hitman 21 original Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 διαβασα πως η συγκεκριμενη καρτα γραφικων( http://www.skroutz.g...=Gigabyte 7950)που επελεξα να αγορασω βγαζει προβληματα ,ηχο στα ανεμιστηρακια και προβλημα στα γραφικα... ξερετε κατι περι αυτου του θεματος; Μην κλαιω τα 340 ευρα τσαμπα
hitman 21 original Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 σε ξενο site ψαχνω να το βρω παλι αλλα τιποτα. :S Γενικα ειχαν πολλα ατομα παραπονο με τον θορυβο κ αλλοι ανεφεραν για τα γραφικα τους.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Όποια κάρτα και να γκουγκλάρεις, παράπονα θα βρεις. Εφόσον δεν βγήκε κάτι επίσημο όπως ανάκληση, νέο bios κτλ, μια χαρά είναι η κάρτα, μην αγχνώνεσαι. 1
ninos30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ θα τρελαθώ! Μιλάτε για προβλήματα και τα διαβάζετε έξω, εγώ γιατί δεν βρίσκω τίποτα στα 3 μεγαλύτερα forum Τεχνολογίας? Και όπου υπάρχει πρόβλημα, είναι άλλο το θέμα κυρίως PSU ή καλώδιο... Και προβλήματα αστοχίας σίγουρα θα υπάρχουν όπως λέει και ο Dino
hitman 21 original Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 εμ 340 ευρο ειναι αυτα δεν ειναι κ λιγα,πρεπει να το ψαχνουμε καλα πριν αγορασουμε κατι. οκ παιδια ευχαριστω .
grouspen Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 6-7 μήνες περιιπου με την κάρτα αυ΄τη δεν έχω κανένα πρόβλημα. έκανε θόρυβο 1 από τα 3 φουρφούρια της χτεσ που την πρόσεξα όταν ήταν σε load . την έβγαλα ,την φύσηξα να φύγει η σκόνη και τώρα είναι κομπλέ .
george888 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Απο θερμοκρασιες πως παει;overclocking τα 3φουρ φουρ ειναι αποδοτικα η καλητερη υλοποιηση ειναι της saphire asus με τα 2 φουρ
grouspen Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Απο θερμοκρασιες πως παει;overclocking τα 3φουρ φουρ ειναι αποδοτικα η καλητερη υλοποιηση ειναι της saphire asus με τα 2 φουρ idle 35 και max 58-59-60 ( σε gaming αλλά και σε benches που έχω τρέξει που είναι πολύ καλά για μέσα στο καλοκαίρι (με το a/c ανοιχτό κρυώνει κ άλλο)) ήταν κλοκαρισμενη από το εργοστάσιο στα 900mhz ο πυρήνας (800μηζ κανονικά) και δεν μου χρειάστηκε να την ανεβάσω άλλο (διάβασα ότι σηκώνει ανέβασμα αρκετό όμως) μικρές διαφορες έχουν -της gb είναι στα 900mhz ένω asus στα 810 και sapphire στα 800 -απο θερμοκρασίες χάνει για λίγο στο idle κερδίζει για λίγο σε load (από review) -από πλευράς ήχου δεν ξερω τι παίζει αλλά μια φορά την δικια μου δεν την έχω ακούσει (εκτός απο χτές που ήθελε καθάρισμα) -gb Και sapphire έχουν μπλέ pcb και πιάνουν 2 slots ενώ η asus μαύρο και πιάνει 3. -από extra ήταν λίγο σάπια. μόνο ένα cf bridge και 2 μολεξ σε 6πινα -απο άποψη δυνατοτήτων overclocking δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς ( το μόνο που ξέρω είναι ότι και της gb και της asus έχουν πολλές δυνατότητες για βαρύ oc ) αν δεν επαιρνα την δικιά μου θα είχα πάει στην asus μετά . όταν την έιχα πάρει επίσης όλες οι υπόλοιπες 7950 είχαν και ένα 50-60 ευρω διαφορά στην τιμή (τώρα έπεσαν βέβαια ) αυτά από εμένα , κοίτα reviews Και συγκρίσεις μεταξύ τους για να αποφασίσεις . και σε ότι αποφασίσεις τελικα να ευχηθώ το σημαντικότερο καλό gaming
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα