Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους τους φίλους

θέλω γνώμες

πρόκειται να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο pc μου και το πρώτο που πρόκειται να αλλάξω είναι ο επεξεργαστής. Η ερώτηση είναι η εξής

AMD PHENOM II x4 ή να μαζέψω λεφτά και να αγοράσω έναν από την σειρά i7?

το ερώτημα αυτό προκύπτει γιατί πέρα από την χαώδη διαφορά στην τιμή ο AMD είναι σαφώς πιο "φιλικός" για το περιβάλλον και στις επιδόσεις απο όσο έχω δει σε reviews δεν προκύπτουν τεράστιες διαφορές.

ο επεξεργαστής προορίζεται για gaming οπότε εσεις ποιον μου προτείνετε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλωσήρθες!

Ποιό είναι το pc σου (+ την οθόνη σου) και πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις συνολικά για την αναβάθμιση?

ο AMD είναι σαφώς πιο "φιλικός" για το περιβάλλον

Αυτό σαφώς και δεν ισχύει αλλά έχω την απορία: Που το διάβασες?

Δημοσ.

καλησπέρα και σε εσένα

οθόνη έχω την samsung b2430hd

το pc μου έχει windows 7 64bit ultimate

διαθέτει 4gb ram

κάρτα γραφικών την gts 450

και επεξεργαστή τον Quad της intel στα 2.4 Ghz

έχω ένα θέμα με τις τιμές γιατί ακόμα και η πιο φτηνή έκδοση του i7

είναι σχεδόν σε απαγορευτική τιμή για μένα. τώρα αυτό που ανέφερα για το περιβάλλον έχω την εντύπωση πως απλά συγκριτικά καίει λιγότερο ρεύμα

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα PC 8ετίας που τα έφτησε ( καιρός ήταν)!!! Αυτή τη στιγμή έχω γύρο στα 350 euro και θέλω να φτιάξω ένα πύργο . Οθόνη ποντίκι και πληκτρολόγιο έχω!!! Μπορείτε να προτείνεται κάτι??? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!

Δημοσ.

καλησπέρα και σε εσένα

οθόνη έχω την samsung b2430hd

το pc μου έχει windows 7 64bit ultimate

διαθέτει 4gb ram

κάρτα γραφικών την gts 450

και επεξεργαστή τον Quad της intel στα 2.4 Ghz

έχω ένα θέμα με τις τιμές γιατί ακόμα και η πιο φτηνή έκδοση του i7

είναι σχεδόν σε απαγορευτική τιμή για μένα. τώρα αυτό που ανέφερα για το περιβάλλον έχω την εντύπωση πως απλά συγκριτικά καίει λιγότερο ρεύμα

Ποιό είναι ακριβώς το τροφοδοτικό σου (όχι μόνο το βατ)? Αυτό που χρειάζεσαι είναι κάρτα γραφικών, όχι επεξεργαστής. Πόσα δίνεις?

ΕΝΤΙΤ: Για την ιστορία σε όποιον επεξεργαστή και να πήγαινες θα έπρεπε να αλλάξεις και μητρική και μάλλον μνήμες. Ποιά είναι η μητρική σου?

Παιδιά έχω ένα PC 8ετίας που τα έφτησε ( καιρός ήταν)!!! Αυτή τη στιγμή έχω γύρο στα 350 euro και θέλω να φτιάξω ένα πύργο . Οθόνη ποντίκι και πληκτρολόγιο έχω!!! Μπορείτε να προτείνεται κάτι??? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!

Άνοιξε ένα νέο θέμα στις αναβαθμίσεις αφού συμπληρώσεις αυτήν τη φόρμα: http://www.insomnia....σης-υπολογιστή/

τώρα αυτό που ανέφερα για το περιβάλλον έχω την εντύπωση πως απλά συγκριτικά καίει λιγότερο ρεύμα

To ανάποδο ισχύει.

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους τους φίλους

θέλω γνώμες

πρόκειται να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο pc μου και το πρώτο που πρόκειται να αλλάξω είναι ο επεξεργαστής. Η ερώτηση είναι η εξής

AMD PHENOM II x4 ή να μαζέψω λεφτά και να αγοράσω έναν από την σειρά i7?

το ερώτημα αυτό προκύπτει γιατί πέρα από την χαώδη διαφορά στην τιμή ο AMD είναι σαφώς πιο "φιλικός" για το περιβάλλον και στις επιδόσεις απο όσο έχω δει σε reviews δεν προκύπτουν τεράστιες διαφορές.

ο επεξεργαστής προορίζεται για gaming οπότε εσεις ποιον μου προτείνετε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Οπως στα λεει ο Δεινοσαυρος.

Θες να βαλεις PHENOM ή Intel επεξεργαστη, στην μητρικη που εχεις (αυτο δεν γινεται ,γιατι ειναι διαφορετικα socket) ή μιλας για αγορα και μητρικης και μνημων?

Η διαφορα ενος PHENOM x 4 με Intel i7,οντως, δεν ειναι τεραστια.Ειναι χαωδες...(οχι οτι ο PHENOM δεν ειναι καλος,αλλα...τα συκα συκα και η σκαφη σκαφη)

Γραψε ακριβως το μοντελο της μητρικης που διαθετεις καθως και το μοντελο του επεξεργαστη σου (μαλλον μιλας για τον Q6600,αλλα ας σιγουρευτουμε)

Για gaming πας για καρτα γραφικων.(το θεμα ειναι ποια?) (θα μεινεις με την εργοστασιακη συχνοτητα ή θα ριξεις overclok στον επεξεργαστη?)

Δημοσ.

Απο q6600 σε phenom x4 δεν θα δεις ιδιαιτερες αλλαγες.Καλυτερα ριξε ενα o/c στον q6600 κ τσιμπα καινουργια καρτα γραφικων εαν κολλας στα παιχνιδια.

Εαν απο την αλλη απλα ψαχνεις καλυτερη αποκριση πηγαινε για ssd.

Δημοσ.

ναι όντως

τον Q6600 έχω

H motherboard είναι το μοντέλο GA-G41M-ES2L της Gigabyte

από την σειρά S

άρα θα πρότεινες μια κάρτα gtx για παραδειγμα?

Οπως στα λεει ο Δεινοσαυρος.

Θες να βαλεις PHENOM ή Intel επεξεργαστη, στην μητρικη που εχεις (αυτο δεν γινεται ,γιατι ειναι διαφορετικα socket) ή μιλας για αγορα και μητρικης και μνημων?

Η διαφορα ενος PHENOM x 4 με Intel i7,οντως, δεν ειναι τεραστια.Ειναι χαωδες...(οχι οτι ο PHENOM δεν ειναι καλος,αλλα...τα συκα συκα και η σκαφη σκαφη)

Γραψε ακριβως το μοντελο της μητρικης που διαθετεις καθως και το μοντελο του επεξεργαστη σου (μαλλον μιλας για τον Q6600,αλλα ας σιγουρευτουμε)

Για gaming πας για καρτα γραφικων.(το θεμα ειναι ποια?) (θα μεινεις με την εργοστασιακη συχνοτητα ή θα ριξεις overclok στον επεξεργαστη?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...