nomikarios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Τιμές ίδιες με το launch του 4S πάντως! Για να δούμε, θα μειώσει η Samsung την τιμή του S3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Το ότι θα έβλεπα αναφορά της κυκλοφορίας του νέου iphone στο κεντρικό δελτίο των 8 αυτό δεν το περίμενα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ραδιόφωνο έχουμε ή οχι ρε παιδια ? η απάντηση ειναι αρνητική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 όχι φίλε μου, εννοώ ότι απλά είναι Copy-Paste το 4s απλά διορθώσανε μερικά "ορθογραφικά λάθη" που λέμε! @Plug μπα, τίποτα δεν θα γίνει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έιναι θέμα MP αλλά θέμα φακού... always. +5000 Που κολαει το μεγεθος μιας φωτογραφιας , με την ποιοτητα της? Τι κι'αν μια φωτο ειναι 3264 x 2448 (8 MP) ή 4920 x 3264 (16 MP)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Και για οσους λετε πως το SGS3 "ειναι στην κορυφη"... Αλλη εντελως συσκευη ρε παιδια. Αλλα υλικα κατασκευης, αλλο μεγεθος συσκευης & οθονης. Διαφορετικο λειτoυργικο, "οικοσυστημα" (μπλιαχ αυτος ο όρος) Συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Δεν ειναι σκοπος του Iphone φανταζομαι να παρει μαζι του τους κατοχους του "ανοιχτου" και παραμετροποιησιμου SGS3 (η οποιου αλλου Droid) Στοχος ειναι ,πιστευω, να κρατησει τους ηδη κατοχους παλαιοτερων Iphone (ευκολακι αυτο) και ο,τι τσιμπησει απο εδω και απο εκει. Κυριως να χτυπησει το Windows Phone που εχει παρομοια (κλειδωμενη και ελεγχομενη) φιλοσοφια με το IOS. : P Εχω το Ν9 εγω. Για ποιο λογο να παρω το Iphone. Οσο καλο και αν ειναι. Το ιδιο και ο χρηστης του Galaxy Nexus για παραδειγμα. Να παει σε Iphone? Δεν εχει λογικη. μηλα/πορτοκαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Βλέπω τώρα το βίντεο της παρουσίασης στο cnn, συγκεκριμένα το maps σε 3d view. Ούτε σε pc τέτοιο smoothness καθώς γυρίζεις με τα δάχτυλα την "εικονική" κάμερα. Το ίδιο και στην πλοήγηση, τρομερά smooth. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 +5000 Που κολαει το μεγεθος μιας φωτογραφιας , με την ποιοτητα της? Τι κι'αν μια φωτο ειναι 3264 x 2448 (8 MP) ή 4920 x 3264 (16 MP)? θα δείξει. Ας μην ξεχνάμε ότι μείωσαν το μέγεθος στα πάντα και στην καμερα, και αυτό ποτέ δεν είναι καλό για τις φωτογραφίες. Ναι θα είναι καλύτερη από του 4s αλλά από του lumia 920; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ναι οκ το ξέρουμε αυτό ότι δεν αρκεί μόνο η ανάλυση, απλά θα έπρεπε να είναι ακόμα καλύτερη, εγώ μπορώ να γουστάρω να την δείξω την φωτογραφία με έναν Projectora σε έναν τεράστιο τοίχο και να θέλω να ζουμάρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Για τα ακουστικά είπε πράμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ποιοτητα κατασκευης = @5 cpu= S3 camera= @5 display @5 battery= S3 interface= @5 value= @5 SAR= S3 service= S3 portabillity @5 φορτιστης S3 Νομιζω οτι το iphone θα πουλησει μια χαρά. ΚΑι μονο η αυξηση του μεγεθους της οθονης ηταν αρκετή. Απαραδεκτο για μενα η μπαταρία (ειναι η ιδια) και η αλλαγη του φορτιστή (ας εβαζαν την αστραπη οπως τα mac εστω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ni0 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως οτι και να λεμε παλι θα ορμηξουν αυτοι που ειναι κολλημένοι να το αγοράσουν. Παλι θα γίνει χαμός στα μαγαζιά παλι θα γράψει τρελές πωλήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ναι οκ το ξέρουμε αυτό ότι δεν αρκεί μόνο η ανάλυση, απλά θα έπρεπε να είναι ακόμα καλύτερη, εγώ μπορώ να γουστάρω να την δείξω την φωτογραφία με έναν Projectora... Μια χαρα δειχνεις μια 8ΜP φωτο σε προτζεκτορα. Αρκει να ειναι απο καλο φακο και οχι κουνημενη. Αλλα προτζεκτορα ρε καρνταση; Σοβαρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borntodie22 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 οσοι εχουν λεφτα εννοεις.....γτ εγω δεν τον κοβω τον απλο ελληνα να σκαει 800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 έλα μωρέ! μην φας 2 μήνες, πήγαινε σε συσσίτιο. βασικά θα πουλάνε τώρα μεταχειρισμένα 4s, σε λίγο που θα βγει το 5s θα πουλάνε τα 5, ε τότε θα αγοράσουν και οι υπόλοιποι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα