zvarthangalos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Σε φίλο μου που έχει τα Windows 7 (σπασμένα) ύστερα απο update κλειδώθηκε το λειτουργικό με αποτέλεσμα να μήν μπορεί να βρεί τα αρχεία που έχει στον σκληρό οι φάκελοι που έχει φαίνεται να είναι κενοί, όμως ο σκληρός λογικά δεν ''έχασε '' τα αρχεία, γίνεται με εξωτερικό σκληρό να αντιγράψουμε τα αρχεία και πως γίνεται αυτό για να προχωρίσουμε σε νέα εγκατάσταση των Windows 7 αυτήν τη φορά αυθεντικών;
GiwrgosP- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα θέλει μπορεί να κάνει φορματ και τα παλιά αρχεία θα διατηρηθούν σε έναν φάκελο με όνομα windows old αν δεν κάνω λάθος.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα θέλει μπορεί να κάνει φορματ και τα παλιά αρχεία θα διατηρηθούν σε έναν φάκελο με όνομα windows old αν δεν κάνω λάθος. Σωστος
zvarthangalos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Γίνεται να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες γιατί τα αρχεία που έχει ο φίλος μου στον σκληρό είναι πολύ σημαντικά για αυτόν πρόκειται για επαγγελματικά αρχεία και δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία και σβηστούν.
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Βάλε τον δίσκο με τα κλειδωμένα win σαν δεύτερο δίσκο σε άλλο Η/Υ και τράβα ό,τι θες Αν δεν θες/μπορείς να βγάλεις τον δίσκος τότε μπορείς να ξεκινήσεις και με κάποιο Live-cd π.χ. ubuntu ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΙΝΣΤΑΛ ΟΜΩΣ και να τα αντιγράψεις σε άλλο δίσκο ή usb.
australis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα θέλει μπορεί να κάνει φορματ και τα παλιά αρχεία θα διατηρηθούν σε έναν φάκελο με όνομα windows old αν δεν κάνω λάθος. Αμα κανει φορματ θα πανε σιγουρα περιπατο... Μηπως εννοεις απλα νεα εγκατασταση? Αφου εχει τοσα σημαντικα αρχεια, εγω θα εκανα πρωτα-πρωτα ενα image sector-by-sector σε ενα εξωτερικο δισκο (acronis-ghost κλπ) Προσοχη στο sector-by-sector - ακομα και ο κενος χωρος θα αντιγραφει. Ο δισκος που θα παρθει το image να ειναι μεγαλυτερος. Μετα μπορεις να δοκιμασεις οτιδηποτε....
zvarthangalos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ο τρόπος που επέλεξα για την ανάκτηση των αρχείων είναι αυτός του live CD των Ubuntu που προανέφερε ο theELF, όμως ενώ τα αρχεία που θέλω να αντιγράψω στον εξωτερικό δίσκο είναι 250 GB μου γράφει πως είναι 1 terabyte, και ο χρόνος που θα διαρκέσει είναι 15 ώρες μήπως έκανα καμία λαλακία;
GiwrgosP- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αμα κανει φορματ θα πανε σιγουρα περιπατο... Μηπως εννοεις απλα νεα εγκατασταση? Αφου εχει τοσα σημαντικα αρχεια, εγω θα εκανα πρωτα-πρωτα ενα image sector-by-sector σε ενα εξωτερικο δισκο (acronis-ghost κλπ) Ναι νέα εγκατάσταση εννοώ. Δίκιο έχεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα