Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο ιντερνετ από 2 mbps σε 24 mbps.Μαζί με ένα πρόγραμμα για σταθερά ΟΤΕ.Τα στατιστικά της γραμμής μου είναι αυτά: Link Information

spacer.gif Uptime: 0 days, 10:20:28 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 510 / 2.048 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,5 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 21,5 / 40,5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 19,5 / 25,0 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / GSPN spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 4 / 0 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 4 / 164 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 3 / 76

Θα είμαι εντάξει...?

Και το πρόγραμμα που λέω να βάλω είναι το ote double play 24 απεριόριστα plus στα 35,90 το μήνα.. Είναι καλή επιλογή?

Επεξ/σία από απρόσμενος
Δημοσ.

Αν βγάζω καλά τα δεδομένα, downstream attenuation:40,5.Μακριά είσαι από το Α/Κ.Πάνω από 6 δε νομίζω να πιάνεις.Αν πιστεύεις πως αξίζει κάν'το,με μια μόνη διαφορά.Βάλε το πρόγραμμα με δωρεάν αστικά-υπεραστικά και τα κινητά(60') βάλ'τα ως έξτρα(5,2 ευρώ) για να μην δεσμευτείς με 12μηνο με πρόγραμμα με κινητά.Το έξτρα για κινητά όποτε θες το κόβεις.Δεν σε δεσμεύει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Δημοσ.

εκτός από τη μικρή διαφορά στην τιμή με άλλα δίκτυα δεν νομίζω να υπάρχουν τρομερές διαφορές ως προς την ταχύτητα και τα χαρακτηριστικά άλλων εταιρειών από την οτε

Δημοσ.
στην ταχύτητα εκτός από την απόσταση που έχω απ τον οτε παίζει ρόλο αν έχω κάνει firmware update?

παιζει ρολο η αποσταση απο τον οτε,το target margin του provider που βαζει.το τι ρουτερ εχεις και βεβαια και τι Firmware εχει οπως και σε τι dslam πεφτεις.το βαζικο βεβαια ειναι ποιοτητα χαλκου και αποσταση.

δεν αξίζει να είσαι στον ote. τζάμπα λεφτά θα δίνεις

indeed.και αρκετα εφαγε ο οτε τοσα χρονια

εκτός από τη μικρή διαφορά στην τιμή με άλλα δίκτυα δεν νομίζω να υπάρχουν τρομερές διαφορές ως προς την ταχύτητα και τα χαρακτηριστικά άλλων εταιρειών από την οτε

ισως ο οτε εχει καλυτερο ping σε fast και Interleave απο τους εναλλακτικους αλλα δινει 9 αρι profile που το θεωρω βλακεια οπως και οταν εχεις connex tv δινει 14 αρι profile που σου κοβει αρκετη ταχυτητα.και συνηθως ο οτε εχει αρκετο bandwidth με εξωτερικο κτλ.αλλα ναι δεν αξιζει να πληρωνει καποιος για οτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...