naruto14 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Για να καταλαβεις το μεγαλειο του GT5 θες οπωσδηποτε καλο τιμονι Απο Logitech driving Force GT ( το φθηνοτερο) και πανω Logitech G25 η G27 (σαφως ακριβοτερες) Ριχνει σημαντικα τους χρονους στην πιστα και δεν εχει καμια σχεση με το DS3. Κάτι άσχετο, καμία από αυτές που ανέφερες έχει χειρόφρενο? Γιατί ένας φίλος έχει την G25 και τα έχει όλα εκτός από αυτό!
MetalGearFan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Gran Turismo 5: Academy Edition Release Date: September 26, 2012 http://eu.gran-turis...products/gt5ae/
Zugzwang Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 @mtzs Πραγματικά θα είναι άλλη εμπειρία με αυτά τα τιμόνια που προτείνεις αλλά... 100Ε το λιγότερο; Μεγάλη επένδυση για ένα και μόνο παιχνίδι, που όπως όλα τα υπόλοιπα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το βαρεθείς σχετικά γρήγορα και να πιάνει σκόνη στο ράφι. @naruto14 Για να σου δώσω να καταλάβεις... Παιχνίδια που έχω ασχοληθεί ατελείωτες ώρες απ' όταν ήμουν 10 χρονών ξέρω γω και ύστερα είναι τα: crash 3, team racing και bash, rayman, age of empires II, pharaoh, super mario, διάφορα spin-offs του pacman (το pacman world και το adventures in time, που το είχα λιώσει πραγματικά και τώρα που το θυμήθηκα μάλλον θα το τερματίσω άλλη μία )... Αυτά θυμάμαι τώρα. Δηλαδή αν έβγαιναν τώρα αυτά τα παιχνίδια, θα τα έπαιζα εξίσου πολύ. Να μου πεις, βρες το ps1 στην αποθήκη ή κατέβασε ένα emulator και παίξτα. Για τα περισσότερα παιχνίδια απ' αυτά, το έχω κάνει αρκετές φορές αλλά μετά τις πρώτες πίστες "της νοσταλγίας" ξενερώνω λίγο απ' τα γραφικά και απ' το γεγονός ότι ξέρω απ' έξω όλες τις πίστες. Ενώ ας πούμε με το rayman origins, που το έπαιξα στο pc πριν πάρουμε το ps3, είχα ενθουσιαστεί. Και δεν άλλαξε τελείως το game προς τιμή του "εκσυγχρονισμού", και βελτιώθηκαν άπειρα το "presentation", τα γραφικά και το gameplay, και ήταν "fun". Άλλα πιο πρόσφατα παιχνίδια συγκριτικά με τα αρχαία που ανέφερα παραπάνω, έχω βρει να μου αρέσουν το buzz, το lbp και διάφορα του wii, το οποίο πούλησα πρόσφατα για να πάρουμε ps3, όπως τα mini games του fit plus, το just dance και το super mario. Ξέρεις, παιχνίδια που έχουν πλάκα, ενώ τα παίζεις χωρίς να σκέφτεσαι, ούτε να είναι εμφανές επίσης, ότι σχεδιάστηκαν (αποκλειστικά) για άτομα 10-15 χρόνια μικρότερα από σένα. Ελπίζω να κατάλαβες πάνω-κάτω, αν και απ' ό,τι έχω καταλάβει σε λάθος κονσόλα ψάχνω τέτοια games ΥΓ: Το αγόρι μου μού πήρε δώρο το move οπότε αν έχει κανείς να προτείνει παιχνίδια που παίζουν με αυτό, είμαστε μέσα.
mtzs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Carnival island, Sports Champions για move Δες κανα review η βιντεακι για το ICO and the shadow of colossus. http://en.wikipedia.org/wiki/Ico Αν πετυχεις την LDF GT σε προσφορα 60-70 ευρω που βγαινει κατα καιρους πιστευω αξιζει τον κοπο
fearwhatnow Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Για εσενα Flower και Journey.Το Catherine λογω του θεματος απεθυνεται κυριως σε ανδρες αλλα αν εισαι λιγο open-minded πιθανως να σου αρεσει.Να γνωριζεις ομως οτι τα puzzle του ειναι εξαιρετικα δυσκολα. Επισης προτεινω για εσενα Heavenly Sword, Katamari Damacy, Modnation Racers, 3D Dot Game Heroes και τελος Singstar αν σου αρεσει το karaoke. A!Aν δεν σε πειραζει να βλεπεις πεστου δικου σου να αρχισει τη σειρα Yakuza.
naruto14 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 @mtzs Πραγματικά θα είναι άλλη εμπειρία με αυτά τα τιμόνια που προτείνεις αλλά... 100Ε το λιγότερο; Μεγάλη επένδυση για ένα και μόνο παιχνίδι, που όπως όλα τα υπόλοιπα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το βαρεθείς σχετικά γρήγορα και να πιάνει σκόνη στο ράφι. @naruto14 Για να σου δώσω να καταλάβεις... Παιχνίδια που έχω ασχοληθεί ατελείωτες ώρες απ' όταν ήμουν 10 χρονών ξέρω γω και ύστερα είναι τα: crash 3, team racing και bash, rayman, age of empires II, pharaoh, super mario, διάφορα spin-offs του pacman (το pacman world και το adventures in time, που το είχα λιώσει πραγματικά και τώρα που το θυμήθηκα μάλλον θα το τερματίσω άλλη μία )... Αυτά θυμάμαι τώρα. Δηλαδή αν έβγαιναν τώρα αυτά τα παιχνίδια, θα τα έπαιζα εξίσου πολύ. Να μου πεις, βρες το ps1 στην αποθήκη ή κατέβασε ένα emulator και παίξτα. Για τα περισσότερα παιχνίδια απ' αυτά, το έχω κάνει αρκετές φορές αλλά μετά τις πρώτες πίστες "της νοσταλγίας" ξενερώνω λίγο απ' τα γραφικά και απ' το γεγονός ότι ξέρω απ' έξω όλες τις πίστες. Ενώ ας πούμε με το rayman origins, που το έπαιξα στο pc πριν πάρουμε το ps3, είχα ενθουσιαστεί. Και δεν άλλαξε τελείως το game προς τιμή του "εκσυγχρονισμού", και βελτιώθηκαν άπειρα το "presentation", τα γραφικά και το gameplay, και ήταν "fun". Άλλα πιο πρόσφατα παιχνίδια συγκριτικά με τα αρχαία που ανέφερα παραπάνω, έχω βρει να μου αρέσουν το buzz, το lbp και διάφορα του wii, το οποίο πούλησα πρόσφατα για να πάρουμε ps3, όπως τα mini games του fit plus, το just dance και το super mario. Ξέρεις, παιχνίδια που έχουν πλάκα, ενώ τα παίζεις χωρίς να σκέφτεσαι, ούτε να είναι εμφανές επίσης, ότι σχεδιάστηκαν (αποκλειστικά) για άτομα 10-15 χρόνια μικρότερα από σένα. Ελπίζω να κατάλαβες πάνω-κάτω, αν και απ' ό,τι έχω καταλάβει σε λάθος κονσόλα ψάχνω τέτοια games ΥΓ: Το αγόρι μου μού πήρε δώρο το move οπότε αν έχει κανείς να προτείνει παιχνίδια που παίζουν με αυτό, είμαστε μέσα. Κατάλαβα. Σου προτείναμε ήδη αρκετά παιχνίδια. Εμένα δεν μου έρχεται κάτι άλλο μιας και έχω ασχοληθεί ελάχιστα με τέτοια παιχνίδια λόγου οικογένειας. Ποια είναι τα παιχνίδια που σχεδιάστηκαν για άτομα 10-15 χρόνια μικρότερα από μένα? Παίζουν τα νεογέννητα βιντεοπαιχνίδια? (16 είμαι)
Zugzwang Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 @mtzs Η αλήθεια είναι πως με πρίζωσες για τιμονιέρα! Έχεις την LDF GT; Πώς σου φαίνεται; Δεν κάνει αρκετά ενοχλητικό θόρυβο; @fearwhatnow Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου. Το Modnation Racers μ' άρεσε αρκετά και το heavenly sword το περιμένω αύριο.
mtzs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 δεν την εχω αλλα την εχω δοκιμασει, για θορυβο δεν εδωσα τοσο σημασια, παντως δε με ενοχλησε. Υπαρχει και η σαφως καλυτερη G27 (η G25 εχει αποσυρθει μονο μτχ τη βρισκεις) αλλα ξεφευγεις πολυ στα χρηματα Παντως και με GT ακομη θα δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ σε σχεση με το DS3 Ναρουτακο καμια δεν εχει χειροφρενο
Zugzwang Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Όλα αυτά τα stand που κυκλοφορούν για τις τιμονιέρες, αξίζουν λες;
kostiger Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Όλα αυτά τα stand που κυκλοφορούν για τις τιμονιέρες, αξίζουν λες; Νομιζω οτι ειναι μονοδρομος,αν θες ολοληρωμενη την εμπειρια απο τη χρησιμοποιηση της τιμονιερας...Googleαρισε wheel stand pro...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα