Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ....ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ...ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥς DRIVERS ΑΠΟ ΤΟ INTERNET???? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.

Υποθετω οτι η καρτα γραφικων σου δεν ειναι ενσωματωμενη ειτε στο chipset ειτε στην cpu, αλλα ξεχωριστη καρτα PCI / AGP / PCI-E .

1. Μην γραφεις ολο κεφαλαια. Απαγορευεται απο τους κανονες τους φορουμ.

2. Απο αυτο που λες μαλλον πρεπει να φταιει η καρτα γραφικων. Δοκιμασε να κατεβασεις νεους drivers.

Το καλυτερο θα ηταν να δοκιμασεις την καρτα γραφικων σου σε αλλο υπολογιστη για να δεις αν κανει τα ιδια.

3. Εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει η οθονη ή το καλωδιο? Δοκιμασε με αλλη οθονη ή καλωδιο.

Εφοσον κανεις τα παραπανω και δεν δεις αποτελεσμα, τοτε μαλλον φταιει η καρτα γραφικων σου, οποτε πας για αγορα αλλης.

Δημοσ.

Φίλε μου έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών.

Ξαναπείραξετες τώρα και θα βγάλεις άκρη.Δεν χρειάζεται να είσαι και ειδικός.

Δημοσ.

Αν στο κάνει και πριν μπει στα windows είναι θέμα hardware, λογικά κάρτας γραφικών. Αν σε safe mode είσαι ΟΚ, παίζει να ναι drivers.

Δημοσ.

Nαι αν στο κάνει πριν μπει στα windows όπως λέει ο φίλος ,έχεις πρόβλημα.

Αν στο κάνει αφού μπει στα windows δες τις ρυβμίσεις της κάρτας.Καπου έκει που λέει για περιστροφή οθόνης κλπ ,πιθανόν να λέει και τίποτα για διαίρεση οθόνης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...