Προς το περιεχόμενο

Mountain 10.8.2 Τι αλλαγές μας φέρνει ?

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μόνο που μου έχει κάνει είναι κανα δυο φορές να μην μεγαλώσει το παράθυρο του βίντεο (από μικρό σε μεσαίο μέγεθος) όταν πατάω το αντίστοιχο κουμπί. Με ένα-δυο refresh της σελίδας έστρωνε.

Κατα τ'αλλα μια χαρά ο νεος Safari.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάποια μικρά προβλήματα με βίντεο από YouTube έχω και εγώ. Ξεκινάνε κανονικά και κάποια στιγμή κολλάνε. Αυτό βέβαια συμβένει σε σελίδες που έχουν βιντεάκια και όχι στη σελίδα του youtube.

Sent from my iPhone using Insomnia

Κάποια μικρά προβλήματα με βίντεο από YouTube έχω και εγώ. Ξεκινάνε κανονικά και κάποια στιγμή κολλάνε. Αυτό βέβαια συμβένει σε σελίδες που έχουν βιντεάκια και όχι στη σελίδα του youtube.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν σε κατάλαβα. Όλο το youtube βιντεάκια είναι :blink: Προφανώς και κολλάει στα βίντεάκια και όχι στην υποδομή του youtube. Any idea για τον λόγο;

Ρε παιδια, εμενα δεν δειχνει youtube videos μονο στο firefox. Στον safari δειχνει.

Αρα δεν ειναι θεμα συστηματος.

Πως μπορω να βλεπω και στον firefox?

(σιγα μην κανω clean install για να βλεπω βιντεακια στον firefox-ζητω που καηκαμε αν ειναι να κανουμε install το λειτουργικο για τετοια θεματα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και με clean install τα ίδια...

Περιεργο σε εμενα ειχε δουλεψει :huh: Πριν το clean install ειχα δοκιμασει delete την cache του safari , verify disk permissions , reset safari , reset pram , uninstall install flash player και δεν ειχα καταφερει κατι, το προβλημα συνεχιζοταν , για δοκιμασε καποια απο αυτα.

Αν και παλι εχεις προβλημα δοκιμασε αυτο το extension

http://www.verticalforest.com/2010/10/27/youtube5-version-2/

Επεξ/σία από raid_av

Περιεργο σε εμενα ειχε δουλεψει :huh: Πριν το clean install ειχα δοκιμασει delete την cache του safari , verify disk permissions , reset safari , reset pram , uninstall install flash player και δεν ειχα καταφερει κατι, το προβλημα συνεχιζοταν , για δοκιμασε καποια απο αυτα.

Αν και παλι εχεις προβλημα δοκιμασε αυτο το extension

http://www.verticalf...ube5-version-2/

Καλή φάση το addon. Μέχρι τώρα δε μου χει κάνει τα παλαβά του. Ας ελπίσω πως δε θα μου παρουσιάσει πρόβλημα. Thanks :-)

Για τους browsers γενικότερα έχω παρατηρήσει το εξής.

Ο safari δε χρησιμοποιεί ποτέ την εξωτερική κάρτα γραφικών , παρά μόνο την ενσωματωμένη.

Ο chrome χρησιμοποιεί την εξωτερική με το που ανοίγει.

Και τέλος ο firefox ενώ ξεκινάει με την εσωτερική , ανοίγει όποτε γουστάρει την εξωτερική κάρτα γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...