DenMagapasRe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα είμαι νέος στο forum δεν ξέρω και σε πια ενότητα να γράψω θέλω να με βοηθήσετε λίγο αν γίνετε φυσικά οποιος μπορεί θα με έκανε ευτυχισμένο να το πω έτσι επειδή έχω τρελή πώρωση με multiplayer flash καταρχάς δεν ξέρω από hack και τίποτα έτσι φάση να φτιάχνω site έτσι html ξέρω. θέλω να φτιάξω ένα multiplayer greek RGP σαν L2,Metin2,MMO,δηλαδή νάνε σε ελληνικά να κανεις αποστολές και διαφορες τέτοιες να κάνει εγγραφη ο παίχτης για να παίξει και νάνε flash και να μπαίνει σε πολλά site όπως είναι και πολλά ακόμα. τέλος πάντων να έχω εγώ όλα τα προνόμια να αγοράζει ο άλλος με paysafecard αν γουστάρει p.x όνομα χρυσός και τέτοια αυτό δεν είναι το θέμα το θέμα είναι πως να φτιάξω σιγά-σιγά έψαξα παντού τίποτα έχει μερικά δεν είναι multiplayer απλά flash βαρετά ξενέρωτα ρε αλάνια και φυσικά άμα το βάλω στο site μου διαφημίζεται από εκεί που το δημιουργείς εγώ θέλω κάτι σαν αυτό p.x δείτε Russian Army το flash online russian κάτι σαν counter strike 1.6 όση παίζανε κάποτε ίσως και τώρα αλλα η εταιρία το έκανε άστα να πάνε όπως και το l2. επίσης καλο θα ήτανε οποιος θέλει να ασχοληθεί μαζί μου με αυτό φυσικά δεν θα βγει χαμένος πιστεύω φιλια θα υπάρξει και πολλά αλλα περιμένω φιλαράκια ευχάριστο συγγνώμη για την κούραση όση το διαβάσετε λυπάμαι σορρύ για ορθόγραφια αλλα το σίτε που τα μέταφραζη ειναι μουφα.
marios_geo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι θεός ρε αλάνι. Χρησιμοποίησες site για να σου μετατρέψει τα greeklish σε Ελληνικά; Γιατί δεν έγραψες κατευθείαν Ελληνικά; 4
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Σόρρυ κιόλα αλλά, εσύ μια πρόταση σωστή δεν μπορείς να γράψεις, θα γράψεις flash παιχνίδι και μάλιστα multiplayer και τόσο περίπλοκο όσο είναι ένα rpg; 6
ggQQbb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ λέει θα φτιάξει μόνος του νέο L2, counterstrike κτλ
krokos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ενταξει ρε παιδια...ολοι έτσι ξεκινήσαμε... και τωρα πουλαμε σουβλακια 2
DenMagapasRe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 qq είσαι ελέος μάθε να δίαβαζεις
bnvdarklord Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μας είπες πόσο χρόνο θες να διαθέσεις για να μαθεις και τελικά να φτιάξεις το flash game.
remalis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μας είπες πόσο χρόνο θες να διαθέσεις για να μαθεις και τελικά να φτιάξεις το multiplayer flash game. μην μπερδεύεσαι. 1
Tobajara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Άσε τα παιχνίδια και ασχολήσου με τα μαθήματά σου καλύτερα. Θα βγεις πολύ πιο ωφελημένος.
kamui Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι θεός ρε αλάνι. Χρησιμοποίησες site για να σου μετατρέψει τα greeklish σε Ελληνικά; Γιατί δεν έγραψες κατευθείαν Ελληνικά; Βασικά μάλλον δεν ξέρει καν ελληνικά φαντάζομαι. Από τα fb και τα chat έμαθε greeklish οπότε και τα μεταφράζει. Αλλά αφού λέει πως "δεν ξέρει από hack" εεε τότε δύσκολα να κάνεις game χαχαχα Αποστολή από το Optimus 2X με τη χρήση Insomnia App
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν μαθετε τον φιλαρακο να φτιαχνει multiplayer flash gordon με bi-xenon φωτα game θα μπορουσατε να μαθετε και εμενα να φτιαχνω μια ιστοσελιδα κοινωνικης διαδικτυωσης τυπου Φατσοβιβλιου και να γινω δισεκατομυριουχος σαν τον Ζουκεμπεργκ; Δεν θα χασετε....
antbyron Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα είμαι νέος στο forum δεν ξέρω και σε πια ενότητα να γράψω θέλω να με βοηθήσετε λίγο αν γίνετε φυσικά οποιος μπορεί θα με έκανε ευτυχισμένο να το πω έτσι επειδή έχω τρελή πώρωση με multiplayer flash καταρχάς δεν ξέρω από hack και τίποτα έτσι φάση να φτιάχνω site έτσι html ξέρω. θέλω να φτιάξω ένα multiplayer greek RGP σαν L2,Metin2,MMO,δηλαδή νάνε σε ελληνικά να κανεις αποστολές και διαφορες τέτοιες να κάνει εγγραφη ο παίχτης για να παίξει και νάνε flash και να μπαίνει σε πολλά site όπως είναι και πολλά ακόμα. τέλος πάντων να έχω εγώ όλα τα προνόμια να αγοράζει ο άλλος με paysafecard αν γουστάρει p.x όνομα χρυσός και τέτοια αυτό δεν είναι το θέμα το θέμα είναι πως να φτιάξω σιγά-σιγά έψαξα παντού τίποτα έχει μερικά δεν είναι multiplayer απλά flash βαρετά ξενέρωτα ρε αλάνια και φυσικά άμα το βάλω στο site μου διαφημίζεται από εκεί που το δημιουργείς εγώ θέλω κάτι σαν αυτό p.x δείτε Russian Army το flash online russian κάτι σαν counter strike 1.6 όση παίζανε κάποτε ίσως και τώρα αλλα η εταιρία το έκανε άστα να πάνε όπως και το l2. επίσης καλο θα ήτανε οποιος θέλει να ασχοληθεί μαζί μου με αυτό φυσικά δεν θα βγει χαμένος πιστεύω φιλια θα υπάρξει και πολλά αλλα περιμένω φιλαράκια ευχάριστο συγγνώμη για την κούραση όση το διαβάσετε λυπάμαι σορρύ για ορθόγραφια αλλα το σίτε που τα μέταφραζη ειναι μουφα. Καλό είναι να έχεις όνειρα, στοχους, σχέδια κλπ, αλλά καλό είναι να είσαι λίγο προσγειωμένος. Υπάρχει μία σειρά που γίνονται τα πράγματα και εσύ θες να πηδήξεις στο τελευταίο σκαλοπάτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα