Th3Beh0ldeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Πω μ@λ@κες λιώνω στα γέλια με αυτά που γράφετε. Και στο κάτω κάτω για να σοβαρευτούμε: Φηλαράκο μου η ζωί ήναι στα χέρηα σου κάναι ώτι πισταίυις ότι είνε καλήτερω για σαινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 LoL, lower εννοούσε; Και εγώ διαβάζοντας τις πρώτες απαντήσεις λέω, έβαλαν νέα πιστοποίηση αγγλικών πριν το proficiency; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μεσεα κατασταση ρωταω γιατει η καθηγιτρια στο φροντ. μου ειπαι να πηδιξω μια ταξη και να το δοσω φετος για αυτο ρωταω και εν το μεταξυ κανε ενα κοπο και γυρνα στην Α δημοτικου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ κράξιμο παίζει και δεν μου αρέσει προσωπική γνώμη. Πρέπει λίγο να προσέξουμε γιατί δεν ξέρουμε τη πρόβλημα μπορεί να έχει ο άλλος. Αγαπητέ φιλε μου το lower δεν είναι δύσκολο απλά θέλει καλή ορολογία και έκθεση, αν θες μπορείς να δώσεις του Μίσιγκαν που είναι πιο εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 TS το lwoer είναι σχετικά εύκολο,θα δυσκολευτείς όμως στο prociefincy,καλύτερα αν το πάρεις να πας για avdanced μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 και εν το μεταξυ κανε ενα κωπο και γυρνα στην Α δημοτικου. δικωπο η οκτακωπο? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 δικωπο η οκτακωπο? ειχα μι αμφιβολια αλλα βαριομουν να τσεκαρω. κι αυτος ο ελεγχος του chrome λειτουργει 2 μερες και μετα ψοφος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ΕΙναι αυτο που λεμε: πηγες για να τρολλαρεις κι εφυγες τρολλαρισμενη κατ'αντιστοιχια αυτου που πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος. Σορρυ αλλά ο τύπος είναι 15 χρονών, δεν ξέρει να γράφει ελληνικά, δεν ξέρει να γράφει αγγλικά και θέλει και να πηδήξει τάξη; Μόνο για τρολ μου κάνει...... εκτός κι εάν έχει βγει από τα ΠΙΚΠΑ. Χωρις να ειμαι και πολυ βεβαιος, το παρακατω δεν παραπεμπει στο οτι ειναι ελαφρως μεγαλυτερος? http://www.insomnia....δ/#entry4936685 ("Αφου δεν τα παμε καλα με το νομο του Ohm ας δοκιμασουμε κανα lwoer" τον κοβω τον ts.To προβλημα ειναι οτι απετυχε και στο lwoer πριν καν το σκεφτει...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ειχα μι αμφιβολια αλλα βαριομουν να τσεκαρω. κι αυτος ο ελεγχος του chrome λειτουργει 2 μερες και μετα ψοφος. ο ελεγχος του chrome δε πολυβοηθαει αν υπαρχει η ιδια λεξη φωνητικα με 2 διαφορετικους τροπους γραφης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 lol. Από μόνος του ο τίτλος του thread υποσχόταν πολύ γέλιο. Και το thread δεν απογοήτευσε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 τι να το κάνεις το lower Καλέ? εδώ δεν ξέρεις την μητρική σου γλώσσα... :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Γιαυτο επιχειρει με ξενες γλωσσες επειδη η ελληνικη τον δυσκολευει. Αν το lwoer ειναι ευκολο why nwt? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ΕΙναι αυτο που λεμε: πηγες για να τρολλαρεις κι εφυγες τρολλαρισμενη κατ'αντιστοιχια αυτου που πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος. Χωρις να ειμαι και πολυ βεβαιος, το παρακατω δεν παραπεμπει στο οτι ειναι ελαφρως μεγαλυτερος? http://www.insomnia....δ/#entry4936685 ("Αφου δεν τα παμε καλα με το νομο του Ohm ας δοκιμασουμε κανα lwoer" τον κοβω τον ts.To προβλημα ειναι οτι απετυχε και στο lwoer πριν καν το σκεφτει...) ναι αλλα λεει 1997 στο νικ του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αλλα λεει 1997 στο νικ του. Bαζεις το χερι σου στη φωτια οτι δεν εκανε ορθογραφικο λαθος στο ετος? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα