Zugzwang Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Καταρχήν, να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη σε περίπτωση που έχει αναρτηθεί ήδη παρόμοιο νήμα, αλλά μετά από μια μικρή αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι σχετικό. Πριν λίγες βδομάδες λοιπόν πήραμε το ps3 μαζί με 2 χειριστήρια, που το μοιραζόμαστε εγώ και το αγόρι μου. Εμένα μ' αρέσουν τα πιο "fun" και party παιχνίδια κι εκείνου τα πιο hardcore (mmo, hack and slash, shooter, action-adventure κτλ). Ξεκινήσαμε με little big planet για μένα, uncharted 3 και gow 3 για εκείνον, και buzz και για τους 2 μας αλλά και για παρέα. Τι άλλα παιχνίδια θα με συμβουλεύατε να πάρουμε; Ποια είναι τα must have δηλαδή για τον καθένα μας αλλά και για παρέα; Το ξέρω ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία για τους άντρες gamers αλλά για τα κορίτσια οι τίτλοι μού φαίνονται ιδιαίτερα περιορισμένοι. Γι' αυτό σκεφτόμουν να αγοράσω το move, μιας και το start the party και το sports champion μου φαίνονται να έχουν πλάκα. Υπάρχουν αρκετά καλά games για το move; Τέλος, σχετικά με το ps plus... Το προτιμάτε πολλοί; Θεωρείτε ότι συμφέρει; Πραγματικά συγνώμη για το κατεβατό, ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν. Να είστε καλά!
naruto14 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν σχετικά με το πρώτο σου ερώτημα για τα παιχνίδια. Πάρτε οπωσδήποτε heavy rain και θα το ευχαριστηθείτε και οι 2 ακόμα και αν είστε μαζί όταν το παίζετε (παρόλο που είναι single player). Ψάξε λίγα βίντεο στο youtube να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Επίσης κοιτάξτε και τα LEGO παιχνίδια, που έχουν και αυτά αρκετή πλάκα. Για το αγόρι σου προτείνω να κοιτάξει τα εξής: Killzone 3, Uncharted 1 & 2, Resistance 3. Αυτά είναι από τα καλύτερα exclusives του ps3. Αν το αγόρι σου δεν έχει άλλη κονσόλα ή PC για να έχει παίξει άλλους δυνατούς τίτλους πες μας να σου προτείνουμε και άλλους. Το Move για την περίπτωση σας νομίζω πως αξίζει. Θα κάνετε αρκετό χαβαλέ με παιχνίδια τύπου Sports Champions και Start the party. Και αυτά μπορούν να παιχτούν άνετα και με παρέα (φροντίστε να πάρετε 2 move και όχι 1). Το ps plus ναι αξίζει. Θα έχεις πολλά παιχνίδια το χρόνο δωρεάν για όσο συνεχίζεις την συνδρομή σου. Αν σταματήσεις τη συνδρομή και ξαναρχίσεις μετά από ένα χρόνο, τα παιχνίδια που είχες από την πρώτη σου συνδρομή θα μπορείς να τα ξαναπαίξεις. Αυτά από μένα. και μην ανησυχείς για τα κατεβατά. Γράφουμε και μεγαλύτερα
mtzs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 To psn plus ειδικα αυτο το καιρο που εχει εκπτωση στα 37 ευρω αξιζει. Γιατι μπορεις και κατεβαζεις δωρεαν αμεσα αξιολογα παιχνιδια οπως το RDR ( Red Dead Redemption - για μενα εξαιρετικος τιτλος, ο κορυφαιος στα multiplatform)) , infamous 2, LBP2 (αν σου αρεσει κιολας το πρωτο οπως λες), καθως και μερικα αλλα τα οποια ειναι δωρεαν στο plus. επισης κατα διαστηματα και ειδικα χριστουγεννα κ γιορτες πετανε κι αλλους καλους τιτλους οποτε θεωρω πως η αγορα στα 37 ευρω αξιζει με χιλια Αν σου αρεσουν τα puzzle αξιολογο ειναι το catherine και το heavy rain που θα αρεσει σιγουρα και στους δυο σας. Επισης για τον φιλο σου το MGS4 (Metal Gear Solid) ειναι stealth action πολυ καλο. Αλλοι καλοι τιτλοι Assassin's Creed II + Brotherhood, οπως και το Batman Arkham Asylum (το πρωτο) το start the party ειναι για παιδια, πιο πολυ θα διασκεδασεις με το carnival island, και το sports champions. Συμβουλη: Μιας και ειστε νεοι στο ΠΣ3 δεν υπαρχει λογος να ξεκινατε με καινουριους τιτλους που ειναι ακριβοι ακομη. Παραδειγμα θα επρεπε να ξεκινησετε με Uncharted 1+2 πακετο που το βρισκεις στα 20 ευρω και μετα να πατε στο UC3. Υπαρχουν παλια (ετους παιχνιδια που ειναι πραγματικα διαμαντια) και τα βρισκεις 15-25 ευρω
naruto14 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 To psn plus ειδικα αυτο το καιρο που εχει εκπτωση στα 37 ευρω αξιζει. Γιατι μπορεις και κατεβαζεις δωρεαν αμεσα αξιολογα παιχνιδια οπως το RDR ( Red Dead Redemption - για μενα εξαιρετικος τιτλος, ο κορυφαιος στα multiplatform)) , infamous 2, LBP2 (αν σου αρεσει κιολας το πρωτο οπως λες), καθως και μερικα αλλα τα οποια ειναι δωρεαν στο plus. επισης κατα διαστηματα και ειδικα χριστουγεννα κ γιορτες πετανε κι αλλους καλους τιτλους οποτε θεωρω πως η αγορα στα 37 ευρω αξιζει με χιλια Αν σου αρεσουν τα puzzle αξιολογο ειναι το catherine και το heavy rain που θα αρεσει σιγουρα και στους δυο σας. Επισης για τον φιλο σου το MGS4 (Metal Gear Solid) ειναι stealth action πολυ καλο. Αλλοι καλοι τιτλοι Assassin's Creed II + Brotherhood, οπως και το Batman Arkham Asylum (το πρωτο) το start the party ειναι για παιδια, πιο πολυ θα διασκεδασεις με το carnival island, και το sports champions. Συμβουλη: Μιας και ειστε νεοι στο ΠΣ3 δεν υπαρχει λογος να ξεκινατε με καινουριους τιτλους που ειναι ακριβοι ακομη. Παραδειγμα θα επρεπε να ξεκινησετε με Uncharted 1+2 πακετο που το βρισκεις στα 20 ευρω και μετα να πατε στο UC3. Υπαρχουν παλια (ετους παιχνιδια που ειναι πραγματικα διαμαντια) και τα βρισκεις 15-25 ευρω Που βρήκες 20 ευρώ πακέτο το 1 με το 2? Γιατί με ενδιαφέρει και εμένα. Πριν λίγο είδα το τελευταίο side mission του RDR στο youtube. Πολύ ψυχρός μου φάνηκε ο γιος . Το AC Revelations και Batman Arkham City που δεν πρότεινες δεν είναι καλά? Εγώ σήμερα ξεκίνησα το 2ο και έβγαλα τα 3/4 του παιχνιδιού. Μικρές οι διαφορές με το πρώτο. Πάντως για open world δεν μου ταιριάζει. Δεν άξιζε αυτή η μετάβαση κατά τη γνώμη μου.
mtzs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 δεν τα προτεινα για να ασχοληθουν με τη σειρα !!! τοσο το ειχα δει παλια το πακετο στο σκρουτζ 21 ευρω τωρα δε το εψαξα να ξερω
naruto14 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 δεν τα προτεινα για να ασχοληθουν με τη σειρα !!! τοσο το ειχα δει παλια το πακετο στο σκρουτζ 21 ευρω τωρα δε το εψαξα να ξερω Εγώ 45 το βρίσκω.
mtzs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 σοβαρεψου, εγγυημενα στο λεω. 45 ειναι κλεψια, ψαξε εξωτερικο http://www.bestprice.gr/item/2151142613/uncharted-2-among-thieves#item-prices
naruto14 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 και εξωτερικό έψαξα. πακέτο στα 40κάτι και ξεχωριστά 37 στην καλύτερη. Θα πάω μάλλον μόνο για το 2 που ήταν έπος (αρκετά καλύτερο από το 1, αλλά όσο να ναι το 1 τα ξεκίνησε όλα).
