Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα, έχω ένα λάπτοπ toshiba και αυτο τον τελευταίο χρόνο είχε ένα θέμα στη μητρική και τελικά δεν το έφτιαξα και πηρα άλλο ... Το ερώτημα μου είναι : μπορω το hardware που δεν είχε πάθει τπτ πχ ( σκληρός , μνήμες κτλπ) να τα βάλω σε ένα σταθερό ;; Δηλαδή να αγοράσω ένα κουτί και μια μητρικη και να βάλω τα υπόλοιπα του λάπτοπ ή δεν γίνεται ??? ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

Δημοσ.

Βασικά βρες μια θηκούλα από το ebay 2-3€ για να τον κάνεις εξωτερικό και τα υπόλοιπα πούλα τα για ανταλλακτικά. ΕΚτός αν τον χρειάζεσαι οπωσδήποτε εσωτερικό οπότε τον βάζεις εκεί. Κάτι άλλο δεν νομίζω κι εγώ ότι μπορείς να κρατήσεις...

Δημοσ.

Έχω ένα παλιο pc σταθερο που έχει πάνω ένα σκληρό φαντασου 30 gb είναι απο το 2000 , οπότε όπως και να ζει καλύτερος δεν θα με του λάπτοπ ; Μόνο σκληρός δλδ ; ram ή κάτι άλλο οχι ;

Βασικά βρες μια θηκούλα από το ebay 2-3€ για να τον κάνεις εξωτερικό και τα υπόλοιπα πούλα τα για ανταλλακτικά. ΕΚτός αν τον χρειάζεσαι οπωσδήποτε εσωτερικό οπότε τον βάζεις εκεί. Κάτι άλλο δεν νομίζω κι εγώ ότι μπορείς να κρατήσεις...

Πως γίνεται να τον κανω εξωτερικό ;;;;; Για στείλε μου κάποιο link με αυτο που λες απο eBay αν μπορείς ;

Δημοσ.

Όχι, τίποτα άλλο. Μόνο σκληρός. Αν πρόκειται να τον βάλεις σε καινούριο pc για βασικό δίσκο (να στήσεις εκεί windows) δεν στο προτείνω. Θα χαντακώσεις το μηχάνημα. Ποιό ακριβώς είναι το λαπτοπ?

Δημοσ.

Όχι, τίποτα άλλο. Μόνο σκληρός. Αν πρόκειται να τον βάλεις σε καινούριο pc για βασικό δίσκο (να στήσεις εκεί windows) δεν στο προτείνω. Θα χαντακώσεις το μηχάνημα. Ποιό ακριβώς είναι το λαπτοπ?

Toshiba satellite A210-1AO αυτο είναι ....

Δημοσ.

Υποθέτω ότι τον σταθερό τον χρησιμοποιείς μόνο για σερφάρισμα και κάνα word?

Σε αυτή την περίπτωση, το να βάλεις τον δίσκο του λαπτοπ (200αρης) θα ήταν μια σεβαστή, αλλά κατά τη γνώμη μου ανούσια αναβάθμιση.

Αφού πήρες άλλο λαπτοπ, κράτα τον ως εξωτερικό όπως είπα και πριν.

http://www.ebay.co.uk/itm/160589377541?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2796wt_952

Δημοσ.

Υποθέτω ότι τον σταθερό τον χρησιμοποιείς μόνο για σερφάρισμα και κάνα word?

Σε αυτή την περίπτωση, το να βάλεις τον δίσκο του λαπτοπ (200αρης) θα ήταν μια σεβαστή, αλλά κατά τη γνώμη μου ανούσια αναβάθμιση.

Αφού πήρες άλλο λαπτοπ, κράτα τον ως εξωτερικό όπως είπα και πριν.

http://www.ebay.co.uk/itm/160589377541?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2796wt_952

Αυτο πρεπει να αγοράσω για να τον κανω εξωτερικό ;;

Κάτι άλλο που σκέφτομαι είναι μήπως βρω την μητρικη του λάπτοπ αυτού απο το eBay σε μια φθηνή τιμή και να το φτιάξω .... Υπάρχει η μητρικη του στο eBay ;;; Μπορεί να το δει κάποιος γιατί δεν ξέρω ;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...