Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω το TV-monitor της Samsung SyncMaster 933hd με ενσωματομενο αποδοικοποιητη mpeg-2 και ηθελα να ρωτισω αν την εχει δοκιμασει καποιος απο εσας με αυτην την καρτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404 ωστε να μου πει αν ειναι συμβατη με τη δικια μας.

Δημοσ.

Και να ειναι, πολυ πιθανόν να εχεις προβλήματα-κολληματα. Γενικά με samsung δεν εχουν καλη συμπεριφορά. Περαν αυτου δεν θα μπορεις να πιανεις HD κανάλια. Καλύτερα παρε ενα δεκτη. Εαν εχεις θεμα χωρου μιας και μιλαμε για 27 αρα υπάρχουν και compact δέκτες.

images?q=tbn:ANd9GcR5WaBE4EDKtAHsJu7bArVoUf1aEQG4DPqNPrGOlh64eQEawRAO6A

images?q=tbn:ANd9GcSRTFX899GOl7zP5t-9gPGr7J91int-_e1rJnvRE0aDKY3_QmaODw

Σαν της πρωτης φωτο κυκλοφορεί μια υλοποίηση απο την F&U. Εσυ σαφως θα χρησιμοποιήσεις την επαφη HDMI και οχι την scart για να εχεις δυνατότητα HD ληψης. Το μονο που θα φαινεται ειναι ο αισθητήριας infrared που θα τοποθετηθεί σε κάποια γωνια του monitor με αυτοκόλλητο, για να δεχεται εντολες απο το τηλεχειριστήριο του.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι περισσοτερο την ηθελα για να μην εχω και αλλη μια συσκευη στο γραφειο μου :)

Φιλε μου εκανα αναζητηση στο google για compact δεκτες αλλα αυτοι που μου εμφανιζει ειναι δορυφορικοι, εγω θελω για επειγεια τηλεοραση, αν σου ειναι ευκολο δωσε μου 1 λινκ για το δεκτη που μου ειπες.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...