Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S III: Η αναβάθμιση Android 4.1 Jelly Bean πλησιάζει

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung μπορεί να μην έχει καλό ιστορικό με το πόσο γρήγορα κυκλοφορεί αναβαθμίσεις της πλατφόρμας android για τις συσκευές της, όμως το Galaxy S III φαίνεται αποτελεί εξαίρεση.Στο περιθώριο εκδήλωσης που διεξήχθη στην Αγγλία για να εγκαινιαστεί το πρώτο δίκτυο 4G της χώρας, η Samsung επιβεβαίωσε ότι το Jelly Bean 4.1 θα κυκλοφορήσει στο Galaxy S3 τον Οκτώβριο.

Η εταιρεία δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία ή για τα ακριβή χαρακτηριστικά της αναβάθμισης αλλά κρίνοντας από εκδόσεις που έχουν ήδη διαρρεύσει, οι αλλαγές που έρχονται είναι αρκετά σημαντικές. Σ' αυτές ξεχωρίζουν το Android Beam και το Google Now, πιο γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας, πιο γρήγορη απόκριση, πιο ομαλό scrolling, καλύτερη ασύρματη λήψη ενώ το πρόβλημα με την φωτεινότητα έχει επιλυθεί.

Source.png Πηγή: cnet.co.uk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από όσο ξέρω η Samsung έχει πει επίσημα ότι θα την πάρουμε. το ότι θα είναι η τελευταία επίσημη πάντως είναι γεγονός... το θέμα είναι το πότε.

Αν σκεφτείς πως φήμες έλεγαν τέλη Αυγούστου οτι θα το παίρναμε το JB καθώς η τελευταία leaked έκδοση έχει απειροελάχιστα bugs, η κυκλοφορία τον Οκτώβριο,θεωρείται καθυστερημένη...

Ας βγάλει σύντομα τα kernel resources να μπορέσει να βγει ο SiyahKernel με τα δικά του sound tweaks σύντομα στο jb...Το μόνο που με κρατάει πίσω αυτή τη στιγμή

Πολύ αργούν ρε παιδιά... Κατά τον Δεκέμβριο (πρώτα Ο Θεός καλά να είμαστε και να υπάρχει Ελλάδα) θα μας κάνουν δώρο το update...

είχανε πει για το SGS1 ότι θα πάρει επίσημη αναβάθμιση στο ICS?

Το γράφω καθαρά ( για το θέμα ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ) αν θυμάμαι καλά για να πάρει την 3.4 μας έβγαλαν την πίστη.Όπως έχω παρατήρηση σε ένα s2 που είχα και σε ένα φίλο.Με την ICS πολλές εφαρμογές κολλάνε ..

Εμένα πάντως, που έχω το Galaxy Nexus, μου σκασε προχτές μήνυμα για αναβάθμιση λειτουργικού, την έκανα, και πάω να τσεκάρω έκδοση στις ρυθμίσεις - γιατί λέω αποκλείεται να είναι Jelly Bean, δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία - και βλέπω android version 4.1.1.

:)

Εμένα πάντως, που έχω το Galaxy Nexus, μου σκασε προχτές μήνυμα για αναβάθμιση λειτουργικού, την έκανα, και πάω να τσεκάρω έκδοση στις ρυθμίσεις - γιατί λέω αποκλείεται να είναι Jelly Bean, δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία - και βλέπω android version 4.1.1.

:)

Αυτό έγινε επειδή υπάρχει ένα ποσοστό των nexus που τα διαχειρίζεται στο software η Samsung,γιαυτό πήρες την αναβάθμιση 2 μιση μήνες μετά.Αυτό άλλαζε με μια μικρή αλλαγή αν ξέρω καλά.

Το γράφω καθαρά ( για το θέμα ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ) αν θυμάμαι καλά για να πάρει την 3.4 μας έβγαλαν την πίστη.Όπως έχω παρατήρηση σε ένα s2 που είχα και σε ένα φίλο.Με την ICS πολλές εφαρμογές κολλάνε ..

Εννοείς 2.3

Επίσης,πρέπει να αναφερθεί πως πρόσφατα βρέθηκε μια πατέντα για να εξοικονομούνται 50mb απο τη Ram και όπως είδαμε στα τελευταία leaked jb roms,αμέσως το υιοθέτησε η Samsung ;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1856133

Σήμερα βγήκε νέα leaked rom,και όπως λένε μάλλον είναι η οριστική.Στην προηγούμενη (DL5) είχαν μόνο μερικά μικρο-bugs.Πλέον έχει υλοποιηθεί το project butter και όλα μια χαρά.Δυστυχώς ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει τα kernel sources του jb.

Όσο για την κυκλοφορεία στο XDA λένε:

It takes time to "polish" a build, get it through QA channels, get it signed off by executives (and google), etc. 3 weeks is pretty quick, to be honest.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...