marymarymary Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουργια εδω και χαιρομαι πολυ που ειμαι πλεον μελος της κοινοτητας του insomnia...... θελω τη βοηθεια σας για καποια παλια θεματα java πολλαπλης που εχω ...Θελω τα λυμενα αν γινεται ..Το αρχειο υπαρχει στο ακολουθο link (στο droplr σελιδα 19-27 (Εξετάσεις Ιουνίου 2008 , Εξετάσεις Ιουνίου 2011 )... Ελπιζω να με βοηθησετε!! :cool: http://d.pr/f/K5fF
javavall Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Compiler δεν έχεις? Το λέω γιατί είναι trivial τα πολλαπλής που ζητάει. Έυκολα μπορείς να τα επιβεβαιώσεις κ μόνη σου. 1
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 2008 Συγνώμη κοπελιά, σε μια εξεταστική σας έβαλε 30 ερωτήσεις? Λύση 20~ αυτών (μετά το 24 βαρέθηκα) 1.d 2.b 3 - ασαφείς εκφώνηση 4.d 5.b 6.b 7.b 8.c 11.d 12.b 13.c 14.c 15.c 16.d 17.c 18.d 19.c 20.a 21.b 22.d 23.a 24.c και 2ον, ο τρόπος που κάνει το μάθημα είναι απλά "χαζός", το να παιδεύεις κάποιον δεν είναι τακτική-τρόπος να τον μάθεις 2-3 πράγματα, μιλάω για αυτά εδώ > int x = 3; int y = -1; switch (x++ +3) { case 6: y = 3; ...... } είναι μεν ένας καλός τρόπος να τεσταρεις κάποιον αν ξέρει αλλά είναι εντελώς χαζός στην πράξη. (Αν θες και τα υπόλοιπα δώσε μου το τηλέφωνο σου )
nilosgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 2008 (Αν θες και τα υπόλοιπα δώσε μου το τηλέφωνο σου ) το ενδεχόμενο να έχει βάλει γυναικείο nick για να τσιμπήσουν οι αμαμητοι nerdουλες, ούτε καν εεε;; 3
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 έλα βρε συ Άκη, μην μου πεις ότι με την καθεμιά από το Internet έρχεσαι σε επαφή, όταν σου παρουσιάζεται κάποιος σαν κοπέλα και αυτό νομίζεις τότε νο προμπλεμ, όλα στο μυαλό είναι, αρκεί να σε φτιάχνει... αχχ παλιές καλές εποχές με το MSN και ZoO.GR α ρε γέλια που κάναμε... 16 εγώ και είχα ΜΣΝ μια 40αρα που είχε μια φωτο με τα βυζιά φόρα παρτίδα, ε ρε φοβερές στιγμές ... τι υπονοούμενα πέφτανε... γούσταρε η γκομενίτσα αλλιώς θα με είχε διαγράψει...
marymarymary Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστω ihatelove για τις απαντησεις...Nilosgr γιατι λες τετοια πολυ πονηρος εισαι ..Για πρακτορας κανεις... Γενικα ο τροπος του καθηγητη δεν ηταν καλος και επειδη ελιωσα στην aiesec δεν προσπαθησα πολυ!!! Ελατε ρε παιδια απο το 25-30 2008 και 9-30 του 2011 βοηθα και εσυ ρε javavall το λεει και το ονομα σου!!!!
nilosgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Θα σου πω το πρωτο-πρωτο: > public int addDigits(int n) { int retVal = 0; while (n > 0) { retVal += n % 10; n /= 10; } return retVal; } Επειδη ειναι τις ΠΑΣΠ μου το διεγραψε το antivrus sorry...!! 2
marymarymary Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ποιο απαντηση ειναι αυτο??..Δεν ειμαι πασπ μια φιλη μου τα βρηκε καπου στο ιντερνετ???βοηθαμε ρε συ..
georgemarios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 γούσταρε η γκομενίτσα αλλιώς θα με είχε διαγράψει... Έτσι ήταν παντα ο Μητσαρας ο νταλικιερης, δε διεγραφε ποτε 16χρονα αγορακια 4
nilosgr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ποιο απαντηση ειναι αυτο??..Δεν ειμαι πασπ μια φιλη μου τα βρηκε καπου στο ιντερνετ???βοηθαμε ρε συ.. Το πρώτο του 08 αν θυμάμαι καλά. Κάνε μια αναζήτηση στο έγγραφο και θα την βρεις την ερώτηση (Ψάξε για addDigits) οκ παιδιά! Κοπέλα είναι. Κάνει like στα ποστς που της απαντάμε!! 1
IHateLove Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 από το όνομα χτυπάει ότι... μα marymarymary και εσύ... μαρυ σκέτο δεν σου έκανε! κοπελιά, άκου τι θα κάνεις, θα κατεβάσεις το Eclipse και θα δοκιμάζεις τον κώδικα, μην σε βάζουμε τώρα να σκέφτεσαι και κάψεις καμιά φλάτζα ( αν και είσαι οικονομικό π αθηνών, τι στο καλό, εκεί θέλει μυαλό) ΆΚΥΡΟ, είσαι Πληροφοριακές και τηλεπικοινωνιακές τεχνολογίες!
IHateLove Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 1...................................................................................26,..., 29,30 D,A,D,D,B,B,B,C,B,C,D,B,A-C,C,C,D,C,D,C,A,B,D,A,C,B,B,-,-,A,D
marymarymary Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω παιδια ,ihatelove !εγω ειμαι στη φωτογραφια ..τι εχετε παθει?? εχω κολλησει με τα του 2011 απο το 9-30...ελατε ρε παιδια
georgemarios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ, εχεις κολησει λες (ας πούμε) στο 2011, ερωτηση 9. ΠΟΥ ακριβως κόλησες; Οκ, μπορει να μην είσαι σίγουρη να το κάνεις με το μάτι, δοκιμασες να το πεταξεις σε ενα compiler να τρεξει; Γενικά, εχεις κανει ποτε compile and run μια java εφαρμογή; Αν η απαντηση στα παραπάνω είναι όχι, δε βλεπω λόγο συνεχειας της κουβέντας, άλλα threads έχουν lock-αρει για πολυ πιο απλόυς λόγους marymarymary = όνομα με τριπλή γκομενόδραση για γρηγορότερη απόκριση στα φόρουμς από τα τεχνολιγούρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα