Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβασα πως η συγκεκριμενη καρτα γραφικων( http://www.skroutz.g...=Gigabyte 7950)που επελεξα να αγορασω βγαζει προβληματα ,ηχο στα ανεμιστηρακια και προβλημα στα γραφικα... ξερετε κατι περι αυτου του θεματος;

Μην κλαιω τα 340 ευρα τσαμπα

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ θα τρελαθώ! Μιλάτε για προβλήματα και τα διαβάζετε έξω, εγώ γιατί δεν βρίσκω τίποτα στα 3 μεγαλύτερα forum Τεχνολογίας? :cry:

Και όπου υπάρχει πρόβλημα, είναι άλλο το θέμα κυρίως PSU ή καλώδιο...

Και προβλήματα αστοχίας σίγουρα θα υπάρχουν όπως λέει και ο Dino

Δημοσ.

6-7 μήνες περιιπου με την κάρτα αυ΄τη δεν έχω κανένα πρόβλημα.

έκανε θόρυβο 1 από τα 3 φουρφούρια της χτεσ που την πρόσεξα όταν ήταν σε load .

την έβγαλα ,την φύσηξα να φύγει η σκόνη και τώρα είναι κομπλέ .

Δημοσ.

Απο θερμοκρασιες πως παει;overclocking τα 3φουρ φουρ ειναι αποδοτικα η καλητερη υλοποιηση ειναι της saphire asus με τα 2 φουρ

idle 35 και max 58-59-60 ( σε gaming αλλά και σε benches που έχω τρέξει που είναι πολύ καλά για μέσα στο καλοκαίρι (με το a/c ανοιχτό κρυώνει κ άλλο))

ήταν κλοκαρισμενη από το εργοστάσιο στα 900mhz ο πυρήνας (800μηζ κανονικά) και δεν μου χρειάστηκε να την ανεβάσω άλλο (διάβασα ότι σηκώνει ανέβασμα αρκετό όμως)

μικρές διαφορες έχουν

-της gb είναι στα 900mhz ένω asus στα 810 και sapphire στα 800

-απο θερμοκρασίες χάνει για λίγο στο idle κερδίζει για λίγο σε load (από review)

-από πλευράς ήχου δεν ξερω τι παίζει αλλά μια φορά την δικια μου δεν την έχω ακούσει (εκτός απο χτές που ήθελε καθάρισμα)

-gb Και sapphire έχουν μπλέ pcb και πιάνουν 2 slots ενώ η asus μαύρο και πιάνει 3.

-από extra ήταν λίγο σάπια. μόνο ένα cf bridge και 2 μολεξ σε 6πινα

-απο άποψη δυνατοτήτων overclocking δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς ( το μόνο που ξέρω είναι ότι και της gb και της asus έχουν πολλές δυνατότητες για βαρύ oc )

αν δεν επαιρνα την δικιά μου θα είχα πάει στην asus μετά . όταν την έιχα πάρει επίσης όλες οι υπόλοιπες 7950 είχαν και ένα 50-60 ευρω διαφορά στην τιμή (τώρα έπεσαν βέβαια )

αυτά από εμένα , κοίτα reviews Και συγκρίσεις μεταξύ τους για να αποφασίσεις .

και σε ότι αποφασίσεις τελικα να ευχηθώ το σημαντικότερο καλό gaming ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...