borntodie22 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 οσοι εχουν λεφτα εννοεις.....γτ εγω δεν τον κοβω τον απλο ελληνα να σκαει 800 Το 16άρι 4S 700 παρά κάτι δεν έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ni0 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ίδιες τιμές θα εχει μάλλον 669€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Βλέπω τώρα το βίντεο της παρουσίασης στο cnn, συγκεκριμένα το maps σε 3d view. Ούτε σε pc τέτοιο smoothness καθώς γυρίζεις με τα δάχτυλα την "εικονική" κάμερα. Το ίδιο και στην πλοήγηση, τρομερά smooth. Αν το δεις αλλες 5 φορες θα πεισεις και τον εαυτο σου οτι ειναι επαναστατικη η συσκευση σε σχεση με το 4s και αξιζει να σκασεις 700 ευρω και βαλε... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos75x Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Nομιζω οτι απο τη στιγμη που εφυγε ο Steve Jobs εχασαν σε καινοτομιες... Οπως λεει και καποιος παραπανω ειναι ενα μεγαλυτερο 4S. Περιμενα πολλα περισσοτερα. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 οσοι εχουν λεφτα εννοεις.....γτ εγω δεν τον κοβω τον απλο ελληνα να σκαει 800 Για καφε φανταζομαι πηγαινεις... Μηπως πας που και που στο γηπεδο? Η σε συναυλιες? Τιγκα ο κοσμος απο Iphone. Oλοι κρατανε απο ενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george888 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αμα βγει στα 400 οκ αλλα στην τιμη των 600-700ε ουτε καν...απλα faild τοσα λεφτα ενω ξερεις οτι υπαρχουν κινητα γρηγοροτερα πιο μεγαλη οθονη γτ παλη με την 4αρα στο broswing δεν λεει και πολλα.Απλα για να παρεις το μηλαρακι ειναι πεταμενα λεφτα...διοτι αμα πιασεις ενα siii η οποιαδηποτε αλλο android ισαξιο του siii ξεχνας τα μηλαρακια δυστυχως... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αν το δεις αλλες 5 φορες θα πεισεις και τον εαυτο σου οτι ειναι επαναστατικη η συσκευση σε σχεση με το 4s και αξιζει να σκασεις 700 ευρω και βαλε... Έχω πειστεί ήδη, αλλά θα μου επιτρέψεις να αποφασίσω εγώ πώς και γιατί θα ξοδέψω τα 700 ευρώ... που δεν έχω! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 οσοι εχουν λεφτα εννοεις.....γτ εγω δεν τον κοβω τον απλο ελληνα να σκαει 800 απανταχου iphonaκιδες ετοιμαστε φορητοτητα απο τον provider σας και ενωστε 4 αριθμους αυξηστε παγιο και δεσμευτειτε για 18+ μηνες για ενα μηλο.... αυτη ειναι η λογικη του ελληνα..και οπωσ εξαφανιστηκαν τα 3gs και γεμισε ο κοσμος με 4 και 4ς ετσι και θα γινει με το 5.γιατι αν ειμασταν εξυπνος λαος δεν θα ειμασταν στην κατασταση που ειμαστε σαν χωρα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomikarios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ας μην απογοητευόμαστε! Το iphone 5S θα είναι σίγουρα καλύτερο!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 fanboys gonna love it - haters gonna hate it more. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 τις εφαρμογές γιατί δεν τις τραβήξαν σε μέγεθος και θα παίζουν με πλαίσιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekaneas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 απανταχου iphonaκιδες ετοιμαστε φορητοτητα απο τον provider σας και ενωστε 4 αριθμους αυξηστε παγιο και δεσμευτειτε για 18+ μηνες για ενα μηλο.... αυτη ειναι η λογικη του ελληνα..και οπωσ εξαφανιστηκαν τα 3gs και γεμισε ο κοσμος με 4 και 4ς ετσι και θα γινει με το 5.γιατι αν ειμασταν εξυπνος λαος δεν θα ειμασταν στην κατασταση που ειμαστε σαν χωρα. Συμφωνώ αν και χρήστης iPhone κάποιοι εχουν συμπεριφορά πρόβατου Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ni0 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Τον παν δεν ειναι να εχεις 700€. Ρε παιδια υπάρχουν και οι πιστωτικές κάρτες. Χαχαχα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα