JohnVani18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6mDHAW-1u9k Ted Price on how Insomniac's Overstrike became Fuse Last year at E3, Insomniac revealed a brand new IP called Overstrike, complete with a slickly animated trailer featuring four elite spy types using futuristic weapons to take down a robotic bad guy. After that, we didn't hear much about the game at all, save for a few recent rumors that Insomniac was rebranding it as a game called Fuse. It turns out the rumors are indeed true: Insomniac's Fuse is what Overstrike has turned into, and it's a third-person co-op cross-platform shooter that's coming to the Xbox 360 and the PlayStation 3 in March 2013.
JohnVani18 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sgaLRaR74N4
kjtzemis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sgaLRaR74N4 με 4απλο co-op αυτο θαναι πενα.
JohnVani18 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μακάρι, γιατί το τελευταίο co-op παιχνίδι της Insomniac προσωπικά μου φάνηκε κάπως χάλια..
naruto14 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μακάρι, γιατί το τελευταίο co-op παιχνίδι της Insomniac προσωπικά μου φάνηκε κάπως χάλια.. Resistance 3...?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Resistance 3...? Ratchet & Clank: All 4 One .
naruto14 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ratchet & Clank: All 4 One . Εμένα το co-op πάντως από το demo που είχα παίξει μου άρεσε πολύ. Μετά το Resistance 3 θα πιάσω με τον αδερφό μου αυτό. EDIT: Μόλις είδα το trailer. Το παιχνίδι πρέπει να τα σπάει ειδικά σε co-op. Τα γραφικά να φανταστώ δεν θα είναι αυτά που βλέπουμε Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2012 από naruto14
JohnVani18 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως είπε και ο PDS13, R&C All 4 One.. Δεν μου άρεσε.. διπλό το τερμάτησα αλλά δεν το ευχαριστήθηκα.. Το Resistance3 που επίσης το τερμάτησα σε co-op είναι πάρα πολύ ωραίο. Το All 4 One απο μεριά γραφικών όμορφο είναι, αλλά με χάλασε η όλη φάση, άλλαξε τραγικά πολύ σε σχέση με αυτό που έμαθα απο PS2 εποχές.
naruto14 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως είπε και ο PDS13, R&C All 4 One.. Δεν μου άρεσε.. διπλό το τερμάτησα αλλά δεν το ευχαριστήθηκα.. Το Resistance3 που επίσης το τερμάτησα σε co-op είναι πάρα πολύ ωραίο. Το All 4 One απο μεριά γραφικών όμορφο είναι, αλλά με χάλασε η όλη φάση, άλλαξε τραγικά πολύ σε σχέση με αυτό που έμαθα απο PS2 εποχές. To Resistance 3 με χαλάει εμένα σε co-op για 2 λόγους. Πρώτον μου την δίνει το split-screen και 2ον το co-op δεν ταιριάζει καθόλου με την ιστορία! Ο δεύτερος παίκτης ξεπετάγεται από το πουθενά. Θα μπορούσαν μαζί με τον Joe να βάζαν και άλλον έναν παίκτη.
JohnVani18 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ online με φίλο μου το έπαιξα, και έλεγε πάρα πολύ. Ο 2ος παίκτης είναι απο το "χωριό" που σου δείχνει στην αρχή και απλά σε βοηθάει.
naruto14 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ online με φίλο μου το έπαιξα, και έλεγε πάρα πολύ. Ο 2ος παίκτης είναι απο το "χωριό" που σου δείχνει στην αρχή και απλά σε βοηθάει. Ναι αλλά κατά τη διάρκεια της ιστορίας δεν φαίνεται πουθενά. Μόνος του περπατάει ο Joe. Online σίγουρα λέει πιο πολύ.
JohnVani18 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Στα cut-scenes και καλά επικεντρώνεται στον κύριο χαρακτήρα. Μέσα στο παιχνίδι κανονικά φαίνεται.
naruto14 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Στα cut-scenes και καλά επικεντρώνεται στον κύριο χαρακτήρα. Μέσα στο παιχνίδι κανονικά φαίνεται. Δεν νομίζω να είναι έτσι. Μόνος του είναι σε όλα τα cutscenes. Για παράδειγμα σε μια στιγμή ένας βλάκας με κλώτσησε σε μία αρένα και μου πέταξε και ένα σφυρί. Ένα σφυρί πέταξε σε μένα και ο συμπαίκτης βρέθηκε και αυτός μαζί μου με σφυρί.
JohnVani18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Insomniac wants Fuse players to 'take the universe seriously' Insomniac's Fuse began as Overstrike, a colorful co-op spy game with a humorous flair. Fuse continues the co-op direction of the game, but has shifted its look to a style that tilts more toward realism than fantasy.
JohnVani18 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oYm6ERoJGAI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα