prokopuoi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια και χαρά σε όλους, Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου σχετικά με την εγκατάσταση nova και γενικότερα τηλεόρασης στο καινούργιο σπίτι που μπήκα στη Γερμανία (Αμβούργο) όπου πλέον μένω μόνιμα. Ο λόγος που πήρα αυτήν την απόφαση είναι ότι δεν υπάρχει σύνδεση τηλεόρασης στο σπίτι, οπότε αντί να πληρώσω σε κάποια γερμανική εταιρεία για καλωδιακή (περίπου 30 euro το μήνα, με κανάλια αποκλειστικά και μόνο στα γερμανικά τα οποία ακόμα δεν καταλαβαίνω πολύ καλά) θα ήθελα να κάνω συνδρομή στη Nova ώστε και αγγλόφωνα κανάλια να έχω και όλα τα ελληνικά χωρίς να εξαρτώμαι συνεχώς απο το internet. Εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι: 1. Με τον δέκτη της Nova, την αντίστοιχη κάρτα της και το πιάτο εδώ στη Γερμανία θα μπορώ να πετύχω το σκοπό της ελληνικής tv? 2. Υπάρχει δυνατότητα να μπορέσω να έχω και σύνδεση στον astra δορυφόρο (εκτός απο hotbird) που από ότι γνωρίζω σε αυτόν εκπέμπουν ελέυθερα τα γερμανικά κανάλια, για να έχω κάποια στοιχειώδη "γερμανική" ενημέρωση? Όποιος μπορέσει να μου δώσει μερικές πληροφορίες θα με βοηθήσει πάρα πάρα πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά Προκόπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Με το πιάτο της nova θα μπορείς να πιάνεις άνετα τον astra για να βλέπεις τα γερμανικά,για να πιάσεις την Nova από τόσο βόρια θα χρειαστείς πολύ μεγάλο πιάτο,ρώτα σε κάνα μαγαζάκι της γειτονιάς αν ξέρουν βέβαια,νομίζω αν βρεις κάναν ελληνικό σύλλογο εκεί θα μπορέσουν να σου τα πουν με ακρίβεια. Για να πιάσεις και τα δυο θα πρέπει να βάλεις διπλό lnb, κατά τα άλλα δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα,αρκεί να σε αφήνουν από την οικοδομή να στήσεις το/τα πιάτο/α. Σε ποια συνοικία είσαι;;; Και εγώ στο αμβούργο ζούσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 οπως λεει κ ο φιλος καλυτερα θα ηταν να βαλεις λιγο μεγαλυτερο πιατο απο αυτο της Nova για να εισαι οκ με κακοκαιριες κτλ.Στον αστρα μπορεις να πιασεις δωρεαν το zdf και το ndr οπου ειναι κ το τοπικο καναλι.Παω καθε χρονο το καλοκαιρι Αμβουργο,εισαι τυχερος που μενεις σε τοσο ωραια πολη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Στον astra πιάνεις ελεύθερα καμιά 100 κανάλια(μόνο τα γερμανικά) ακόμα και αρκετά HD,μάλλον είχατε αναλογικό δέκτη εκεί όπου είχαν πάρα πολύ λίγα,τώρα το κόψανε εντελώς το αναλογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 βασικα εγω λεω γι'αυτα που εχω τσεκαρει απο Αθηνα,σιγουρα εχει πολλα γερμανικα free ο αστρα(οχι η μπυρα ] ) αλλα τα τοπικα ειναι το ndr και το 2df αν δεν κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Το zdf είναι όπως λέμε ΕΤ2 δεν είναι τοπικό,το ndr είναι για την βόρια γερμανία,έχει και άλλα που είναι για το Αμβούργο ή γενικά την βόρεια γερμανία,αλλά τώρα σιγά μην βλέπει αυτά όταν υπάρχουν κανάλια με σειρές και ταινίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα