απρόσμενος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) στο ιντερνετ από 2 mbps σε 24 mbps.Μαζί με ένα πρόγραμμα για σταθερά ΟΤΕ.Τα στατιστικά της γραμμής μου είναι αυτά: Link Information Uptime: 0 days, 10:20:28 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 510 / 2.048 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 21,5 / 40,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 19,5 / 25,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / GSPN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 4 / 0 CRC Errors (Up/Down): 4 / 164 HEC Errors (Up/Down): 3 / 76 Θα είμαι εντάξει...? Και το πρόγραμμα που λέω να βάλω είναι το ote double play 24 απεριόριστα plus στα 35,90 το μήνα.. Είναι καλή επιλογή? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2012 από απρόσμενος
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αν βγάζω καλά τα δεδομένα, downstream attenuation:40,5.Μακριά είσαι από το Α/Κ.Πάνω από 6 δε νομίζω να πιάνεις.Αν πιστεύεις πως αξίζει κάν'το,με μια μόνη διαφορά.Βάλε το πρόγραμμα με δωρεάν αστικά-υπεραστικά και τα κινητά(60') βάλ'τα ως έξτρα(5,2 ευρώ) για να μην δεσμευτείς με 12μηνο με πρόγραμμα με κινητά.Το έξτρα για κινητά όποτε θες το κόβεις.Δεν σε δεσμεύει για κάποιο χρονικό διάστημα.
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Με 40 attenuation και με 9 margin που δινει ο οτε max Να δεις 8 αρι ισως και λιγοτερο.εισαι κανα 3αρι Km μακρια απο τον οτε.
απρόσμενος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στην ταχύτητα εκτός από την απόσταση που έχω απ τον οτε παίζει ρόλο αν έχω κάνει firmware update?
weber122 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 δεν αξίζει να είσαι στον ote. τζάμπα λεφτά θα δίνεις
απρόσμενος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 εκτός από τη μικρή διαφορά στην τιμή με άλλα δίκτυα δεν νομίζω να υπάρχουν τρομερές διαφορές ως προς την ταχύτητα και τα χαρακτηριστικά άλλων εταιρειών από την οτε
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στην ταχύτητα εκτός από την απόσταση που έχω απ τον οτε παίζει ρόλο αν έχω κάνει firmware update? παιζει ρολο η αποσταση απο τον οτε,το target margin του provider που βαζει.το τι ρουτερ εχεις και βεβαια και τι Firmware εχει οπως και σε τι dslam πεφτεις.το βαζικο βεβαια ειναι ποιοτητα χαλκου και αποσταση. δεν αξίζει να είσαι στον ote. τζάμπα λεφτά θα δίνεις indeed.και αρκετα εφαγε ο οτε τοσα χρονια εκτός από τη μικρή διαφορά στην τιμή με άλλα δίκτυα δεν νομίζω να υπάρχουν τρομερές διαφορές ως προς την ταχύτητα και τα χαρακτηριστικά άλλων εταιρειών από την οτε ισως ο οτε εχει καλυτερο ping σε fast και Interleave απο τους εναλλακτικους αλλα δινει 9 αρι profile που το θεωρω βλακεια οπως και οταν εχεις connex tv δινει 14 αρι profile που σου κοβει αρκετη ταχυτητα.και συνηθως ο οτε εχει αρκετο bandwidth με εξωτερικο κτλ.αλλα ναι δεν αξιζει να πληρωνει καποιος για οτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα