Προς το περιεχόμενο

ειναι δισκολο το lwoer

theodoros1997

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γαμο τα γ@@@σια του δια μια ερωτησει δεν μπορει να κανει καπιος και του πρηζετε τα @@ρχιδι@#.

Το να ειχες εγκαταστησει ενα ορθογραφο στον browser σου θα σου ειχε παρει λιγοτερο χρονο απο το να παιξεις τζοκερ ορθογραφιας στην παραπανω προταση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έστω λίγο , ΛΙΓΟ ... να διαβασεις το εχεις πάρει....ειναι πανεύκολο...εκει που πρεπει να ριξεις διαβασμα ΠΟΛΥ... ειναι στο προφισενσι......

εκει που πρεπει να ριξεις διαβασμα ΠΟΛΥ... ειναι στο προφισενσι......

Μπα.... μονο λεξιλόγιο θελει καλο αλλα εαν εχεις κανει καλη προετοιμασία για τα προηγουμενα τοτε εισαι μια χαρα και με λιγο διαβασμα εισαι ενταξει....

Εγώ που είμαι του επαγγέλματος, να απαντήσω στον ts;

Φίλε μου, αν είσαι πάνω από 12 ετών, θα σου έλεγα να συμβουλευτείς τους καθηγητές σου για να ζητήσουν μια αξιολόγηση από κάποιο ΚΔΑΥ. Αν είσαι μεγαλύτερος από την ηλικία που γράφω (και το τράβηξα αρκετά), ίσως έχεις κάποια μορφή μαθησιακής ιδιαιτερότητας. Πρόσεξε: αυτό δεν σε κάνει λιγότερο ικανό ή έξυπνο, απλά χρειάζεσαι μια διαφορετική προσέγγιση και μέθοδο διδασκαλίας η οποία θα σε βοηθήσει να ξετυλίξεις τις δυνατότητές σου. Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων με μαθησιακές ιδιαιτερότητες έχει υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης σε σχέση με τους συνομίληκούς του. Μάλιστα, αν πιστοποιηθεί μια ιδιαιτερότητα, θα έχει και μια γνωμάτευση η οποία θα του επιτρέπει να συμμετέχει στις εξετάσεις και με διαφορετικό τρόπο, ενώ ακόμα και στο σχολείο θα εξετάζεται και προφορικά.

Πέραν αυτού, φαντάζομαι τα εξής ενδεχόμενα. α) Τα ελληνικά να μην είναι η μητρική σου γλώσσα, οπότε ακυρώνω ό,τι σου είπα β) να θέλει το φροντιστήριό σου να γεμίσει το τμήμα (ναι γίνεται κι αυτό) του Proficiency, η απλά να παρανόησες αυτό που σου είπε η καθηγήτριά σου. Ελπίζω να μην πηγαίνεις σε κανένα από εκείνα τα φροντιστήρια που προσλαμβάνουν τους αποφοίτους τους επειδή και μόνο πήραν το Proficiency, γιατί τότε είσαι καταδικασμένος.

Ελπίζω να μην με παρεξήγησες που σου εξήγησα ωμά τι πιστεύω ότι συμβαίνει.

Μπα.... μονο λεξιλόγιο θελει καλο αλλα εαν εχεις κανει καλη προετοιμασία για τα προηγουμενα τοτε εισαι μια χαρα και με λιγο διαβασμα εισαι ενταξει....

Αυτό δεν ισχύει. Το Proficiency έχει ποσοστό επιτυχίας 2/10 ή κάποιες ελάχιστες φορές 3/10. Δηλαδή δίνουν 10 και το παίρνουν οι 2. Οι περισσότεροι δίνετε προφορικά και δυστυχώς δεν περνάτε. Το ίδιο συμβαίνει και με το Listening.

Τώρα, αν εσύ το πήρες, μπράβο σου. Δεν είναι όμως ο κανόνας η επιτυχία στο C2. Η Ελλάδα έχει εδώ και πολλά χρόνια τα χαμηλότερα ποσοστά επιτυχίας παγκοσμίως, γιατί πολύ απλά το Proficiency απευθύνεται σε ενήλικους. Αυτό που εξετάζει στην ουσία είναι αν ο υποψήφιος μιλά και γράφει το ίδιο καλά με ένα πρωτοετή φοιτητή σε αγγλοφωνο πανεπιστήμιο. Αυτό ακριβώς είναι το Proficiency. Απλα, εδώ δεν το λέει κανείς αυτό.

Αυτό δεν ισχύει. Το Proficiency έχει ποσοστό επιτυχίας 2/10 ή κάποιες ελάχιστες φορές 3/10. Δηλαδή δίνουν 10 και το παίρνουν οι 2. Οι περισσότεροι δίνετε προφορικά και δυστυχώς δεν περνάτε. Το ίδιο συμβαίνει και με το Listening.

Τώρα, αν εσύ το πήρες, μπράβο σου. Δεν είναι όμως ο κανόνας η επιτυχία στο C2. Η Ελλάδα έχει εδώ και πολλά χρόνια τα χαμηλότερα ποσοστά επιτυχίας παγκοσμίως, γιατί πολύ απλά το Proficiency απευθύνεται σε ενήλικους. Αυτό που εξετάζει στην ουσία είναι αν ο υποψήφιος μιλά και γράφει το ίδιο καλά με ένα πρωτοετή φοιτητή σε αγγλοφωνο πανεπιστήμιο. Αυτό ακριβώς είναι το Proficiency. Απλα, εδώ δεν το λέει κανείς αυτό.

Μπορω να αποδειξω το αντιθετο..... Εδωσα στα 14 μου το lower και μετα απο 5 μηνες το proficiency και το πήρα με ευκολία μπορω να πω. Ομως ειχα κανει πολυ καλη προετοιμασία για το λοουερ.

Εαν δεν εχεις πολυ καλες βασεις τοτε οσα χρονια και αν περασουν......

Μπορω να αποδειξω το αντιθετο..... Εδωσα στα 14 μου το lower και μετα απο 5 μηνες το proficiency και το πήρα με ευκολία μπορω να πω. Ομως ειχα κανει πολυ καλη προετοιμασία για το λοουερ.

Εαν δεν εχεις πολυ καλες βασεις τοτε οσα χρονια και αν περασουν......

Πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Όμως, υπάρχουν και τα επίσημα ποσοστά και η παγκόσμια ανάλυση των εξετάσεων η οποία περιγράφει τον κανόνα. To lower (που δεν λέγεται πια lower, αλλά Β2), απέχει έτη φωτός από το C2. Δεν έχουν απολύτως καμία σχέση ως επίπεδα. Η διαφορά μεταξύ τους είναι τεράστια.

Τα πιστοποιητικά που πήρες είναι του Michigan;

Απ'ολα εχω... Και Κεμπριτζ και Μισιγκαν και Οξφορδης (τοτε ηταν πιο γνωστο παλια)

Ωραίος. Τώρα που μου είπες και για Oxford, νομίζω κατάλαβα και σε ποιο φροντιστήριο πήγες.

Ωραίος. Τώρα που μου είπες και για Oxford, νομίζω κατάλαβα και σε ποιο φροντιστήριο πήγες.

Δεν πηγαινα φροντιστήριο... ιδιαίτερα εκανα. Το εδωσα μονος μου επειδη το ζηταγε μια δουλεια που με ενδιέφερε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...