Tonis90 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Όπως γράφω και στον τίτλο δεν λειτουργούν κάποιες εφαρμογές και κάποιες λειτουργίες των windows (vista 32bit). Το πρόβλημα παρουσιάστηκε προχθές και στον υπολογιστή καθόταν ο πατέρας μου και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς πείραξε. Από εκείνη την στιγμή τα windows μου παρουσιάζουν τα εξείς προβλήματα: 1) Μόλις πατάω να ανοίξω τις ιδιότητες του υπολογιστή πάει να ανοίξει το παράθυρο και αυτόματα κλείνει. 2) Όταν πατάω δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας στην ταξινόμηση κατά μου εμφανίζει κενές διαχωριστηκές γραμμές. 3) Δεν μπορώ να μπω στους λογαριασμούς χρηστών ( μου κάνει το ίδιο όπως όταν πατάω ιδιότητες υπολογιστή). 4) Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων το μόνο πρόγραμμα που δεν μπορώ να απεγκαταστήσω είναι ο mozilla firefox, δοκίμασα και με ccleaner αλλα τίποτα. (ίσως με τον Mozilla παίζει κάτι γιατί στο internter ήταν ο πατέρας μου κατέβαζε το winamp) 5) Στις μονάδες σκληρών δίσκων δεν μου δείχνει το μέγεθος και των ελεύθερο χώρο κάθε σκληρού δίσκου. 6) Δεν μπορώ να μπώ στην εξατομίκευση μου κάνει το ίδιο με τις ιδιότητες και τον λογαριασμό χρήστη. Έχω κάνει scan με AVG, Malwarebyte, Trojan Remover και δεν μου έχει βρει κανένα τπτ. Καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί???
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού έχεις κάνει σκαν για malware τρέξε το Hard Disk Sentinel μπας και έπαθε τίποτα ο δίσκος.
Tonis90 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου δεν μου βγάζει κανένα πρόβλημα. Στο 100% βρίσκεται.
rounsmith Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ξήλωμα τα Vista. Όπως είπε και ο Sheldon από το BIg Bang Theory"If Bill gates hadn;t spent time with African children , he would make windows vista better". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα