ; Τα συγκριτικά τα είδες;

• Like 1

οπως μας εχει συνηθισει το μηλο τα 2 τελευταια χρονια τπτ το πρωτοπωριακο μια ανακυκλωση των ιδιων . Καμια ανησυχια για το android . Αν η M$ δωσει αυτα που πρεπει στα WP8 ισως εχουμε μεγαλες ανατροπες . Εγω τουλαχιστον μετα απο ολα αυτα με βλεπω προς 920 μερια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...