mtzs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 για μενα το 2 ηταν το καλυτερο της σειρας. αν εξαιρεσεις τα γραφικα του 3 παντα
naruto14 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 για μενα το 2 ηταν το καλυτερο της σειρας. αν εξαιρεσεις τα γραφικα του 3 παντα Δεν έχω παίξει ακόμα το 3 για να ξέρω. Ανυπομονώ πάντως
dkmaster Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλό θα ήταν να μην αρχίσει από το 3, αλλά να παίξει τα άλλα 2 πρώτα. Επίσης όπως αναφέρθηκε τα assassins creed και heavy rain φυσικά. Πολύ καλό μαγαζί από εξωτερικό είναι το shopto.net έχω πάρει αρκετές φορές και φεύγουν την ίδια μέρα. Σε 7 μέρες το πολύ μου έχουν έρθει. http://shopto.net/product/search?search=uncharted, Επίσης και τα public έχουν μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και σε καλές τιμές.
GaMeR21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ας προτεινω και εγω 3-4 παιχνιδια Αν του αρεσουν τα αυτοκινητα σιγουρα να παρει το Gran Turismo 5 Για Action RPG προτεινω Deus Ex : Human Revolution Και φυσικα αν εινα φιλος του ποδοσφαιρου να διαλεξει αναμεσα σε Pro Evolution Soccer ή FiFa
Zugzwang Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Το heavy rain το είδα στο youtube και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Όπως το uncharted 3, θα είναι ωραίο και να το παίζεις αλλά και να το παρακολουθείς μόνο. Μπαίνει στη λίστα λοιπόν. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίζει με το ps plus... Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα μόνο για όσο ισχύει η συνδρομή; Νόμιζα ότι τα αποθήκευες στον σκληρό και τα έπαιζες όσο ήθελες. Δεν ξέρω πάντως, με αγχώνει λίγο το γεγονός ότι δεν τα έχω σε δισκάκι και με μια κατά λάθος διαγραφή μπορεί να τα χάσω. Απ' ό,τι λέτε, παίζουν πολύ δυνατοί τίτλοι. Ως προς τον αριθμό, πόσα παιχνίδια ακριβώς περιλαμβάνονται στα 37Ε; Υπάρχει η δυνατότητα να ξέρω εκ των προτέρων ποια θα είναι διαθέσιμα για το κοντινό χρονικό διάστημα; @dkmaster, το έχει ήδη τερματίσει το uncharted 3 αλλά σκοπεύει να ασχοληθεί, αν όχι με όλη τη σειρά, σίγουρα με το 2 που όλοι λένε ότι ίσως είναι καλύτερο (ανυπομονώ να το δω, μιας και ενθουσιάστηκα με το 3)! @mtzs, τη συμβουλή σου την ακολουθούμε μιας και όσα game έχουμε παίξει (κλείσαμε και το heavenly sword και το ratchet & clank χθες) τα έχουμε αγοράσει μεταχειρισμένα, πλην του παγκόσμιου buzz και του pro 2013, που το έχουμε ήδη προπαραγγείλει. Τα περισσότερα παιχνίδια που προτείνατε άρεσαν στο αγόρι μου (το gran turismo το ψάχνουμε μεταχειρισμένο btw). Για μένα όμως τίποτα; Δεν έχετε καμιά φίλη που να ασχολείται με το ps3; Ευχαριστώ και πάλι!
naruto14 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Με το plus δες εδώ και θα καταλάβεις περισσότερα: http://us.playstation.com/psn/playstation-plus/ Για co-op μεταξύ σας κοιτάξτε Rayman Origins, Disney Universe, Rachet and Clank All 4 in One και τα LEGO που σου πρότεινα παραπάνω. Εσύ ψάχνεις κάτι για να παίζεις μόνη σου? Αν ναι τι είδος προτιμάς?
mtzs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Για να καταλαβεις το μεγαλειο του GT5 θες οπωσδηποτε καλο τιμονι Απο Logitech driving Force GT ( το φθηνοτερο) και πανω Logitech G25 η G27 (σαφως ακριβοτερες) Ριχνει σημαντικα τους χρονους στην πιστα και δεν εχει καμια σχεση με το DS3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα