Προς το περιεχόμενο

Mountain 10.8.2 Τι αλλαγές μας φέρνει ?

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η τέταρτη Beta της 10.8.2 δόθηκε χτες με Build No ( 12C50 )

post-227308-0-25813300-1347435679_thumb.jpg

Αυτή την φορά μας λέει και ακριβώς τι να περιμένουμε από αυτή την Version.

post-227308-0-47603000-1347435704_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ ωραία,το 10.8.2 φέρνει περισσότερο facebook,twitter και iphone,μάλιστα.Ας τους πάρει κάποιος τηλέφωνο να τους πει ότι είναι desktop OS,ή μάλλον ας το πάρουμε απόφαση αυτοί που μας χαλάει ότι ήταν κάποτε desktop OS,μέχρι το τελευταίο Mac OS,το Snow Leopard.

Από την άλλη δεν χρειάζεται να είναι κ όλα τα ίδια,όποιος θέλει linux είναι κ δωρεάν..

Είναι δηλωμένη κ η θέση (ότι θα τα φέρνει όλο κ πιο κοντά ios + osx ) και η τάση ότι τα κοινωνικά δίκτυα κ το browsing έχουν σήμερα το μεγάλο κομμάτι της πίτας..

Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι είναι ένα φτηνό γενικά λειτουργικό,και δεν έχασε κ τίποτα από αυτό που σου άρεσε στο Snow.. Επιπρόσθετα είναι όλα αυτά..

Αν κρίνω απο τα γραφήματα του 10.8.1 έχασε 100 λεπτά σε διάρκεια μπαταρίας :P

Δεν με χαλάει να βάλει Facebook,Twitter,iOS apps και ότι άλλο θέλει,αλλά σαν δευτερεύοντα,όχι σαν αιχμή ας πούμε.

εγω προσωπικα που εχω και iphone/ipad βρισκω την επικοινωνια και την διαδραστικοτητα πολυ χρησιμες.

και σε σχεση με sl το μονο που με χαλαει ειναι πως πρεπει να κανω μινι αναβαθμιση στο mbp..κατα τα αλλα σε επιπεδο αρχαριου χρηστη που ειμαι δεν ειδα κατι να με χαλαει.

Σκαλώματα στο youtube έχετε ακόμη; Σε άλλο post κάποιος έλεγε πως διορθώθηκε το πρόβλημα στο 10.8.2 αλλά εμένα κατά διαστήματα ακόμη μου το κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...