isay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ...εγω ειμαι στη φωτογραφια ..τι εχετε παθει?? ... Αν είσαι εσύ στη φωτογραφία τότε συμβαίνουν δυο τεινά. Είτε είσαι η Emilia Schüle (φώτο ΕΔΩ, info ΕΔΩ) και σπουδάζεις πληροφορική στο οικονομικό αθηνων ή είσαι κάποιος τσουτσούνης που βαριέται να διαβάσει java για 5 ώρες (γιατί δεν χρειάζεται παραπάνω) και το παίζει αθώο κοριτσάκι μπας και τσιμπήσει κάποιο λιγούρη και του λύσει τα θέματα. Αν όλο το καλοκαίρι βαριόσουν να κατεβάσεις τον compiler και να σκαλίσεις τα θέματα μάλλον αξίζει να κοπείς και πάλι. 3
chaos686 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αν είσαι εσύ στη φωτογραφία τότε συμβαίνουν δυο τεινά. Είτε είσαι η Emilia Schüle (φώτο ΕΔΩ, info ΕΔΩ) και σπουδάζεις πληροφορική στο οικονομικό αθηνων ή είσαι κάποιος τσουτσούνης που βαριέται να διαβάσει java για 5 ώρες (γιατί δεν χρειάζεται παραπάνω) και το παίζει αθώο κοριτσάκι μπας και τσιμπήσει κάποιο λιγούρη και του λύσει τα θέματα. Αν όλο το καλοκαίρι βαριόσουν να κατεβάσεις τον compiler και να σκαλίσεις τα θέματα μάλλον αξίζει να κοπείς και πάλι. Lol!!!!!! Που τη βρήκες ρε θεέ?
georgemarios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αν είσαι εσύ στη φωτογραφία τότε συμβαίνουν δυο τεινά. Είτε είσαι η Emilia Schüle (φώτο ΕΔΩ, info ΕΔΩ) και σπουδάζεις πληροφορική στο οικονομικό αθηνων ή είσαι κάποιος τσουτσούνης που βαριέται να διαβάσει java για 5 ώρες (γιατί δεν χρειάζεται παραπάνω) και το παίζει αθώο κοριτσάκι μπας και τσιμπήσει κάποιο λιγούρη και του λύσει τα θέματα. Αν όλο το καλοκαίρι βαριόσουν να κατεβάσεις τον compiler και να σκαλίσεις τα θέματα μάλλον αξίζει να κοπείς και πάλι. respect..........
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αν είσαι εσύ στη φωτογραφία τότε συμβαίνουν δυο τεινά. Είτε είσαι η Emilia Schüle (φώτο ΕΔΩ, info ΕΔΩ) και σπουδάζεις πληροφορική στο οικονομικό αθηνων ή είσαι κάποιος τσουτσούνης που βαριέται να διαβάσει java για 5 ώρες (γιατί δεν χρειάζεται παραπάνω) και το παίζει αθώο κοριτσάκι μπας και τσιμπήσει κάποιο λιγούρη και του λύσει τα θέματα. Αν όλο το καλοκαίρι βαριόσουν να κατεβάσεις τον compiler και να σκαλίσεις τα θέματα μάλλον αξίζει να κοπείς και πάλι. Είσαι ωραίος... γιατί βαριόμουν να ψάξω. +άπειρο για το post σου αυτό. Θέλω να δω απάντηση του mairymairymairy
javavall Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Lol!!!!!! Που τη βρήκες ρε θεέ? google - αναζήτηση εικόνων
Stavros_Ribo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αν είσαι εσύ στη φωτογραφία τότε συμβαίνουν δυο τεινά.Είτε είσαι η Emilia Schüle (φώτο ΕΔΩ, info ΕΔΩ) και σπουδάζεις πληροφορική στο οικονομικό αθηνων ή είσαι κάποιος τσουτσούνης που βαριέται να διαβάσει java για 5 ώρες (γιατί δεν χρειάζεται παραπάνω) και το παίζει αθώο κοριτσάκι μπας και τσιμπήσει κάποιο λιγούρη και του λύσει τα θέματα. Αν όλο το καλοκαίρι βαριόσουν να κατεβάσεις τον compiler και να σκαλίσεις τα θέματα μάλλον αξίζει να κοπείς και πάλι. Χαχαχαχαχαχαχα ΘΕΟΣ!!!
ParhsG Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ο τροπος που παρακαλαγε πιο πολυ αντρα θυμιζει.
chaos686 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 google - αναζήτηση εικόνων Όντως.Το έμαθα και αυτό..Είδες βγήκε και κάτι χρήσιμο τελικά
deps Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια καλησπερα!! Στα θεματα που ανεβασε η marymarymary εχει στο τελος κατι προγραμματα με αναδρομικες μεθοδους. Γνωριζω οτι αναδρομη εχουμε οταν μια συναρτηση καλει τον εαυτο της αλλα δυστηχως τιποτα παραπανω!! Και ενω εχω ψαξει στο internet και σε βιβλια δυστηχως δεν εχω βγαλει ακρη!!! Μηπως μπορειτε να βοηθησετε στην επιλυση τους?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Stavros_Ribo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Σόρρυ ρε φίλε αλλά δεν είναι λίγο περίεργο αυτό που γίνεται;; Από τη μία ανακαλύπτουν την marymarymary και ξαφνικά εμφανίζεται άλλος που γράφει το 1ο μήνυμα σήμερα και ενδιαφέρεται για τις ασκήσεις; Δηλαδή υπάρχει και μία λογική... Μήπως από πίσω είναι το ίδιο άτομο;;; λέω εγώ τώρα.... Μπορεί να κάνω λάθος.... γράφετε και οι 2 χωρίς τόνους 1
georgemarios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπαθει όμως να διαφέρει ενω η 3mary ξεκινησε με "Καλησπερα παιδια", αυτος ξεκινα με "παιδια καλησπερα".... Ουτε καν Hello World ρε παιδι μου........
deps Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ναι εγω ειμαι!! σ αρεσει το σκουφι μ ??? οχι παιδια την κοπελα δν τν ξερω!! απλως επειδη τις τελευταιες μερες ταλαιπωρουμαι πολυ με τν java η αναζητηση μ στο internet με εριξε εδω!! εχω λυσει καπως τα προγραμματα αλλα δν ειμαι σιγουρη!! αυτο που θα ηθελα ειναι μερικα tips για να βεβαιωθω οτι βρισκομαι σε καλο δρομο!!
marymarymary Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια ,εχει προκληθει μια αναστατωση χωρις λογο ,απλως εχω διαφορεετικη φωτο ...ειλικρινα εαν σας ρωτουσε ο αδερφος μου θα του απαντουσατε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα