Προς το περιεχόμενο

Χρήση παλιού Philips CGA5720N/TE ως wifi bridge - possible?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας,

έχω έναν παλιό Philips CGA5720N/TE του ΟΤΕ που δεν χρησιμοποιείται. Μένω σε δωμάτιο ξενοδοχείου μακράς διαρκείας ως φοιτητής. Το ξενοδοχείο παρέχει ιντερνετ αλλά με ένα ρούτερ στο ισόγειο στους πάνω ορόφους δεν πιάνει. Εγώ από το δικό μου δωμάτιο ίσα που πιάνω. Μπορώ να ρυθμίσω το συγκεκριμένο ρούτερ ως κάποιου είδους Bridge? Με μια πρόχειρη ενασχόληση δεν είδα κάτι. Μήπως με κάποιο άλλο firmware?

Το ρούτερ έχει μια επιλογή WDS αλλά η ενεργοποίησή της δεν φαίνεται να έχει κάποια επίδραση. Παράλληλα φαντάζομαι ότι θα πρέπει και με κάποιον τρόπο να ρυθμίσω και το 2ο ρούτερ να βλέπει ασύρματα τον πρώτο.

Ιδέες?

Δημοσ.

το wds για να παιξει προυποθετει οτι θα ρυθμισεις και το wds και στο ρουτερ του ξενοδοχειου.αρα το ξεχνας.θες Repeater πχ tp link wa701nd wa801 nd 730re και το ρυθμιζεις σαν universal repeater.αν θες κατι καλυτερο πιο δυνατο κτλ πας σε air live πχ 5470 μοντελο.

Δημοσ.

το wds για να παιξει προυποθετει οτι θα ρυθμισεις και το wds και στο ρουτερ του ξενοδοχειου.αρα το ξεχνας.θες Repeater πχ tp link wa701nd wa801 nd 730re και το ρυθμιζεις σαν universal repeater.αν θες κατι καλυτερο πιο δυνατο κτλ πας σε air live πχ 5470 μοντελο.

Γιατί το ξεχνάω; Έχω πρόσβαση στο ρούτερ του ξενοδοχείου. Η ιδιοκτήτης θέλει να βοηθήσει. Αν είναι δυνατόν βέβαια χωρίς να της χαλάσουμε τη δουλειά.

Δημοσ.

Γιατί το ξεχνάω; Έχω πρόσβαση στο ρούτερ του ξενοδοχείου. Η ιδιοκτήτης θέλει να βοηθήσει. Αν είναι δυνατόν βέβαια χωρίς να της χαλάσουμε τη δουλειά.

δεν ειναι οτι θα της χαλασεις κατι απλα νομιζα οτι δεν ειχες προσβαση.απο εκει και περα πρεπει να υποστηριζει και το δικο της ρουτερ wds για να παιξουν και τα 2.επισης σε πολλα ρουτερ πχ thomson το wds δεν παιζει με wpa key και θελει Wep.Οποτε εκει πρεπει να της αλλαξεις το κλειδωμα και να βαλεις wep οπου μετα θα μπορει να σπασει ευκολα και να μπαινουν και ασχετοι.συν οτι αυτοι που ειχαν τον κωδικο θα πρεπει να ξανασβησουν το δικτυο και να ξαναμπουν κτλ κτλ.για αυτο ειπα Repeater Που δεν θα χρειαστει να πειραξεις τιποτα στο adslrouter του ιδιοκτητη.

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

επειδη ακριβως αυτο θελω να κανω δε θυμαμαι τα βασικα του μηχανηματος

ποιο ειναι το password του wifi του ? (connx)?

Δημοσ.
On 22/06/2021 at 15:34, JohnnyX said:

επειδη ακριβως αυτο θελω να κανω δε θυμαμαι τα βασικα του μηχανηματος

ποιο ειναι το password του wifi του ? (connx)?

α.μπορει να το γραφει απο κατω.

β.καντο Hard reset.

γ.μπες με καλωδιο και δεστο.

δ.δεν ξεθαβουμε 8 χρονια θεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε συντρεχει κανενα απο το α-γ.

Γιατι ειναι κακο να το κανω ?  Δεν το καταλαβα καθολου αυτο ειλικρινα ? Υπαρχει απαγορευση ανασυρσης παλιων topic .? Να κλειδωθουν τοτε για να μην πω να διαγραφουν

Σε καθε περιπτωση εχω λαβει ηδη την απαντηση , ευχαριστω

Επεξ/σία από JohnnyX
Δημοσ.
5 hours ago, JohnnyX said:

Δε συντρεχει κανενα απο το α-γ.

Γιατι ειναι κακο να το κανω ?  Δεν το καταλαβα καθολου αυτο ειλικρινα ? Υπαρχει απαγορευση ανασυρσης παλιων topic .? Να κλειδωθουν τοτε για να μην πω να διαγραφουν

Σε καθε περιπτωση εχω λαβει ηδη την απαντηση , ευχαριστω

1. Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.

κανονικα θα πρεπε να ειναι κλειδωμενο.οταν κανεις hard reset to wifi γυρναει default.αν μπεις με ethernet δεν υπαρχει κωδικος οποτε τον αλλαζεις στο wifi .εκτος αν εννοεις κωδικο για to web interface

Δημοσ.

to firmware ειναι κλειδωμενο απο τον OTE με ρυθμισεις δικες του , που δεν ξερω. αυτο ζητησα
δε βρηκα την πληροφορια που ηθελα για αυτο το ρωτησα , το διαβασα το thread.

Δημοσ.
7 hours ago, JohnnyX said:

to firmware ειναι κλειδωμενο απο τον OTE με ρυθμισεις δικες του , που δεν ξερω. αυτο ζητησα
δε βρηκα την πληροφορια που ηθελα για αυτο το ρωτησα , το διαβασα το thread.

ξαναπαμε.δεν μπορεις να μπεις στο wifi ή στο web interface? ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα.αν μπεις με ethernet to wifi passkey αλλαζει.

Δημοσ.

στο wifi , αυτο ειχα πει νομιζω ...ειναι ενα κλασσικο passwd που ειχαμε το conn-x παλια αλλα το ειχα ξεχασει , το "1234567890123"

Δημοσ.
11 minutes ago, JohnnyX said:

στο wifi , αυτο ειχα πει νομιζω ...ειναι ενα κλασσικο passwd που ειχαμε το conn-x παλια αλλα το ειχα ξεχασει , το "1234567890123"

αυτο αλλαζει ετσι και αλλιως.ειτε το βαζεις συνδεεσαι ασυρματα και το αλλαζεις ειτε με καλωδιο  ethernet και απλα το αλλαζεις ακομα και αν δεν το ξερεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...