Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω άλλους συμφορουμίτες που έχουν hd7950, τι είδους θερμοκρασίες πιάνουν οι κάρτες σας σε load; Η δικιά μου φτάνει μέχρι και 85C σε κάποιες περιπτώσεις, ειδικά εάν είναι overclocked στα 1100mhz, παρά το ότι οι ανεμιστήρες της είναι στο 100%. Είχα διαβάσει ότι είναι θερμή κάρτα αλλά δεν περίμενα τόσο υψηλές θερμοκρασίες με το custom cooler της sapphire. Είναι φυσιολογικές ή κάτι τρέχει;

Δημοσ.

αμα εχει ζεστη στο χωρο που εισαι καλες μου φαινονται , το χειμωνα θα ειναι πιο καλα τα πραγματα

a/c δεν εχεις?

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν είναι και κρύα όπως θα ναι το χειμώνα..

Αν εξαιρέσεις πάντως το θόρυβο του ανεμιστήρα , άλλο πρόβλημα δε νομίζω να έχεις , δεν είναι εξωφρενικά νούμερα για gpu αυτά

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημοσ.

Πετάει κάποια artifacts στο sleeping dogs όταν φτάνει σε τέτοιες θερμοκρασίες. Σε χαμηλότερες όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα πουθενά. Επίσης μου κόβει το overclocking και πρέπει και να ρίχνω την τάση. Και βλέποντας reviews σαν Link.png Site: αυτό

, μου φαίνεται λίγο περίεργο με +5c θερμοκρασία περιβάλοντος να πιάνω +25c θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Το sleeping dogs το παίζεις χαλαρά και με στοκ ρυθμίσεις , οπότε άστο έτσι και δοκίμασε πάλι μόλις κρυώσει ο καιρός

τα artifacts μπορει να ειναι θεμα του o/c οχι απαιτητα της ζεστης

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...