CyberVibe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν έχω ήχο στο λαπτοπ. Δεν βλέπει την κάρτα ήχου (onboard Μ560Α).Εγκατέστησα νέους drivers τίποτα ,έκανα format τίποτα. Ο μοναδικός τρόπος για να έχω ήχο είναι να ασποσυνδέσω την μπαταρία της μητρικής για λίγα λεπτά αλλά στην επόμενη επανεκκίνηση το πρόβλημα επανέρχεται. Παρακαλώ τα φώτα σας. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2012 από CyberVibe
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Το έχεις χρόνια το laptop;;; Όπως τα λες μπορεί να έχει πρόβλημα η μπαταρία του Bios και να χαλάν οι ρυθμίσεις,με το που βγάζεις την μπαταρία κάνει reset το bios και στρώνει. Μπορεί όμως να είναι και από κάποιον πυκνωτή που τραβάει ζόρι και μόνο όταν από φορτωθεί να κάνει σωστά την δουλειά του(που θα έχει σχέση με τον ήχο).
CyberVibe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι το έχω περίπου 5ετία.Είναι Turbo-x. Αυτό με την αλλαγή της μπαταρίας δεν το είχα σκεφτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα