MoviemakerGr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Η τέταρτη Beta της 10.8.2 δόθηκε χτες με Build No ( 12C50 ) Αυτή την φορά μας λέει και ακριβώς τι να περιμένουμε από αυτή την Version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ενδιαφέρον το ότι ο ssd φαίνετα να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία σε σχέση με έναν hdd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ ωραία,το 10.8.2 φέρνει περισσότερο facebook,twitter και iphone,μάλιστα.Ας τους πάρει κάποιος τηλέφωνο να τους πει ότι είναι desktop OS,ή μάλλον ας το πάρουμε απόφαση αυτοί που μας χαλάει ότι ήταν κάποτε desktop OS,μέχρι το τελευταίο Mac OS,το Snow Leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Από την άλλη δεν χρειάζεται να είναι κ όλα τα ίδια,όποιος θέλει linux είναι κ δωρεάν.. Είναι δηλωμένη κ η θέση (ότι θα τα φέρνει όλο κ πιο κοντά ios + osx ) και η τάση ότι τα κοινωνικά δίκτυα κ το browsing έχουν σήμερα το μεγάλο κομμάτι της πίτας.. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι είναι ένα φτηνό γενικά λειτουργικό,και δεν έχασε κ τίποτα από αυτό που σου άρεσε στο Snow.. Επιπρόσθετα είναι όλα αυτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αν κρίνω απο τα γραφήματα του 10.8.1 έχασε 100 λεπτά σε διάρκεια μπαταρίας Δεν με χαλάει να βάλει Facebook,Twitter,iOS apps και ότι άλλο θέλει,αλλά σαν δευτερεύοντα,όχι σαν αιχμή ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εγω προσωπικα που εχω και iphone/ipad βρισκω την επικοινωνια και την διαδραστικοτητα πολυ χρησιμες. και σε σχεση με sl το μονο που με χαλαει ειναι πως πρεπει να κανω μινι αναβαθμιση στο mbp..κατα τα αλλα σε επιπεδο αρχαριου χρηστη που ειμαι δεν ειδα κατι να με χαλαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) 10.8.2 is Out Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2012 από MoviemakerGr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά το Facebook integration που το βλέπουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Θα πας στα Preferences--> Mail Settings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Α μάλιστα, thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εκτος απο το να μας διχνει ανακοινωσεις στο fb και να γραφουμε ποστς κατι αλλο εχει ? πχ instant messanger? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 τις ανακοινώσεις που τις βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ έχω πάθει τεράστια πλάκα με τον safari 6.0.1 Τέτοια ταχύτητα σε browser , δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Είναι απίστευτο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Σκαλώματα στο youtube έχετε ακόμη; Σε άλλο post κάποιος έλεγε πως διορθώθηκε το πρόβλημα στο 10.8.2 αλλά εμένα κατά διαστήματα ακόμη μου το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα