Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Το μόνο που μου έχει κάνει είναι κανα δυο φορές να μην μεγαλώσει το παράθυρο του βίντεο (από μικρό σε μεσαίο μέγεθος) όταν πατάω το αντίστοιχο κουμπί. Με ένα-δυο refresh της σελίδας έστρωνε. Κατα τ'αλλα μια χαρά ο νεος Safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Κάποια μικρά προβλήματα με βίντεο από YouTube έχω και εγώ. Ξεκινάνε κανονικά και κάποια στιγμή κολλάνε. Αυτό βέβαια συμβένει σε σελίδες που έχουν βιντεάκια και όχι στη σελίδα του youtube. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κάποια μικρά προβλήματα με βίντεο από YouTube έχω και εγώ. Ξεκινάνε κανονικά και κάποια στιγμή κολλάνε. Αυτό βέβαια συμβένει σε σελίδες που έχουν βιντεάκια και όχι στη σελίδα του youtube. Sent from my iPhone using Insomnia Δεν σε κατάλαβα. Όλο το youtube βιντεάκια είναι Προφανώς και κολλάει στα βίντεάκια και όχι στην υποδομή του youtube. Any idea για τον λόγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Για προβληματα στο youtube ακομα και μετα το update σε 10.8.2, η μονη λυση ειναι clean install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια, εμενα δεν δειχνει youtube videos μονο στο firefox. Στον safari δειχνει. Αρα δεν ειναι θεμα συστηματος. Πως μπορω να βλεπω και στον firefox? (σιγα μην κανω clean install για να βλεπω βιντεακια στον firefox-ζητω που καηκαμε αν ειναι να κανουμε install το λειτουργικο για τετοια θεματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Για προβληματα στο youtube ακομα και μετα το update σε 10.8.2, η μονη λυση ειναι clean install. και με clean install τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) και με clean install τα ίδια... Περιεργο σε εμενα ειχε δουλεψει Πριν το clean install ειχα δοκιμασει delete την cache του safari , verify disk permissions , reset safari , reset pram , uninstall install flash player και δεν ειχα καταφερει κατι, το προβλημα συνεχιζοταν , για δοκιμασε καποια απο αυτα. Αν και παλι εχεις προβλημα δοκιμασε αυτο το extension http://www.verticalforest.com/2010/10/27/youtube5-version-2/ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2012 από raid_av Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει θεματάκια με τα videos ο firefox.Οπότε ειδικά για τα videos προτιμήστε προς το παρόν safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolai919 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ξερει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα τα μηνυματα που ερχονται στο imessage του iphone να εμφανιζονται στην εφαρμογη messages του mountain lion ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Περιεργο σε εμενα ειχε δουλεψει Πριν το clean install ειχα δοκιμασει delete την cache του safari , verify disk permissions , reset safari , reset pram , uninstall install flash player και δεν ειχα καταφερει κατι, το προβλημα συνεχιζοταν , για δοκιμασε καποια απο αυτα. Αν και παλι εχεις προβλημα δοκιμασε αυτο το extension http://www.verticalf...ube5-version-2/ Καλή φάση το addon. Μέχρι τώρα δε μου χει κάνει τα παλαβά του. Ας ελπίσω πως δε θα μου παρουσιάσει πρόβλημα. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια, τελικα υπαρχει λυση να βλεπω youtube στον firefox????? Για παντα δεν θα βλεπω? Γιατι? Υπαρχει λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως στο OsX firefox έχω και βλέπω κανονικά,με απενεργοποιημένο το HTML 5 beta στο tube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ενεργοποιήστε 43 κρυφά retina (3200×2000) wallpapers στο mountain lion. > http://osxdaily.com/...-mountain-lion/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Πως προεκυψε αυτο τωρα με το youtube? Πως σε αλλους παιζει και σε αλλους οχι? Ειναι bug του 10.8.2? Ειναι σοβαρο προβλημα? Θα λυθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Για τους browsers γενικότερα έχω παρατηρήσει το εξής. Ο safari δε χρησιμοποιεί ποτέ την εξωτερική κάρτα γραφικών , παρά μόνο την ενσωματωμένη. Ο chrome χρησιμοποιεί την εξωτερική με το που ανοίγει. Και τέλος ο firefox ενώ ξεκινάει με την εσωτερική , ανοίγει όποτε γουστάρει την εξωτερική κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα