Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

ειμαι στον ΟΤΕ εδώ και χρόνια αλλά βαρέθηκα να πληρώνω περισσότερο από όλους και λέω να φύγω. Έχω 24mps pstn με απεριοριστα αστικά-υπεραστικα και 1 ωρα δωρεάν κινητα. Θέλω να μ πείτε τι πάροχο μ προτείνετε και αν αντιμετωπίσατε προβλήματα κατά τη μεταφορά σας σε αυτο το πάροχο. Κατά προτίμηση οι εμπειρίες σας να είναι πρόσφατες και όχι πριν 3 χρόνια.

Υ.Γ. Μένω στην ευρύτερη περιοχή της Χαραυγής-Κερατσίνι και πιάνω μέχρι 3mbps με τον ΟΤΕ.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

με forthnet υπάρχει περίπτωση να πιάνεις μεγαλύτερη ταχύτητα (+ 1,2 mbps) γιατί παίζει με snr 6.

από εξυπηρέτηση εγώ είμαι ευχαριστημένος

Δημοσ.

σε θεμα ταχυτητας πανω κατω θα πιασεις τα ιδια λογω οτι η αποσταση και το καλωδιο θα ειναι το ιδιο.υπο νορμαλ συνθηκες θα μεινεις 2-3 ωρες χωρις τηλεφωνο εκτος αν κανει καμια βλακεια αυτος του οτε που θα ενωσει την γραμμη η αν τυχει κατι με το οριο του παροχου.σπανια περιπτωση.αλλα αυτο μπορει να τυχει με οποιαδηποτε εταιρεια.εγω forthnet Εχω μεχρι τωρα μια χαρα.αν θες Nova βγαινει καλυτερη τιμη αν θες κατι σε κινητο η forthnet δεν συνεργαζεται με καποια.ο οτε στο κερατσινι ειναι Ιπποκράτους 5-7.εκτος αν τα 3 Mbit που πιανεις ειναι αποτελεσμα καποιου προβληματος οποτε θα ηταν καλο να μας γραψεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου για να δουμε τι παιζει.

Κάτσε εκεί, καλά είσαι.

το να καθεται καποιος στον οτε και να πληρωνει παραπανω λεφτα δεν το βρισκω κατσε εκει καλα εισαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...